Τα καλύτερα μουσεία και γήπεδα ιστορίας στο Άσλαντ

By | 18 Αυγούστου, 2023

Τα καλύτερα μουσεία και γήπεδα ιστορίας στο Άσλαντ

Το Ashland είναι μια πόλη που βρίσκεται στην πολιτεία του Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών. Φημίζεται για τον ιστορικό και πολιτιστικό του πλούτο. Το Ashland έχει πολλά ιστορικά μουσεία και τοποθεσίες. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά στα καλύτερα ιστορικά μουσεία και τοποθεσίες στο Ashland.

Μουσείο Ιστορίας Ashland

Το Μουσείο Ιστορίας Ashland είναι ένα μουσείο που αφηγείται την ιστορία της πόλης. Προβάλλει την τοπική ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό της πόλης. Το μουσείο φιλοξενεί πολλά εκθέματα που αφηγούνται τις ιστορίες των αυτόχθονων πληθυσμών, των πρώτων εποίκων και των μεταναστών του Άσλαντ. Επιπλέον, το μουσείο διαθέτει εκτεταμένο αρχείο και συλλογή εγγράφων. Το Μουσείο Ιστορίας Ashland είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να εξερευνήσετε το πολιτιστικό παρελθόν της πόλης.

Μουσείο Τέχνης Ashland

Το Μουσείο Τέχνης Ashland είναι ένα μουσείο που παρουσιάζει την καλλιτεχνική κληρονομιά της πόλης. Το μουσείο φιλοξενεί πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά, κεραμικά και άλλα έργα τέχνης. Το Ashland φιλοξενεί προσωρινές και μόνιμες εκθέσεις με έργα τοπικών και διεθνών καλλιτεχνών. Αυτό το μουσείο είναι απαραίτητο για τους λάτρεις της τέχνης.

Μουσείο Υγείας Ashland Pioneer

Το Ashland Pioneer Health Museum είναι ένα μουσείο που παρουσιάζει την ιστορία της υγείας στο Ashland. Το μουσείο φιλοξενεί πολλά εκθέματα που σχετίζονται με την ιστορία της Ιατρικής Σχολής Ashland και άλλων ιδρυμάτων υγειονομικής περίθαλψης. Το μουσείο προσφέρει διαδραστικά εκθέματα για την προώθηση της προόδου στην ιατρική εκπαίδευση και την υγειονομική περίθαλψη. Αυτό το μουσείο είναι μια σημαντική πηγή για όσους ενδιαφέρονται για την ιατρική και την υγειονομική περίθαλψη.

Μουσείο Βορειοδυτικής Ιστορίας

Το Northwest History Museum είναι ένα άλλο σημαντικό μουσείο που βρίσκεται στο Ashland. Αυτό το μουσείο καταγράφει την ιστορία της βορειοδυτικής Αμερικής μέσα και γύρω από το Όρεγκον. Το μουσείο διαθέτει συλλογές που αντικατοπτρίζουν την ιστορία των τοπικών κοινοτήτων. Φιλοξενεί πολλά εκθέματα για τον πολιτισμό των ιθαγενών της Αμερικής, τους μετανάστες, τους εξερευνητές και άλλες ιστορικές προσωπικότητες. Σε αυτό το μουσείο, οι λάτρεις της ιστορίας θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την ενδιαφέρουσα και ποικιλόμορφη ιστορία της περιοχής.

Soo Kind Historical Park

Το Soo Species Historical Park είναι ένας από τους ιστορικούς χώρους στο Ashland. Αυτό το πάρκο παρέχει πληροφορίες για την ιστορία της κατασκευής του Soo Tür. Οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν για τη σημασία του Soo Tür και την ιστορία των σιδηροδρόμων της περιοχής. Υπάρχουν επίσης περιπάτους και ευκαιρίες για πικνίκ στο πάρκο. Το Soo Species Historical Park είναι ένας φιλόδοξος προορισμός για τους λάτρεις της ιστορίας και της φύσης.

Πάρκο Λιθίας

Το πάρκο Lithia, ένα θαύμα της ιστορίας και της φύσης στο Ashland, είναι μια άλλη περιοχή που πρέπει να επισκεφτείτε. Αυτό το πάρκο έχει γίνει η εικόνα του Ashland. Το πάρκο διαθέτει όμορφα τοπία, λιμνούλες και μονοπάτια πεζοπορίας. Επιπλέον, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες παρουσιάζονται διάφορες παραστάσεις στο υπαίθριο θέατρο του πάρκου. Το Lithia Park είναι ένα υπέροχο μέρος για να συνδυάσετε την ιστορία με τη φυσική ομορφιά του Ashland.

Ιστορική τοποθεσία Siskiyou Mountains

Το Siskiyou Mountains Historic Site είναι μια ιστορική τοποθεσία κοντά στο Ashland. Αυτή η ιστορική τοποθεσία περιέχει ένα πέρασμα που χρησιμοποιείται από αποίκους, εξερευνητές και ιθαγενείς αμερικανικές φυλές. Υπάρχουν ιστορικά ερείπια, μονοπάτια πεζοπορίας και τοπία εδώ. Οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν μαζί τις ιστορικές και φυσικές ομορφιές της περιοχής. Η ιστορική τοποθεσία των βουνών Siskiyou είναι ο τέλειος προορισμός για τους λάτρεις της φύσης και της ιστορίας.

Μουσείο/Χαρακτηριστικά Μουσείο Ιστορίας της ΆσλαντΕκθέματα τοπικής ιστορίας, τέχνης και πολιτισμού Ashland Museum of Art Εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής και κεραμικήςAshland Pioneer Health Museum Εκθέσεις ιατρικής εκπαίδευσης και υγειονομικής περίθαλψης Μουσείο Ιστορίας Βορειοδυτικής ΙστορίαςΒορειοδυτικής ΙστορίαςΜουσείοΒορειοδυτικής ΙστορίαςΕκθέματα ειδών Ιστορικά και ειδών aterHistoricSiskiyou Βουνά και φύση ερείπια, μονοπάτια πεζοπορίας

Το Ashland προσφέρει πολλά μέρη για εξερεύνηση για τους λάτρεις της ιστορίας. Το Μουσείο Ιστορίας Ashland, το Μουσείο Τέχνης Ashland και το Northwest History Museum είναι τα κύρια μουσεία που παρουσιάζουν την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής. Επιπλέον, περιοχές γεμάτες ιστορία, όπως το ιστορικό πάρκο Soo Tür, το πάρκο Lithia και ο ιστορικός χώρος των βουνών Siskiyou προσφέρουν επίσης εξαιρετικές εμπειρίες στους επισκέπτες. Όποιος επισκέπτεται το Ashland θα έχει άφθονες ευκαιρίες να εξερευνήσει αυτά τα ιστορικά μουσεία και τοποθεσίες.

Το Ashland είναι μια πόλη στο Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι γνωστό για το ιστορικό παρελθόν και την πλούσια πολιτιστική του κληρονομιά. Προσφέρει πολλούς ιστορικούς χώρους και μουσεία για τους επισκέπτες. Εδώ είναι μερικά ιστορικά αξιοθέατα και μουσεία που πρέπει να δείτε στο Ashland:

Ashland Historical Society

Η Ashland Historical Society είναι ένας οργανισμός αφιερωμένος στη διατήρηση και τη διατήρηση του παρελθόντος της πόλης. Η ένωση διοργανώνει μια ποικιλία εκθέσεων και εκδηλώσεων που λένε στους επισκέπτες για την ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά του Άσλαντ. Οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για την προέλευση, την ανάπτυξη και τα σημαντικά γεγονότα της πόλης επισκεπτόμενοι αυτό το κέντρο.

Μουσείο Ιστορίας Ashland

Το Μουσείο Ιστορίας Ashland είναι ένα μουσείο που προσφέρει μια εις βάθος κατανόηση της ιστορίας της πόλης. Το μουσείο διαθέτει γκαλερί που εκθέτει τα έργα ντόπιων καλλιτεχνών της περιοχής. Φιλοξενεί επίσης μια σειρά από εκθέματα που παρουσιάζουν πληροφορίες για την τοπική βιομηχανία, το εμπόριο και τη γεωργία στο Ashland. Το μουσείο επιτρέπει στους ντόπιους και τους επισκέπτες να κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν.

Ashland Farmers Market

Η Ashland Farmers’ Market είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να γιορτάσετε τη γεωργική κληρονομιά της περιοχής σε σχέση με το παρελθόν της. Εδώ, ντόπιοι αγρότες, τεχνίτες και καλλιτέχνες εκθέτουν και πωλούν τα προϊόντα τους. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν χειροποίητα προϊόντα και βιολογικά τρόφιμα ενώ παρακολουθούν τον πολιτιστικό ιστό της πόλης. Το Ashland Farmers’ Market είναι ένα μοναδικό μέρος που συνδυάζει την ιστορία με μια γευστική εμπειρία.

Ιστορικά μνημεία

Όνομα τομέα Περιγραφή Ashland Yeşilırmak Art Park Το ιστορικό πάρκο τέχνης του Ashland φιλοξενεί έργα τοπικών και τοπικών καλλιτεχνών. Γλυπτά και έργα τέχνης που εκτίθενται σε μια καταπράσινη φύση προσφέρουν στους επισκέπτες μια εντυπωσιακή εμπειρία. Μουσείο Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου του Νότιου Όρεγκον Αυτό το μουσείο βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο του Νότιου Όρεγκον και φιλοξενεί μια ποικιλία έργων τέχνης και εκθεμάτων. Αυτό το μουσείο, το οποίο παρουσιάζει δείγματα αρχαίων και σύγχρονων μορφών τέχνης, προσελκύει την προσοχή των φιλότεχνων. Ashland Harbour Historic Site Η ιστορική τοποθεσία Ashland Harbour είναι ένα ορόσημο στο παρελθόν της πόλης. Εδώ, ιστορικά κτίρια, ερείπια λιμανιού και άλλα ιστορικά στοιχεία φέρουν ίχνη του παρελθόντος στους επισκέπτες.

Πινακοθήκη Allen Pascalidisi

Η Allen Paskalidisi Art Gallery βρίσκεται στο Ashland με αποστολή να υποστηρίξει τη σύγχρονη τέχνη και τους ντόπιους καλλιτέχνες. Εδώ υπάρχουν πολλές γκαλερί που παρουσιάζουν γλυπτική, ζωγραφική, φωτογραφία και άλλα έργα τέχνης. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν την καλλιτεχνική πλευρά του Ashland και να εκτιμήσουν το έργο τοπικών καλλιτεχνών.

Κτήριο θεάτρου Ashland

Το Ashland Theatre Building είναι το πολιτιστικό κέντρο της πόλης από το 1935. Το κτίριο του θεάτρου, το οποίο έχει ιστορική δομή, χρησιμοποιείται ως χώρος για θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις παραστατικών τεχνών. Οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν τη ζωντανή πολιτιστική σκηνή του Ashland και να απολαύσουν την αρχιτεκτονική του ιστορικού κτηρίου του θεάτρου.

Το Ashland προσφέρει πολλούς ενδιαφέροντες χώρους για τους λάτρεις της ιστορίας και του πολιτισμού. Ιστορικοί χώροι και μουσεία προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να εντοπίσουν το παρελθόν και να εξερευνήσουν την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης. Όποιος επισκέπτεται το Ashland θα πρέπει να εξερευνήσει αυτές τις ιστορικές και εντυπωσιακές τοποθεσίες και να παρακολουθήσει την πλούσια ιστορία της πόλης.

Ιστορικά μουσεία και αξιοθέατα στο Άσλαντ

Το Ashland βρίσκεται στο Κεντάκι, μια όμορφη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτή η ιστορική πόλη έχει αποτελέσει σημαντικό πόλο έλξης για τους τουρίστες με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τους ιστορικούς χώρους. Τα μουσεία ιστορίας και οι περιοχές που αξίζει να εξερευνήσετε στο Ashland προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν το παρελθόν. Εδώ είναι μερικά διάσημα μουσεία ιστορίας και περιοχές που αξίζει να εξερευνήσετε στο Ashland:

Πολιτιστικό Κέντρο Ashland

Το Πολιτιστικό Κέντρο Ashland είναι ένα από τα πιο διάσημα μουσεία ιστορίας της πόλης. Αυτό το κέντρο είναι αφιερωμένο στον Henry Clay και είναι ένα μουσείο αφιερωμένο στη ζωή, τα έργα και την πολιτική καριέρα του Clay. Μπορείτε να βρείτε προσωπικά αντικείμενα, χειρόγραφα και πολλά ιστορικά αντικείμενα του Κλέι στο Πολιτιστικό Κέντρο Ashland. Παρουσιάζονται επίσης στους επισκέπτες ανακατασκευές του σαλονιού, της κουζίνας και άλλων ιστορικών δωματίων του Clay. Αυτό το μουσείο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γιορτάσουμε την κληρονομιά του Κλέι και να πούμε στους επισκέπτες ότι ο Κλέι ήταν μια σημαντική προσωπικότητα.

Πλατεία Άσλαντ

Η πλατεία Ashland είναι μια ιστορική πλατεία στο κέντρο της πόλης. Αυτή η πλατεία φιλοξενεί πολλά ιστορικά κτίρια που χτίστηκαν και ανακαινίστηκαν τον 19ο αιώνα. Η πλατεία Ashland είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τους λάτρεις της ιστορίας, επειδή υπάρχουν πολλά παλιά καταστήματα, καφέ και εστιατόρια εδώ. Μπορείτε επίσης να θαυμάσετε τα ιστορικά κτίρια και την αρχιτεκτονική καθώς περιπλανηθείτε στην πλατεία. Το Ashland Square προσφέρει στους επισκέπτες μια ζωντανή εμπειρία ιστορίας.

Πινακοθήκη του Μουσείου Χάνινγκτον

Η Πινακοθήκη του Μουσείου Χάνινγκτον είναι ένα άλλο μουσείο ιστορίας που πρέπει να δείτε στο Άσλαντ. Αυτό το μουσείο διαθέτει μια μεγάλη συλλογή που παρουσιάζει διάφορες περιόδους και στυλ της αμερικανικής τέχνης. Το Μουσείο Χάνινγκτον φημίζεται για τους όμορφους πίνακες, τα γλυπτά και άλλα έργα τέχνης. Στους κήπους του μουσείου υπάρχουν επίσης ιστορικά γλυπτά και όμορφα τοπία. Η Πινακοθήκη του Μουσείου Χάνινγκτον είναι το ιδανικό μέρος για τους λάτρεις της ιστορίας και της τέχνης.

Κέντρο Τεχνών Pendleton

Το Pendleton Arts Center είναι ένα άλλο σημαντικό μουσείο που βρίσκεται στο Ashland. Αυτό το κέντρο στεγάζει μια γκαλερί που προβάλλει τα έργα τοπικών και τοπικών καλλιτεχνών. Εργαστήρια τέχνης και εκδηλώσεις πραγματοποιούνται επίσης στο Pendleton Arts Centre. Αυτό το μουσείο είναι ένα εξαιρετικό σημείο επίσκεψης για όσους εκτιμούν την τοπική τέχνη και τον πολιτισμό.

Ashland Inn

Το Ashland Inn είναι ένα από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία της πόλης και εμπνεύστηκε από το The Canterbury Tales του Geoffrey Chaucer. Αυτό το ιστορικό ξενοδοχείο χτίστηκε το 1927 και διατηρεί την κομψότητα και την πολυτέλεια εκείνης της εποχής. Η διαμονή στο Ashland Inn προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν το παρελθόν. Η ιστορική αρχιτεκτονική και η περίτεχνη διακόσμηση του ξενοδοχείου θα σας συναρπάσουν και θα σας προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία.

 • Πολιτιστικό Κέντρο Ashland
 • Πλατεία Άσλαντ
 • Πινακοθήκη του Μουσείου Χάνινγκτον
 • Κέντρο Τεχνών Pendleton
 • Ashland Inn

Μουσείο/Όνομα πεδίου Διεύθυνση Τηλέφωνο Ashland Cultural Center 120 Sycamore St, Ashland, KY 41101 (606) 329-8888 Ashland Square 20th St, Ashland, KY 41101 – Hunington Museum Art Gallery 2035 E 7th W1, 3907 -2701 Pendleton Arts Center 1530 Central Ave, Ashland, KY 41101 (606) 329-1944 Ashland Inn 305 S 12th St, Ashland, KY 41101 (606) 329-0055

Για όσους θέλουν αξέχαστες ιστορικές εμπειρίες, το Ashland είναι σίγουρα ένα μέρος που αξίζει να εξερευνήσετε. Το Ashland έχει διάσημα μουσεία ιστορίας και πολλά άλλα σημαντικά ιστορικά μνημεία που δεν αναφέρονται σε αυτό το άρθρο. Όποιος ενδιαφέρεται για την ιστορία και τον πολιτισμό θα πρέπει να επισκεφτεί το Ashland και να εξερευνήσει αυτά τα μουσεία και τοποθεσίες.

Οι καλύτερες ιστορικές τοποθεσίες για να εντοπίσετε το παρελθόν στο Ashland

Το Ashland είναι μια όμορφη πόλη στην πολιτεία του Όρεγκον των ΗΠΑ με πολλές τοποθεσίες ιστορικής αξίας. Τα ιστορικά μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε σε αυτήν την πόλη όχι μόνο αντικατοπτρίζουν το παρελθόν, αλλά προσφέρουν επίσης στους επισκέπτες μια ιστορική εμπειρία ταξιδιού. Εδώ είναι οι καλύτερες ιστορικές τοποθεσίες για επίσκεψη στο Ashland:

1. Downtown Ashland

 • Το Ashland City Centre είναι διάσημο για την ιστορική οικιστική Plaza.
 • Αυτή η πλατεία περιβάλλεται από ιστορικά κτήρια του 19ου αιώνα και καταστήματα με αντίκες.
 • Καθώς περπατάτε, μπορείτε να εξερευνήσετε τους όμορφους δρόμους αυτής της ιστορικής κατοικημένης περιοχής.

2. Πάρκο Λιθίας

 • Το Πάρκο Λιθίας είναι γνωστό ως μέρος όπου συνδυάζονται ιστορικές και φυσικές ομορφιές.
 • Σε αυτό το πάρκο, υπάρχουν ερείπια αντίκες και ιστορικά κτίρια που χτίστηκαν τον 19ο αιώνα.
 • Υπάρχει επίσης ένα όμορφο σιντριβάνι με βικτοριανό σχέδιο.

3. Ινστιτούτο Thomas Kay

 • Το Thomas Kay Institute είναι ένα ιστορικό κλωστοϋφαντουργείο στο Ashland.
 • Σε αυτό το ινστιτούτο, μπορείτε να εξερευνήσετε μηχανές ύφανσης του 19ου αιώνα και μεθόδους παραγωγής υφασμάτων.
 • Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε διαδραστικές εκθέσεις για την παραγωγή κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων.

4. Πολιτιστικό Κέντρο Φυλών του Όρεγκον

 • Το Ashland διαθέτει ένα πολιτιστικό κέντρο όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τον πολιτισμό και την ιστορία των αυτόχθονων φυλών του Όρεγκον.
 • Σε αυτό το κέντρο, υπάρχει ένα μουσείο με αντικείμενα που ανήκουν σε φυλές των αυτόχθονων και μια εθνογραφική βιβλιοθήκη.
 • Μπορείτε επίσης να μάθετε για τις παραδοσιακές τέχνες και τέχνες των αυτόχθονων φυλών.

5. Ιστορικός χώρος λίμνης Emigrant

 • Η ιστορική τοποθεσία της λίμνης Emigrant είναι μια περιοχή μεγάλης ιστορικής σημασίας που βρίσκεται γύρω από το Ashland.
 • Στην περιοχή αυτή υπάρχουν ιστορικά κτίρια που χτίστηκαν τον 19ο αιώνα, οικισμοί ιθαγενών φυλών και διαδρομές από τις οποίες περνούσαν οι μετανάστες.
 • Ταυτόχρονα, μπορείτε να κάνετε πικνίκ και να κάνετε μικρές βόλτες στην περιοχή αυτή, που είναι συνυφασμένη με τις φυσικές ομορφιές.

6. Applegate Mission Complex

 • Το Applegate Mission Complex είναι μια ιστορική τοποθεσία όπου οι ιθαγενείς ιεραπόστολοι της Αμερικής υπηρέτησαν τους αυτόχθονες πληθυσμούς.
 • Αυτό το συγκρότημα περιλαμβάνει ένα μουσείο που περιγράφει ιστορικά κτίρια και ιεραποστολικές δραστηριότητες.
 • Μπορείτε επίσης να κάνετε πικνίκ στις φυσικές περιοχές γύρω από το συγκρότημα και να απολαύσετε τη φύση.

7. Πλατεία Chautauqua

 • Η πλατεία Chautauqua είναι μια ιστορική πλατεία όπου πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
 • Αυτή η πλατεία χτίστηκε ως μέρος του κινήματος Chautauqua που ήταν δημοφιλές στα τέλη του 19ου αιώνα.
 • Τώρα χρησιμοποιείται ως χώρος για διάφορες εκδηλώσεις και φεστιβάλ.

Οι καλύτερες ιστορικές τοποθεσίες για επίσκεψη στο Ashland δεν περιορίζονται σε αυτές που αναφέρονται εδώ. Υπάρχουν πολλές περισσότερες ιστορικές και πολιτιστικές κληρονομιές στην πόλη. Επισκεπτόμενοι αυτές τις περιοχές, θα μπορείτε να εντοπίσετε το παρελθόν και να ανακαλύψετε την πλούσια ιστορία του Ashland.

Προτεινόμενα μουσεία και μέρη για ένα ιστορικό ταξίδι στο Ashland

Το Ashland του Όρεγκον είναι το ιδανικό μέρος για ένα ταξίδι γεμάτο ιστορία. Αυτή η μικρή πόλη έχει πλούσια ιστορική κληρονομιά και προσφέρει πολλά μουσεία και ιστορικούς χώρους. Εδώ είναι τα προτεινόμενα μουσεία και μέρη για μια ιστορική περιήγηση στο Ashland:

Μουσείο Άσλαντ

Το Museum Ashland είναι το τέλειο σημείο εκκίνησης για όσους θέλουν να εξερευνήσουν την πόλη του Ashland και να μάθουν για την ιστορία της. Διοικείται από πολλούς ντόπιους αυτής της περιοχής με ενδιαφέρον για την ιστορία του Ashland, το μουσείο παρουσιάζει την ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης. Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από τα πολλά εκθέματα και εκδηλώσεις για να μάθουν για την τοπική ιστορία και να κατανοήσουν καλύτερα το παρελθόν του Ashland.

ScienceWorks Hands-On Μουσείο

Το ScienceWorks Hands-On Museum προσφέρει μια εκπαιδευτική και διασκεδαστική εμπειρία για παιδιά και ενήλικες. Σε αυτό το διαδραστικό μουσείο, μπορείτε να εξερευνήσετε τις βασικές αρχές της επιστήμης και να διεξάγετε πειράματα. Υπάρχουν εκπαιδευτικές εκθέσεις σχετικά με τον ηλεκτρομαγνητισμό, τη φυσική, τα μαθηματικά και άλλα. Πολλοί διαδραστικοί σταθμοί και εργαστήρια επιτρέπουν στους επισκέπτες να εξερευνήσουν και να κατανοήσουν καλύτερα την επιστήμη.

Θέατρο Ashland Bowmer

Το Ashland Bowmer Theatre είναι η κύρια σκηνή του Φεστιβάλ Σαίξπηρ του Όρεγκον. Αυτό το ιστορικό θέατρο χτίστηκε το 1935 και από τότε λειτουργεί ως χώρος για τα έργα του Σαίξπηρ. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις παγκοσμίου φήμης ηθοποιών του Σαίξπηρ. Το Ashland Bowmer Theatre είναι απαραίτητο για τους λάτρεις της ιστορίας και του θεάτρου.

SOHS (Southern Oregon Historical Society) Ιστορικό Μουσείο

Το SOHS History Museum είναι το ιδανικό μέρος για να κάνετε ένα ιστορικό ταξίδι στο Ashland. Αυτό το μουσείο φιλοξενεί πολλά εκθέματα που παρουσιάζουν την ιστορία του Άσλαντ και της περιοχής του από τα τέλη του 19ου αιώνα. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν έγγραφα, φωτογραφίες και αντικείμενα που σχετίζονται με την τοπική ιστορία και να εξερευνήσουν την ιστορία αυτής της περιοχής από την περίοδο της αποικίας έως τη σύγχρονη περίοδο.

Ashland Literature and History Farm

Το Ashland Literature and History Farm είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της λογοτεχνίας και της ιστορίας. Αυτή η φάρμα φιλοξενεί μια ποικιλία εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους που εξετάζουν ζητήματα που σχετίζονται με τη λογοτεχνία και την ιστορία. Ομιλίες συγγραφέων, αναγνώσεις βιβλίων, διαλέξεις ιστορίας και πολλά άλλα παρέχουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη λογοτεχνική και ιστορική κληρονομιά του Άσλαντ.

Κατηγορία Μουσείου/Μέρους Τηλέφωνο Διεύθυνση Museum Ashland History Museum (541) 482-4070 1. Granite St., Ashland, OR ScienceWorks Hands-On Museum Interactive Museum (541) 482-6767 1500 E. Main St., Ashland, OR Bowmer Theatre Theatre (541) 630-0804 15 S. Pioneer St., Ashland, OR SOHS History Museum History Museum (541) 773-6536 106 N. Central Ave., Medford, OR Ashland Literature and History Farm Museum/E 541) 552-0743 1290 S. Mountain Ave., Ashland, OR

 • Το Ashland του Όρεγκον προσφέρει πολλά μουσεία και ιστορικούς χώρους για τους λάτρεις της ιστορίας.
 • Το Μουσείο Ashland παρουσιάζει την ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης.
 • Το ScienceWorks Hands-On Museum είναι το τέλειο μέρος για να εξερευνήσετε την επιστήμη διαδραστικά.
 • Το Ashland Bowmer Theatre είναι ένα θέατρο όπου παίζονται έργα του Σαίξπηρ.
 • Το Μουσείο Ιστορίας SOHS παρουσιάζει την ιστορία του Άσλαντ και της περιοχής του.
 • Το Ashland Literature and History Farm φιλοξενεί εκδηλώσεις που σχετίζονται με τη λογοτεχνία και την ιστορία.

Το Ashland είναι ένας συναρπαστικός προορισμός για ένα ταξίδι γεμάτο ιστορία. Τα παραπάνω μουσεία και μέρη πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτούν οι λάτρεις της ιστορίας και του πολιτισμού. Εξερευνήστε αυτά τα μουσεία και μέρη για μια αξέχαστη εμπειρία ιστορίας στο Ashland!

Τα καλύτερα μουσεία και περιοχές ιστορίας για επίσκεψη στο Ashland

Το Ashland βρίσκεται στο Όρεγκον, μια όμορφη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτή η πόλη είναι γνωστή για την πλούσια ιστορική και πολιτιστική της κληρονομιά. Για τους λάτρεις της ιστορίας, το Ashland έχει πολλά μουσεία και τοποθεσίες για επίσκεψη. Εδώ είναι τα καλύτερα μουσεία ιστορίας και τοποθεσίες για εξερεύνηση στο Ashland!

1. Thomas Hart Benton Exhibition Gallery

Η Thomas Hart Benton Exhibition Gallery είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τους λάτρεις της τέχνης και της ιστορίας. Αυτή η γκαλερί φιλοξενεί έργα του Αμερικανού ζωγράφου και συγγραφέα Thomas Hart Benton. Οι πίνακες και οι ακουαρέλες του Benton αφηγούνται μια όμορφη ιστορία της αμερικανικής ιστορίας. Η γκαλερί της έκθεσης φιλοξενεί επίσης τακτικά προσωρινές εκθέσεις, επομένως είναι καλή ιδέα να ελέγχετε τον ιστότοπο της γκαλερί όταν σχεδιάζετε την επίσκεψή σας.

2. Μουσείο Ιστορίας Ashland

Το Μουσείο Ιστορίας Ashland είναι το τέλειο σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε την πόλη Ashland. Το μουσείο φιλοξενεί πολλά εκθέματα που αφηγούνται την ιστορία της πόλης. Ιστορικές φωτογραφίες, έγγραφα και τεχνουργήματα φωτίζουν την προέλευση και την ανάπτυξη του Ashland. Το μουσείο διαθέτει επίσης διαδραστικά εκθέματα, έτσι προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία για όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για την ιστορία.

3. Πάρκο Λιθίας

Ένα μέρος γεμάτο ιστορία στο Ashland, το Lithia Park είναι επίσης ένας εξαιρετικός προορισμός για τους λάτρεις της φύσης. Το πάρκο ιδρύθηκε το 1914 και προσελκύει επισκέπτες με την υπέροχη θέα του. Μπορείτε να κάνετε ένα ωραίο πικνίκ στο πάρκο, να κάνετε βόλτες στη φύση και να περάσετε ευχάριστα στις παιδικές χαρές. Επιπλέον, η Κρήνη Lithia στο πάρκο τραβάει την προσοχή με τα γλυπτά της που αφηγούνται την ιστορία του Ashland.

4. Αρχαιολογικό Μουσείο του Πανεπιστημίου του Νότιου Όρεγκον

Το Αρχαιολογικό Μουσείο του Πανεπιστημίου του Νότιου Όρεγκον είναι ένα εξαιρετικό μέρος για επίσκεψη για τους λάτρεις της αρχαιολογίας και της αρχαίας ιστορίας. Το μουσείο παρουσιάζει μια σειρά από αντικείμενα που αντικατοπτρίζουν τον πολιτισμό και την ιστορία των αυτόχθονων πληθυσμών των περιοχών. Στο μουσείο εκτίθενται επίσης αρχαιολογικά ευρήματα από ανασκαφές στην περιοχή. Αν σας αρέσει να μαθαίνετε ιστορία, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε αυτό το μουσείο.

5. Κέντρο και Μουσείο Εβραϊκής Κοινότητας Ashland

Το Εβραϊκό Κοινοτικό Κέντρο και Μουσείο Ashland είναι απαραίτητο για όποιον ενδιαφέρεται για την εβραϊκή ιστορία. Το μουσείο παρουσιάζει την ιστορία, τον πολιτισμό και τις συνεισφορές της εβραϊκής κοινότητας στο Άσλαντ. Μπορείτε επίσης να δείτε την εβραϊκή συλλογή καλών τεχνών. Αυτό το μουσείο προσφέρει μια εμπνευσμένη εμπειρία για όσους θέλουν να ανακαλύψουν τον πλούτο ενός διαφορετικού πολιτισμού.

Ιστορικό Χώρος Περιγραφή Η γκαλερί Thomas Hart Benton Exhibition παρουσιάζει τα έργα του Αμερικανού ζωγράφου και συγγραφέα Thomas Hart Benton. Το Μουσείο Ιστορίας Ashland φιλοξενεί εκθέματα που αφηγούνται την ιστορία της πόλης του Ashland. Το πάρκο Lithia είναι ένα πάρκο που προσφέρει υπέροχη θέα στους λάτρεις της φύσης. Αρχαιολογικό Μουσείο του Πανεπιστημίου του Νότιου Όρεγκον Ένα μουσείο που παρουσιάζει αρχαιολογικά ευρήματα. Το Εβραϊκό Κοινοτικό Κέντρο και Μουσείο Ashland παρουσιάζει την ιστορία και τον πολιτισμό της εβραϊκής κοινότητας στο Ashland.

Τα καλύτερα μουσεία ιστορίας και τοποθεσίες για επίσκεψη στο Ashland παρατίθενται παραπάνω. Εξερευνώντας αυτά τα μέρη, μπορείτε και οι δύο να κάνετε ένα ταξίδι στο θυελλώδες παρελθόν του Ashland και να κατανοήσετε καλύτερα αυτήν την υπέροχη πόλη. Για τους λάτρεις της ιστορίας και του πολιτισμού, το Ashland σας περιμένει!

Ιστορικές τοποθεσίες και μουσεία που πρέπει να δείτε στο Ashland, Τα πιο διάσημα ιστορικά μουσεία και περιοχές που αξίζει να εξερευνήσετε στο Ashland, Οι καλύτερες ιστορικές τοποθεσίες στο Ashland όπου μπορείτε να εντοπίσετε το παρελθόν, Προτεινόμενα μουσεία και μέρη στο Ashland για ένα ταξίδι με την ιστορία, Ashland Καλύτερη ιστορία μουσεία και τοποθεσίες για επίσκεψη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *