Τα καλύτερα μουσεία για επίσκεψη με παιδιά στο St Albans

By | 18 Αυγούστου, 2023

Τα καλύτερα μουσεία για επίσκεψη με παιδιά στο St Albans

Το St Albans είναι μια πόλη γεμάτη ιστορία και πολιτισμό στην Αγγλία. Επίσης φιλοξενεί πολλά μουσεία που προσφέρουν διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τα καλύτερα μουσεία για να επισκεφτείτε με παιδιά στο St Albans.

1. Μουσείο St Albans

Το Μουσείο St Albans είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μουσεία φιλικά προς τα παιδιά στην πόλη. Αυτό το μουσείο παρουσιάζει πολλά ιστορικά αντικείμενα από τους Ρωμαίους έως τον Μεσαίωνα. Στο μουσείο, τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν διαδραστικά εκθέματα και να ζωντανέψουν το παρελθόν φορώντας ιστορικές στολές. Επιπλέον, η περιοχή ανακάλυψης στον κήπο του μουσείου επιτρέπει στα παιδιά να αλληλεπιδρούν με τη φύση. Το Μουσείο St Albans διοργανώνει επίσης ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων που προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία στα παιδιά.

2. Φάρμα Ιτιών

Το Willows Farm είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της φύσης και των ζώων. Σε αυτό το διαδραστικό αγρόκτημα, τα παιδιά μπορούν να συναντήσουν και να αλληλεπιδράσουν με πολλά ζώα. Διοργανώνονται επίσης εκπαιδευτικές εκδηλώσεις όπου μπορούν να μάθουν για την υγιεινή ζωή και τη βιολογική γεωργία. Το Willows Farm διαθέτει επίσης παιδικές χαρές για παιδιά, τσουλήθρες, ακόμη και χώρο μπάρμπεκιου.

3. Καθεδρικός ναός και Εκκλησία του Αγίου Άλμπαν

Ο Καθεδρικός Ναός και η Εκκλησία του Αβαείου στο St Albans είναι ένα σημαντικό κτήριο που τραβάει την προσοχή με την αρχιτεκτονική και την ιστορία του. Αυτή η υπέροχη εκκλησία επιτρέπει στα παιδιά να μάθουν για την ιστορία και τον θρησκευτικό πολιτισμό. Τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν τα όμορφα βιτρό παράθυρα και τη συλλογή γλυπτών μέσα στην εκκλησία. Μπορούν επίσης να μάθουν για τα σχεδόν 1700 χρόνια ιστορίας του μοναστηριού με μια ηχητική ξενάγηση ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά.

4. Πάρκο και Μουσείο Βερουλάμιου

Το πάρκο και το μουσείο Verulamium είναι ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα του St Albans και περιέχει ρωμαϊκά ερείπια. Το μουσείο προσφέρει διαδραστικά εκθέματα που επιτρέπουν στα παιδιά να μάθουν για τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Οι μεγάλοι χώροι πρασίνου του πάρκου επιτρέπουν στα παιδιά να τρέχουν και να παίζουν και να περνούν χρόνο σε επαφή με τη φύση. Επιπλέον, το πάρκο προσφέρει μια μέρα γεμάτη διασκέδαση για τα παιδιά με υπαίθριες δραστηριότητες και χώρους για πικνίκ.

5. Μουσείο Βερουλαμίου

Το Μουσείο Βερουλάμιου είναι ένα μουσείο που παρουσιάζει αρχαιολογικά ευρήματα από τη ρωμαϊκή περίοδο. Εδώ, τα παιδιά μπορούν να μάθουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για τη ρωμαϊκή ζωή, την τέχνη και την καθημερινή ζωή. Το μουσείο φιλοξενεί επίσης διαδραστικά εκθέματα, παιχνίδια και χειροποίητες δραστηριότητες για παιδιά. Τα παιδιά μπορούν να αισθάνονται ότι ζουν στην αρχαιότητα φορώντας ρούχα της ρωμαϊκής εποχής.

6. The Odyssey Cinema

Το Odyssey Cinema είναι ένα μοναδικό μέρος όπου τα παιδιά μπορούν να ζήσουν τον κινηματογράφο. Αυτός ο ιστορικός κινηματογράφος προβάλλει ταινίες ειδικά για παιδιά. Πέρα από την απλή παρακολούθηση ταινιών, τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν ειδικές εκδηλώσεις όπου μπορούν επίσης να μάθουν για την ιστορία του κινηματογράφου. Ένα μικρό διάλειμμα με ποπ κορν και αναψυκτικό δημιουργεί μια απολαυστική κινηματογραφική εμπειρία για τα παιδιά.

συμπέρασμα

Το St Albans προσφέρει πολλά διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά μέρη για επίσκεψη με παιδιά. Χάρη στα μουσεία που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, τα παιδιά θα διασκεδάσουν και θα μάθουν νέα πράγματα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τοπικό τουριστικό γραφείο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με άλλες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στο St Albans.

Τα πιο διασκεδαστικά μουσεία για επίσκεψη με παιδιά στο St Albans

Το St Albans είναι μια πόλη πλούσια σε ιστορία και πολιτισμό στην Αγγλία. Μπορείτε να περιηγηθείτε στα διασκεδαστικά μουσεία στο St Albans για να περάσετε ευχάριστα με τα παιδιά σας. Εδώ είναι τα πιο διασκεδαστικά μουσεία που μπορείτε να επισκεφτείτε με τα παιδιά σας:

Μουσείο St Albans

Το Μουσείο St Albans είναι το ιδανικό μέρος για να εξερευνήσετε την ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης. Το μουσείο χτίστηκε στα ερείπια μιας αρχαίας ρωμαϊκής βίλας. Εδώ, τα παιδιά σας μπορούν να συμμετέχουν σε διαδραστικές εκθέσεις για τη ρωμαϊκή περίοδο, να εξετάσουν αρχαία αντικείμενα και να παρατηρήσουν την καθημερινή ζωή των Ρωμαίων. Επιπλέον, στον κήπο του μουσείου, τα παιδιά σας μπορούν να κάνουν πικνίκ ή να παίξουν παιχνίδια σε μια ιστορική ατμόσφαιρα.

Πάρκο Βερουλάμιου

Το Verulamium Park βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Μουσείο St Albans. Αυτό το πάρκο είναι ένα ιδανικό μέρος για να περάσετε μια ευχάριστη μέρα με τα παιδιά σας. Υπάρχει μια μεγάλη παιδική χαρά, υπαίθριο θέατρο και λιμνούλα στο πάρκο. Μπορείτε επίσης να κάνετε πικνίκ με τα παιδιά σας, να κάνετε ποδήλατο ή να ταΐσετε τις πάπιες στη λίμνη. Μπορείτε να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας συμμετέχοντας στις δραστηριότητες που διοργανώνονται στο πάρκο.

Κόσμος πεταλούδων

Το Butterfly World είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τα παιδιά σας να περάσουν μια διασκεδαστική μέρα στη φύση. Υπάρχουν χιλιάδες πεταλούδες και πολύχρωμα φυτά σε αυτή την καταπράσινη περιοχή. Τα παιδιά σας θα γοητευτούν καθώς βλέπουν πεταλούδες να πετούν και μαθαίνουν για σπάνια είδη. Επιπλέον, προσφέρεται στα παιδιά σας η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εργαστήρια που σχετίζονται με τη φύση.

Μουσείο Ράντλετ

Το Μουσείο Radlett είναι ένα απολαυστικό μουσείο που μυεί τα παιδιά σας στη φύση, την επιστήμη και την τεχνολογία. Το μουσείο διαθέτει διαδραστικά εκθέματα και πειράματα. Τα παιδιά σας μπορούν να κάνουν ανάλυση DNA, να παίξουν με ρομπότ και να μάθουν για πλανήτες εδώ. Επιπλέον, το υπαίθριο εργαστήριο στον κήπο του Μουσείου Radlett είναι ένας χώρος όπου τα παιδιά σας μπορούν να πειραματιστούν.

Φάρμα Ιτιών

Το Willows Farm είναι ένα μέρος όπου τα παιδιά σας μπορούν να αλληλεπιδράσουν απευθείας με τα ζώα και να έρθουν πιο κοντά στη φύση. Εδώ τα παιδιά σας μπορούν να ταΐσουν κατσίκες, πρόβατα, κοτόπουλα και άλλα ζώα φάρμας, να καβαλήσουν άλογα και να εξερευνήσουν τη φυσική ζωή στο αγρόκτημα. Το Willows Farm διαθέτει επίσης παιδικές χαρές, βόλτες και εργαστήρια χειροτεχνίας για τα παιδιά σας.

συμπέρασμα

Το St Albans έχει πολλές επιλογές για να περάσετε μια ευχάριστη μέρα με τα παιδιά σας. Ιστορικά και πολιτιστικά πλούσια μουσεία, πάρκα διασκέδασης και φάρμες που μπορούν να συνυπάρξουν με τη φύση θα επιτρέψουν στα παιδιά σας να διασκεδάσουν και να μάθουν. Όταν επισκέπτεστε το St Albans, σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε αυτούς τους χώρους διασκέδασης.

Το St Albans είναι μια όμορφη ιστορική πόλη στο Hertfordshire της Αγγλίας. Ενώ φιλοξενεί διάφορα τουριστικά μέρη για τους λάτρεις της ιστορίας και του πολιτισμού, δεν έχει ξεχάσει τα παιδιά. Τα μουσεία στο St Albans, που φέρνουν τα παιδιά στον κόσμο των ονείρων, είναι ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα της πόλης.

Μουσείο Βερουλαμίου

Ο Άγιος Άλβανς ήταν γνωστός ως Βερουλάμιο στους ρωμαϊκούς χρόνους. Για το λόγο αυτό, το Μουσείο Βερουλάμιου είναι πολύ σημαντικό για να αφηγηθεί την ομορφιά και την ιστορία της πόλης στα παιδιά. Το μουσείο δείχνει στους επισκέπτες πώς ήταν η ζωή στην Αγγλία κατά τη διάρκεια των Ρωμαίων.

Ενώ το μουσείο μεταφέρει τα παιδιά σε έναν μαγικό κόσμο με τα ενδιαφέροντα εκθέματά του, τους διδάσκει επίσης τη σημασία της ιστορίας και τη σημασία της σύνδεσης με το παρελθόν. Υπάρχουν διαδραστικά εκθέματα και παιδικές χαρές που κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν το μουσείο.

Δωμάτια και εκθέματα

Το Μουσείο Βερουλάμιου έχει διαφορετικές αίθουσες και εκθέματα.

 • Ρωμαϊκό Θέατρο: Αυτή η έκθεση εισάγει τα παιδιά στον θεατρικό πολιτισμό της Ρωμαϊκής περιόδου. Προσφέρει πληροφορίες για κοστούμια, σκηνικά και θεατρικά έργα.
 • Ρωμαϊκά σκεύη κουζίνας: Στην έκθεση αυτή εκτίθενται μαγειρικά σκεύη που χρησιμοποιήθηκαν στη ρωμαϊκή περίοδο. Ενώ τα παιδιά μαθαίνουν τι τρώγονταν στη ρωμαϊκή περίοδο, έχουν επίσης την ευκαιρία να εξετάσουν διάφορες συσκευές κουζίνας.
 • Περιοχή Παιδικών Δραστηριοτήτων: Αυτός ο χώρος οργανώνει δραστηριότητες για ομάδες παιδιών. Συμμετέχοντας σε ανασκαφές που τους κάνουν να νιώθουν αρχαιολόγοι, μπορούν να ανακαλύψουν τη θέση των προϊστορικών αντικειμένων και να φτιάξουν τα δικά τους κεραμικά.

Μουσείο Πινακοθήκη St Albans

Το St Albans Museum Gallery είναι ένα από τα άλλα σημαντικά μουσεία της πόλης. Επιτρέπει στα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους και να μάθουν νέα πράγματα ενώ φιλοξενούν ενδιαφέρουσες εκθέσεις. Υπάρχουν πολλά διαδραστικά εκθέματα μέσα στο μουσείο.

Πεδία και εκθέματα

Η St Albans Museum Gallery προσφέρει στους επισκέπτες διαφορετικούς χώρους και εκθέσεις.

 • Παιδική γκαλερί: Αυτός ο χώρος είναι σχεδιασμένος για παιδιά ηλικίας 0-11 ετών. Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε διαδραστικές εκθέσεις και να κάνουν έργα τέχνης που θα αναπτύξουν τη φαντασία τους.
 • Εργαστήριο φυσήματος γυαλιού: Σε αυτό το εργαστήριο, τα παιδιά μπορούν να μάθουν τεχνικές φυσήματος γυαλιού και να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα από γυαλί. Με την εκπαίδευση που δίνουν οι ειδικοί, τα παιδιά αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους και διασκεδάζουν.
 • Αυλή: Στην αυλή του μουσείου τα παιδιά μπορούν να παίξουν στις παιδικές χαρές για να απελευθερώσουν την ενέργειά τους και να κάνουν νέους φίλους.

Προτιμήστε μουσεία για να αναπτύξετε τη δημιουργικότητα των παιδιών

Αυτά τα μουσεία, που βρίσκονται στο St Albans, είναι υπέροχα μέρη που φέρνουν τα παιδιά σε έναν κόσμο φαντασίας και τους διδάσκουν ιστορία και τέχνη ταυτόχρονα. Με διαδραστικά εκθέματα, παιδικές χαρές και εργαστήρια, τα παιδιά μαθαίνουν διασκεδάζοντας. Αυτά τα μουσεία επιτρέπουν στα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους και να ανακαλύψουν νέα πράγματα. Οι οικογένειες που επισκέπτονται το St Albans πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτούν αυτά τα μουσεία.

Όνομα μουσείου Χαρακτηριστικά Μουσείο Verulamium Ρωμαϊκές εκθέσεις, διαδραστικές παιδικές χαρές, αρχαιολογικές δραστηριότητες Μουσείο St Albans Γκαλερί Παιδική γκαλερί, εργαστήριο φουσκώματος γυαλιού, αυλή

Προσφέροντας διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές εμπειρίες για τα παιδιά στο St Albans, αυτά τα μουσεία είναι σημαντικά τουριστικά σημεία για οικογενειακή επίσκεψη. Και τα δύο μουσεία βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους ενώ διδάσκουν ιστορικές και καλλιτεχνικές αξίες. Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας στο St Albans, φροντίστε να συμπεριλάβετε αυτά τα μουσεία στο πρόγραμμά σας και αφήστε τα παιδιά σας να ταξιδέψουν στον κόσμο των ονείρων τους.

Μουσεία στο St Albans που ήταν μια εικαστική γιορτή για παιδιά

Το St Albans είναι μια πόλη στο Ηνωμένο Βασίλειο που βρίσκεται στην περιοχή Hertfordshire της Αγγλίας και φημίζεται για τον ιστορικό και πολιτιστικό της πλούτο. Ταυτόχρονα, υπάρχουν πολλά μουσεία εδώ που θα τραβήξουν την προσοχή των παιδιών. Τα μουσεία στο St Albans συμβάλλουν στη μαθησιακή διαδικασία των παιδιών παρέχοντας εκπαιδευτικές εμπειρίες αλλά και ψυχαγωγικές.

Μουσείο St Albans

Το Μουσείο St Albans είναι ένα μέρος όπου τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν και να μάθουν για την ιστορία και τον πολιτισμό ταυτόχρονα. Το μουσείο προσφέρει πολλούς εκθεσιακούς χώρους όπως αρχαιολογικά ευρήματα, έργα τέχνης, φορεσιές εποχής και ιστορικά αντικείμενα.

Τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν τις τέχνες και τις χειροτεχνίες τους συμμετέχοντας στις δραστηριότητες που διοργανώνονται στο μουσείο. Για παράδειγμα, μπορεί να δοκιμάσουν διαφορετικές μορφές τέχνης όπως ζωγραφική, γλυπτική και κεραμική. Τα παιδιά έχουν επίσης την ευκαιρία να ντυθούν με αρχαίες στολές και να παίξουν παιχνίδια για την ιστορία.

Μουσείο Βερουλαμίου

Το μουσείο Verulamium στο St Albans είναι ένα μουσείο που παρουσιάζει πολλά τεχνουργήματα από τη ρωμαϊκή περίοδο. Αυτό το μουσείο προσφέρει στα παιδιά ιστορικές εμπειρίες μεταφέροντάς τα στον μυστηριώδη κόσμο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Χάρη στις διαδραστικές δραστηριότητες και τα κινούμενα σχέδια στο Μουσείο Βερουλάμιου, τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν τα ρωμαϊκά ρούχα τους και να κάνουν γιόγκα σαν Ρωμαίοι λεγεωνάριοι. Έχουν επίσης την ευκαιρία να εξετάσουν τα ερείπια της ρωμαϊκής περιόδου εξερευνώντας τους αρχαιολογικούς χώρους του μουσείου.

Μουσείο φυσικής ιστορίας

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο St Albans είναι ένα μουσείο που προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο της φύσης. Αυτό το μουσείο αυξάνει το ενδιαφέρον των παιδιών για τις φυσικές επιστήμες εκθέτοντας εκατοντάδες είδη ζωντανών ζώων.

Συμμετέχοντας στα εργαστήρια που διοργανώνονται στο μουσείο, τα παιδιά μπορούν να εξετάσουν τα ζώα πιο προσεκτικά και να μάθουν για τη φύση. Μπορούν επίσης να εξερευνήσουν φυσικά υλικά, όπως απολιθώματα και ορυκτά που εκτίθενται στο μουσείο.

Πίνακας Μουσείων

Μουσείο Όνομα Δραστηριότητες Χαρακτηριστικά Μουσείο St Albans Τέχνη και χειροτεχνία, κοστούμια εποχής, ιστορικά παιχνίδια Αρχαιολογικά ευρήματα, έργα τέχνης, ιστορικά αντικείμενα Μουσείο Verulamium Ρωμαϊκές φορεσιές, κινούμενα σχέδια, αρχαιολογικοί χώροι Ρωμαϊκά αντικείμενα, ερείπια Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μελέτες ζώων, εργαστήρια, ανακάλυψη απολιθωμάτων και ορυκτών Φυσικών εμφάνιση ζωής και φυσικών υλικών

Το St Albans μετατρέπεται σε μια εικαστική γιορτή για παιδιά με τα διαφορετικά και εντυπωσιακά μουσεία του. Αυτά τα μουσεία είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αναπτύξετε τη φαντασία και να μάθετε νέα πράγματα, καθώς και να παρέχετε εκπαιδευτικές εμπειρίες. Εάν βρίσκεστε στο St Albans, μπορείτε να πάρετε τα παιδιά σας σε αυτά τα μουσεία για να διασκεδάσουν και να μάθουν.

Τα πιο ενδιαφέροντα μουσεία για εξερεύνηση με παιδιά στο St Albans

Το St Albans είναι μια ιστορικά και πολιτιστικά πλούσια πόλη που βρίσκεται στην περιοχή Hertfordshire της Αγγλίας. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα μουσεία όπου μπορείτε να περάσετε μια όμορφη μέρα με τα παιδιά σας. Σε αυτό το άρθρο, συγκεντρώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα μουσεία για να εξερευνήσετε με τα παιδιά σας στο St Albans.

1. Μουσείο και Πινακοθήκη St Albans

Το Μουσείο και Πινακοθήκη St Albans βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και προσφέρει μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική εμπειρία για τα παιδιά σας. Το μουσείο διαθέτει μεγάλη συλλογή και περιλαμβάνει εκθέματα ρωμαϊκών ερειπίων, τοπικής ιστορίας και τέχνης. Μπορείτε να εξερευνήσετε τον μαγικό κόσμο της ιστορίας και της τέχνης με τα παιδιά σας.

2. Μουσείο Βερουλαμίου

Το Μουσείο Verulamium βρίσκεται στην οδό St Michael’s Street στο κέντρο της πόλης St Albans. Το μουσείο παρουσιάζει ρωμαϊκά κειμήλια και επιτρέπει στα παιδιά σας να μάθουν περισσότερα για τους Ρωμαίους. Το μουσείο διαθέτει διαδραστικά εκθέματα και δραστηριότητες που θα ενδιαφέρουν τα παιδιά σας. Παράλληλα, μπορείτε να επισκεφτείτε το πάρκο Verulamium μαζί με το μουσείο, να κάνετε πικνίκ στο πάρκο και να περάσετε ευχάριστα με τα παιδιά σας.

3. Hatfield House

Το Hatfield House είναι ένα αρχοντικό της εποχής των Tudor που βρίσκεται κοντά στο St Albans. Καθώς περιπλανηθείτε στο σπίτι, υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και εκθέματα που θα επιτρέψουν στα παιδιά σας να μάθουν περισσότερα για τον τρόπο ζωής της περιόδου. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια βόλτα στους υπέροχους κήπους του σπιτιού και να κάνετε πικνίκ με τα παιδιά σας.

4. Φάρμα Ιτιών

Το Willows Farm είναι ένας ζωολογικός κήπος κοντά στο St Albans, όπου μπορείτε να περάσετε μια διασκεδαστική μέρα με τα παιδιά σας. Στη φάρμα, τα παιδιά σας μπορούν να συναντήσουν διαφορετικά ζώα φάρμας, να τα ταΐσουν και να αλληλεπιδράσουν με ζώα όπως χαριτωμένα κατσίκια και κουνέλια. Υπάρχουν επίσης εκπαιδευτικές δραστηριότητες και παιχνίδια για παιδιά.

5. Κόσμος πεταλούδων

Το Butterfly World είναι ένα μοναδικό μουσείο στο St Albans που μπορείτε να επισκεφτείτε με τα παιδιά σας. Στο μουσείο μπορείτε να δείτε τους βιότοπους χιλιάδων πολύχρωμων πεταλούδων και άλλων εξωτικών εντόμων. Τα παιδιά σας μπορούν να αλληλεπιδράσουν με πεταλούδες, να τις ταΐσουν και να εξερευνήσουν έναν τροπικό κόσμο με τη μοναδική του χλωρίδα.

6. Μουσείο παιχνιδιών The House on the Hill

Το Μουσείο Παιχνιδιών House on the Hill είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ταξιδέψετε τα παιδιά σας. Στο μουσείο εκτίθενται παιχνίδια αντίκες από διαφορετικές περιόδους. Τα παιδιά σας μπορούν να συναντήσουν τρένα με παιχνίδια, κούκλες, αυτοκίνητα και πολλά άλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια. Το μουσείο προσφέρει επίσης μια ποικιλία από διαδραστικές δραστηριότητες και παιχνίδια.

Διεύθυνση μουσείου Ώρες λειτουργίας Εισόδου Τιμή εισόδου St Albans Museum and Gallery Market Pl, St Albans AL3 5DJ Τρίτη – Κυριακή: 10:00 – 17:00 Παρασκευή: 10:30 –
17:00 Δωρεάν Verulamium Museum St Michaels Street, St Albans AL3 4SW Τρίτη – Κυριακή: 10:00 – 17:30 Ενήλικες: 5 £
Παιδιά: Δωρεάν Hatfield House Great North Rd, Hatfield AL9 5NQ Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 17:00 Ενήλικες: 13,50 £ Παιδιά: 8,45 £
Οικογένειες
: 38,50 £ Willows Farm Coursers Rd, London Colney, St Albans AL2 1B Κάθε μέρα της εβδομάδας: 10:00 – 17:00 Ενήλικες: 11,50 £ Παιδιά: 10,50 £
κάτω των
2 ετών: Δωρεάν Butterfly World Miriam Ln, Chiswell Green, St Albans κάθε AL2 3 ημέρα της εβδομάδας: 09:30 – 18:00 Ενήλικες: 8 £
Παιδιά: 5 £
κάτω των 3: Δωρεάν The House on the Hill Toy Museum 1 Orlingbury Rd, St Albans AL2 3SH Τετάρτη – Κυριακή: 11:00 – 17:00 Ενήλικες: 5 £ Παιδιά: 2 £ κάτω των 2 ετών
:
Δωρεάν

Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα μουσεία στο St Albans όπου μπορείτε να περάσετε καλά με τα παιδιά σας. Σας συνιστούμε να πάρετε μια μέρα άδεια για να επισκεφθείτε αυτά τα μουσεία, κάτι που θα συμβάλει στη μάθηση και τη διασκέδαση των παιδιών σας, ενώ θα εξοικειωθούν με τις ιστορικές και πολιτιστικές αξίες τους.

Μουσεία στο St Albans που θα λατρέψουν να μάθουν τα παιδιά

Το St Albans είναι μια πόλη στο Ηνωμένο Βασίλειο διάσημη για την ομορφιά και τον ιστορικό πλούτο της. Υπάρχουν πολλά μουσεία σε αυτή την πόλη όπου τα παιδιά μπορούν να μάθουν διασκεδάζοντας. Συγκεντρώσαμε για εσάς μουσεία που θα τραβήξουν την προσοχή των παιδιών και θα τα κάνουν να αγαπήσουν τη μάθηση.

1. Μουσείο St Albans:

Το Μουσείο St Albans είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μουσεία της πόλης και απευθύνεται σε πολλά παιδιά. Μεταξύ των έργων που εκτίθενται στο μουσείο είναι ρωμαϊκά ερείπια, ιστορικά αντικείμενα, γλυπτά και πίνακες ζωγραφικής. Τα παιδιά μπορούν να βιώσουν ιστορικά γεγονότα και να μάθουν για τη ρωμαϊκή περίοδο συμμετέχοντας σε διαδραστικά εκθέματα. Στα εργαστήρια του μουσείου τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητες των χεριών τους και να συμμετέχουν σε διασκεδαστικές δραστηριότητες.

2. Παιδικός χώρος:

Το Children’s Place είναι ένα ειδικό τμήμα στο Μουσείο St Albans και έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στα παιδιά να διασκεδάζουν ενώ μαθαίνουν. Σε αυτή την ενότητα, τα παιδιά μπορούν να αλληλεπιδράσουν με παιχνίδια, να δημιουργήσουν έργα τέχνης χρησιμοποιώντας την επιδεξιότητά τους και να δοκιμάσουν ιστορικά κοστούμια. Μπορούν επίσης να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την ιστορία με διαδραστικές οθόνες υπολογιστών και παιχνίδια. Το Children’s Space προσφέρει ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

3. Μουσείο Βερουλαμίου:

Το Μουσείο Βερουλάμιου είναι ένα υπέροχο μουσείο που εστιάζει στην περίοδο που οι Ρωμαίοι ίδρυσαν την πόλη του Σεντ Άλμπανς στην Αγγλία μεταξύ 43-410 μ.Χ. Εδώ, τα παιδιά μπορούν να δουν πολλά ερείπια της ρωμαϊκής ζωής και να μάθουν για αντικείμενα από την αρχαία περίοδο. Παράλληλα, μπορούν να φορούν ρωμαϊκές φορεσιές και να δημιουργούν στα εργαστήρια έργα τέχνης της αρχαίας περιόδου. Το Μουσείο Βερουλάμιου προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να μάθουν για τη ρωμαϊκή ιστορία με διαδραστικό και διασκεδαστικό τρόπο.

Όνομα Μουσείου Διεύθυνση Ώρες λειτουργίας Μουσείο St Peter’s St, St Albans AL1 3JE Τρίτη-Σάββατο: 10:00-17:00 Children’s Place Μουσείο St Albans, St Peter’s St, St Albans AL1 3JE Τρίτη-Σάββατο: 10:00-17 :00 :00 Verulamium Museum St Michael’s St, St Albans AL3 4SW Τρίτη-Κυριακή: 10:00-17:30

4. Hatfield House

Κοντά στο St Albans, το Hatfield House είναι ένα υπέροχο μέρος με πλούσια ιστορία και πολιτισμό. Προσφέρει έναν εξαιρετικό χώρο μάθησης για παιδιά με τους μεγάλους κήπους, τα δασικά μονοπάτια πεζοπορίας και τα ιστορικά κτίρια. Τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν ιστορικά κτήρια, να κάνουν μια βόλτα στους κήπους και να κάνουν πικνίκ εδώ. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητες των χεριών τους και να συμμετέχουν σε διασκεδαστικές δραστηριότητες που σχετίζονται με την ιστορία συμμετέχοντας σε παιδικά εργαστήρια στο μουσείο Hatfield House.

5. Φάρμα Ιτιών

Το Willows Farm είναι ένα διασκεδαστικό μέρος γύρω από το St Albans για να μυήσει τα παιδιά στη φύση. Εδώ, τα παιδιά μπορούν να αλληλεπιδράσουν με ζώα φάρμας, να τα ταΐσουν και να περάσουν μια όμορφη μέρα σε επαφή με τη φύση. Η φάρμα προσφέρει τακτικές εκδηλώσεις για να μάθουν τα παιδιά για τα ζώα και να γνωρίσουν την άγρια ​​ζωή. Προσφέρει επίσης ένα τέλειο μέρος για να χαλαρώσουν τα παιδιά με τις παιδικές χαρές και τις διαδρομές για περπάτημα.

 • Το St Albans είναι γεμάτο με εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά μουσεία για παιδιά.
 • Το Μουσείο St Albans είναι ένα μουσείο όπου εκτίθενται αντικείμενα από τη ρωμαϊκή περίοδο.
 • Το Children’s Place είναι ένα ειδικό τμήμα όπου τα παιδιά μπορούν να κάνουν έργα τέχνης και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την ιστορία.
 • Το Μουσείο Verulamium είναι ένα εξαιρετικό μουσείο για να μάθουν τα παιδιά για τη ρωμαϊκή περίοδο.
 • Το Hatfield House είναι ένα εκπαιδευτικό μέρος για παιδιά με τα ιστορικά κτίρια και τους κήπους του.
 • Το Willows Farm είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τα παιδιά να αλληλεπιδρούν με τη φύση και να γνωρίσουν τα ζώα.

Το St Albans είναι γεμάτο με πολλά μουσεία και φυσικές περιοχές όπου τα παιδιά θα λατρέψουν να μαθαίνουν και να μαθαίνουν διασκεδάζοντας. Αυτά τα μουσεία προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία μάθησης για τα παιδιά και τα βοηθούν να αναπτύξουν τη φαντασία τους. Εάν βρίσκεστε στο St Albans, η επίσκεψη σε αυτά τα μουσεία θα εξασφαλίσει ότι τα παιδιά σας θα έχουν μια ευχάριστη μέρα.

Τα πιο διασκεδαστικά μουσεία για επίσκεψη με παιδιά στο St Albans, Μουσεία που μεταφέρουν τα παιδιά στον κόσμο των ονείρων στο St Albans, Μουσεία που μετατρέπονται σε οπτικές γιορτές για παιδιά στο St Albans, Τα πιο ενδιαφέροντα μουσεία για να ανακαλύψετε με παιδιά στο St Albans, Μουσεία Παιδιά Θα μου αρέσει να μάθω για στο St Albans

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *