Τα καλύτερα μονοπάτια για ορεινή ποδηλασία στο Μπεντ του Όρεγκον

By | 18 Αυγούστου, 2023

Τα καλύτερα μονοπάτια για ορεινή ποδηλασία στο Μπεντ του Όρεγκον

Το Bend, το Όρεγκον είναι μια πόλη διάσημη για την υπέροχη φυσική ομορφιά και τις ορειβατικές της ευκαιρίες. Αυτή η πόλη είναι επίσης γνωστή ως παράδεισος για ποδηλάτες βουνού. Είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας, μπορείτε να βρείτε υπέροχες διαδρομές ποδηλασίας βουνού στο Bend. Εδώ είναι όλα για τα καλύτερα μονοπάτια ορεινής ποδηλασίας στο Μπεντ του Όρεγκον:

1. Phil’s Trail Complex

Το Phil’s Trail Complex είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μονοπάτια ποδηλασίας βουνού διαθέσιμα στο Bend. Αυτό το συγκρότημα είναι ιδανικό για ποδηλάτες όλων των επιπέδων. Υπάρχουν συνολικά 70 μίλια μονοπατιών εδώ. Το σύστημα Trail προσφέρει λόφους, ελικοειδή μονοπάτια και απαιτητικές καταβάσεις καθώς διασχίζει δασικές εκτάσεις.

 • Εύκολα μονοπάτια: Benham Falls, Marvin’s Garden
 • Ενδιάμεσα μονοπάτια: Kent’s Trail, KGB, Phil’s Trail
 • Δύσκολα κομμάτια: Whoops, Lower Whoops, Voodoo II

2. Συγκρότημα μονοπατιών Wanoga

Το Wanoga Trail Complex είναι ένα άλλο υπέροχο συγκρότημα ποδηλατικών μονοπατιών που προσφέρει απαράμιλλη θέα και μια ποικιλία επιλογών μονοπατιών. Αυτό το συγκρότημα βρίσκεται κοντά στο Phil’s Trail Complex και έχει παρόμοια διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας.

 • Εύκολα μονοπάτια: Wanoga Butte Loop, Tyler’s Traverse
 • Ενδιάμεσα μαθήματα: Funner, Tiddlywinks
 • Δύσκολα κομμάτια: Upper Whoops, Αντίο

3. Mt. Bachelor Bike Park

Ένας άλλος εξαιρετικός προορισμός για τους λάτρεις της ποδηλασίας βουνού στο Μπεντ του Όρεγκον είναι το Mt. Bachelor Bike Park. Αυτό το πάρκο προσφέρει 13 διαφορετικές επιλογές μονοπατιών και είναι κατάλληλο για ποδηλάτες όλων των επιπέδων.

 • Εύκολα μονοπάτια: Sunshine Flow, Lava Flow
 • Ενδιάμεσα μαθήματα: Cone Run, Rattlesnake, Redline
 • Δύσκολα κομμάτια: Rockfall, Rockslide, Rockgarden

4. Horse Ridge

Το Horse Ridge είναι μια όμορφη περιοχή ανατολικά του Bend και προσφέρει ένα υπέροχο μονοπάτι για ποδηλάτες βουνού. Αυτό το μονοπάτι προσφέρει επίσης δύσκολες αναβάσεις και τεχνικές καταβάσεις καθώς διασχίζει μεγάλες, ανοιχτές κοιλάδες.

 • Εύκολα μονοπάτια: Horse Ridge Easy Loop
 • Ενδιάμεσα μονοπάτια: Horse Ridge Loop Trail
 • Δύσκολες διαδρομές: Ice Cave

5. Smith Rock State Park

Ένα άλλο δημοφιλές σημείο για μονοπάτια ορεινής ποδηλασίας στο Μπεντ είναι το Smith Rock State Park. Αυτό το πάρκο φημίζεται για τα υπέροχα βραχώδη τοπία και τα διάφορα μονοπάτια του.

 • Εύκολα μονοπάτια: Summit Loop, River Trail
 • Ενδιάμεσα μονοπάτια: Burma Road, Wolf Tree Trail
 • Δύσκολα μονοπάτια: Grey Butte Connector, Mesa Verde Trail

Όνομα διαδρομής Επίπεδο δυσκολίας Phil’s Trail Complex Complex Wanoga Trail Complex Complex Mt. Bachelor Bike Park Complex Horse Ridge Intermediate Smith Rock State Park Intermediate

Το Bend, το Όρεγκον είναι μια πόλη γεμάτη από καταπληκτικά μονοπάτια για ποδηλασία βουνού. Τα μονοπάτια που αναφέραμε παραπάνω είναι μερικά μόνο παραδείγματα, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα υπέροχα μονοπάτια στο Bend. Όταν κάνετε ποδηλασία βουνού, να ακολουθείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας και να προστατεύετε τη φύση. Καλή οδήγηση!

Τα πιο δημοφιλή μονοπάτια ορεινής ποδηλασίας στο Μπεντ του Όρεγκον

Το Bend, Oregon είναι μια πόλη που βρίσκεται στο Όρεγκον, μια από τις όμορφες πολιτείες των ΗΠΑ. Αυτή η πόλη είναι γνωστή ως ιδανικό μέρος για φυσική ομορφιά και υπαίθριες δραστηριότητες. Ειδικά για τους λάτρεις της ποδηλασίας βουνού, το Bend είναι ένας παράδεισος. Τα πολλά δημοφιλή μονοπάτια ποδηλασίας βουνού της πόλης προσφέρουν το τέλειο σκηνικό για περιπετειώδη ιππασία.

1. Phil’s Trail Network

Το Phil’s Trail Network είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μονοπάτια ποδηλασίας βουνού που είναι διαθέσιμα στο Bend. Αυτό το δίκτυο προσφέρει πολλές διαδρομές για να διαλέξετε ανάμεσα σε πάνω από 100 διαφορετικά μονοπάτια. Κατάλληλα για ποδηλάτες όλων των επιπέδων, τα μονοπάτια είναι γνωστά για το τοπίο και τα επίπεδα δυσκολίας τους.

Οι επιλογές κομματιών στο Phil’s Trail Network περιλαμβάνουν ημι-τεχνικά μονοπάτια και εκείνα με πιο απαιτητικά μονοπάτια. Αυτά τα μονοπάτια προσφέρουν μια υπέροχη εμπειρία όπου μπορείτε να βελτιώσετε τις ποδηλατικές σας δεξιότητες και να απολαύσετε τη φύση.

2. Συγκρότημα μονοπατιών Wanoga

Το Wanoga Trail Complex είναι ένα άλλο δημοφιλές μονοπάτι ορεινής ποδηλασίας που βρίσκεται κοντά στο Bend. Αυτό το συγκρότημα προσφέρει μια ποικιλία από μονοπάτια και επιλογές βόλτας. Το Wanoga Trail Complex προσφέρει εύκολα έως μέτρια μονοπάτια κατάλληλα τόσο για αρχάριους ποδηλάτες όσο και για έμπειρους αναβάτες.

Ενώ τα μονοπάτια Wanoga Trail Complex περνούν μέσα από δάση, προσφέρουν επίσης απολαυστικές βόλτες σε ανοιχτούς χώρους. Σε αυτά τα μονοπάτια, οι ποδηλάτες μπορούν να εξερευνήσουν τα θαύματα της φύσης καθώς και την όμορφη θέα στην πόλη.

3. Μονοπάτι North Fork

Ένα άλλο δημοφιλές μονοπάτι για εξερεύνηση στο Bend είναι το North Fork Trail. Αυτό το μονοπάτι είναι γνωστό για τη δυσκολία και τα αξιοθέατα του. Το North Fork Trail σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε φυσικά θαύματα, όπως δάση και θέα στο ποτάμι καθώς διασχίζετε μια ποικιλία εδαφών.

Αυτή η πίστα συνιστάται για πιο έμπειρους ποδηλάτες καθώς ορισμένα μέρη ενδέχεται να περιλαμβάνουν τεχνικές δυσκολίες. Ωστόσο, παρά τις προκλήσεις του, το North Fork Trail προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία για τους ποδηλάτες που αναζητούν την περιπέτεια.

4. Μονοπάτι Mrazek

Το Mrazek Trail είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να κάνει ποδήλατο βουνού στο Bend. Αυτό το μονοπάτι προσφέρει στους ποδηλάτες μια αξέχαστη εμπειρία με τις προκλήσεις και τα τοπία του καθώς διασχίζει το δάσος.

Το μονοπάτι Mrazek αποτελείται από πολλά διαφορετικά μονοπάτια που αλλάζουν κατεύθυνση και έχουν διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Έτσι, έχετε την ελευθερία να επιλέξετε ένα κομμάτι που ταιριάζει στις δεξιότητες και τις προτιμήσεις σας.

Όνομα διαδρομής Επίπεδο δυσκολίας Μήκος Phil’s Trail Network Μεσαίο 100 μίλια Wanoga Trail Complex Εύκολη – Μέτρια 15 μίλια North Fork Trail Δύσκολο 10 μίλια Mrazek Trail Medium – Δύσκολο 20 μίλια

Αυτά τα δημοφιλή μονοπάτια ποδηλασίας βουνού βρίσκονται στο Bend του Όρεγκον και προσφέρουν διασκεδαστικές και απαιτητικές βόλτες για ποδηλάτες όλων των επιπέδων. Το Bend είναι ένα μέρος που πρέπει να επισκεφτεί όποιος θέλει να εξερευνήσει τη φυσική ομορφιά και να ζήσει μια αξέχαστη περιπέτεια.

5 μοναδικά μονοπάτια για στόχο στο Μπεντ του Όρεγκον για ποδηλάτες βουνού

Η ορεινή ποδηλασία είναι συναρπαστική, προκλητική και ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με τη φύση. Αν είστε λάτρης της ποδηλασίας βουνού και βρίσκεστε στο Όρεγκον, η πόλη του Μπεντ μπορεί να είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Το Bend έχει πολλά μονοπάτια που οι ποδηλάτες μπορούν να εξερευνήσουν ελεύθερα. Εδώ είναι 5 μοναδικά μονοπάτια στο Μπεντ του Όρεγκον που πρέπει να απευθύνονται σε ποδηλάτες βουνού:

1. Phil’s Trail

Το Phil’s Trail είναι ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα μονοπάτια του Bend. Αυτό το μονοπάτι προσφέρει πολλές επιλογές για ποδηλάτες βουνού, με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας και μήκη. Σας περιμένει μια περιπέτεια γεμάτη ελικοειδή μονοπάτια, εντυπωσιακά δασικά τοπία και συναρπαστικές καταβάσεις. Το Phil’s Trail είναι ανοιχτό σε ποδηλάτες όλων των επιπέδων και μπορείτε να μεταβείτε σε πιο απαιτητικές επιλογές διαδρομής από την αρχή.

2. Μονοπάτι North Fork

Το North Fork Trail είναι ένα άλλο υπέροχο μονοπάτι με εκπληκτική θέα στα γραφικά βουνά Cascade. Αυτό το κομμάτι είναι ως επί το πλείστον γεμάτο με μονό κομμάτι και τεχνικά τμήματα. Ενώ η αδρεναλίνη αυξάνεται με γρήγορες και ομαλές καταβάσεις, οι απότομες αναβάσεις μπορούν να σας προκαλέσουν. Το North Fork Trail απευθύνεται σε μεσαίους και προχωρημένους ποδηλάτες, αλλά είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να απολαύσει το τοπίο.

3. Κινηματογράφηση σε πρώτο πλάνο

Τα Tiddlywinks είναι μια εξαιρετική επιλογή για ποδηλάτες που αναζητούν ένα ελαφρύ και διασκεδαστικό μονοπάτι. Αυτό το μονοπάτι περιλαμβάνει δροσερά, σκιερά δάση γεμάτα με γρήγορα τεχνικά τμήματα. Τα Tiddlywinks είναι επίσης κατάλληλα για αρχάριους ποδηλάτες και παιδιά. Επιπλέον, μπορείτε συχνά να συναντήσετε οικογένειες που κάνουν πικνίκ στην πίστα και απολαμβάνουν τη φύση.

4. South Fork to Farewell Trail Loop

Το South Fork to Farewell Trail Loop είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός μονοπατιών που βρίσκονται στο νότιο τμήμα του Bend. Αυτός ο κύκλος είναι ιδανικός για μια δύσκολη αλλά ευχάριστη εμπειρία. Μπορείτε να απολαύσετε τη μαγευτική θέα καθώς περνάτε μέσα από εύφορα δάση. Το μάθημα περιλαμβάνει πολλά τεχνικά τμήματα και προκλητικές αναβάσεις που θα δοκιμάσουν τις οδηγικές σας ικανότητες. Το South Fork to Farewell Trail Loop αποτελεί την τέλεια πρόκληση για προχωρημένους ποδηλάτες.

5. Wanoga Trail Network

Το Wanoga Trail Network είναι ένα ποικίλο δίκτυο μονοπατιών και απευθύνεται σε ποδηλάτες όλων των επιπέδων. Αυτό το δίκτυο περιλαμβάνει ελικοειδή, πετρώδη και γρήγορα μονοπάτια καθώς και πιο απαιτητικά τμήματα. Το Wanoga Trail Network είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην ορεινή ποδηλασία και να αποκτήσετε νέες εμπειρίες. Επιπλέον, στο πάρκο γίνονται αγώνες και διάφορες εκδηλώσεις.

συμπέρασμα

Το Bend, το Όρεγκον είναι ένας παράδεισος για ορεινή ποδηλασία με πληθώρα επιλογών μονοπατιών. Τα Phil’s Trail, North Fork Trail, Tiddlywinks, South Fork to Farewell Trail Loop και Wanoga Trail Network προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες για ποδηλάτες όλων των επιπέδων. Για όσους θέλουν να εξερευνήσουν αυτά τα μονοπάτια, να συνδεθούν με τη φύση και να ζήσουν μια περιπέτεια γεμάτη αδρεναλίνη, το Bend του Όρεγκον είναι μια απαραίτητη επίσκεψη.

5 ιδανικά μονοπάτια για ποδηλασία βουνού στο Μπεντ του Όρεγκον

Το Bend του Όρεγκον των ΗΠΑ είναι ένας παράδεισος για τους ποδηλάτες. Προσφέρει πολλά συναρπαστικά μονοπάτια, ειδικά για ποδηλάτες βουνού. Τα εκπληκτικά φυσικά τοπία, οι λόφοι και οι δασικές εκτάσεις του Bend προσφέρουν στους ποδηλάτες βουνού μια αξέχαστη εμπειρία. Εδώ είναι 5 μονοπάτια ιδανικά για ποδηλάτες βουνού στο Bend:

1. Phil’s Trail Complex

Το Phil’s Trail Complex είναι ένα από τα πιο διάσημα και δημοφιλή μονοπάτια ποδηλασίας βουνού στο Bend. Αυτό το συγκρότημα διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο που εξυπηρετεί ποδηλάτες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων. Είναι γνωστό για τα εκπληκτικά δασικά τοπία, τις συναρπαστικές καταβάσεις σε λόφους και τα απαιτητικά μονοπάτια.

Αριθμός κομματιού Επίπεδο δυσκολίας 1 Εύκολο 2 Μεσαίο 3 Δύσκολο

Το Phil’s Trail Complex όχι μόνο προσφέρει στους ποδηλάτες μια εκπληκτική εμπειρία, αλλά και θαμπώνει με τις φυσικές του ομορφιές.

2. Σύστημα μονοπατιών Wanoga

Το Wanoga Trail System είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ποδήλατο βουνού στο Bend. Αυτή η πίστα είναι διάσημη για τις συναρπαστικές καταβάσεις σε λόφους που είναι κατάλληλες κυρίως για τους λάτρεις της ταχύτητας. Μπορείτε να ζήσετε μια ευχάριστη οδηγική εμπειρία στους λόφους και να ανακαλύψετε νέες διαδρομές στο εκτεταμένο δίκτυο της πίστας. Το Wanoga Trail System είναι ιδανικό για κάθε ποδηλάτη βουνού που θέλει μια γεμάτη δράση περιπέτεια.

3. Μονοπάτια Horse Butte

Τα μονοπάτια Horse Butte είναι μια μοναδική επιλογή για ποδηλάτες που αναζητούν μια ήρεμη εμπειρία φύσης. Αυτό το μονοπάτι είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τη φύση και την άγρια ​​ζωή και να κατασκηνώσουν. Μπορείτε να έχετε μια άνετη οδηγική εμπειρία σε λοφώδεις περιοχές και να ξεφύγετε από τον θόρυβο της πόλης. Το Horse Butte Trails προσφέρει μια γαλήνια απόδραση όπου η φύση θα σας βυθίσει.

4. Κινηματογράφηση σε πρώτο πλάνο

Το Tiddlywinks είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των ποδηλατών βουνού, με τα μονοπάτια καθοδήγησης και τα μοναδικά τοπία. Αυτή η πίστα προσφέρει στους οδηγούς πολλές διαφορετικές γέφυρες zrhl και τεχνικά τμήματα. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε πολλές συναρπαστικές διαδρομές γεμάτες μονοπάτια, λόφους και λάσπη. Το Tiddlywinks είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της ποδηλασίας βουνού που αναζητούν μια δραστηριότητα γεμάτη αδρεναλίνη.

5. North Fork Trail System

Το North Fork Trail System προσφέρει μια εντελώς διαφορετική εμπειρία ποδηλασίας βουνού. Προσφέροντας δύο ξεχωριστές πίστες, αυτό το σύστημα επιτρέπει στους οδηγούς να δοκιμάσουν τις τεχνικές τους δεξιότητες. Αυτό το κομμάτι προσφέρει μια προκλητική περιπέτεια που απαιτεί να διασχίσετε διάφορες τοπογραφίες, ρυάκια και λασπόλουτρα. Το North Fork Trail System είναι σίγουρα μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε για τους λάτρεις της ποδηλασίας βουνού.

Αυτά τα πέντε μονοπάτια στο Μπεντ του Όρεγκον προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία σε όποιον θέλει να κάνει ποδήλατο βουνού. Αυτά είναι μόνο το σημείο εκκίνησης. Στο Bend, μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά ακόμη μονοπάτια και να ζήσετε μια συναρπαστική περιπέτεια συνοδευόμενη από μοναδικά τοπία.

Τα προκλητικά μονοπάτια ορεινής ποδηλασίας στο Μπεντ του Όρεγκον

Το Bend, το Όρεγκον φημίζεται για τη φυσική ομορφιά του και τα συναρπαστικά μονοπάτια ορεινής ποδηλασίας. Με εκατοντάδες χιλιόμετρα ποδηλατικών μονοπατιών, απευθύνεται σε ποδηλάτες όλων των επιπέδων. Ωστόσο, υπάρχουν πιο απαιτητικά μονοπάτια για όσους αναζητούν περιπέτεια. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά στα πιο δύσκολα μονοπάτια ποδηλασίας βουνού του Bend και μερικές συμβουλές για την αντιμετώπισή τους.

Τα προκλητικά μονοπάτια ορεινής ποδηλασίας στο Bend

Το Bend φιλοξενεί πολλά μονοπάτια ποδηλασίας βουνού διαφορετικών επιπέδων δυσκολίας. Εδώ είναι μερικά από τα πιο δύσκολα μονοπάτια στο Bend:

 • 1. Phil’s Trail – Αυτό το μονοπάτι μήκους 40 μιλίων διαθέτει μια δύσκολη διαδρομή προς τα πάνω και προς την κατηφόρα. Απαιτείται καλή ισορροπία και ικανότητα ελέγχου για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της διαδρομής, η οποία αποτελείται από στενά μονοπάτια που απαιτούν τεχνική ικανότητα.
 • 2. Mt. Bachelor to Sunriver – Αυτό το μονοπάτι προσφέρει τεχνικό έδαφος που περνά μέσα από πυκνό δάσος. Σκληροί λόφοι, απότομες στροφές και γέφυρες παρέχουν στους ποδηλάτες μια εμπειρία τακτικής και έντασης αντοχής.
 • 3. Mrazek – Αυτή η διαδρομή 20 μιλίων είναι γεμάτη από απότομες αναβάσεις και γρήγορες καταβάσεις. Η προκλητική δομή του εδάφους και τα στενά μονοπάτια δίνουν στους ποδηλάτες μια εμπειρία γεμάτη αδρεναλίνη.

Αυτά τα μονοπάτια προσφέρουν στους ποδηλάτες βουνού απαιτητικές βόλτες που απαιτούν τεχνικές δεξιότητες, αντοχή και ταχύτητα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή σε ορισμένες σημαντικές συμβουλές για την αντιμετώπιση αυτών των μονοπατιών.

Συμβουλές για την αντιμετώπιση αυτών των δύσκολων μονοπατιών

Εξετάστε τις παρακάτω συμβουλές για επιτυχή οδήγηση σε δύσκολες διαδρομές ποδηλασίας βουνού:

Συμβουλή Περιγραφή Φυσική προετοιμασία Προετοιμάστε το σώμα σας πριν προχωρήσετε σε δύσκολα μονοπάτια. Δημιουργήστε την αντοχή σας για μεγάλες περιόδους πετάλι και ιππασία με υψηλό ρυθμό. Τεχνικές δεξιότητες Υπάρχουν ορισμένες τεχνικές δεξιότητες που πρέπει να αναπτύξετε ενώ κάνετε ποδήλατο. Προσπαθήστε συνεχώς να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας όπως η χρήση ταχυτήτων εμπρός και όπισθεν, ισορροπία, διατήρηση της σωστής θέσης στις καταβάσεις. Ο σωστός εξοπλισμός Επιλέξτε το ποδήλατο και τον εξοπλισμό σας προσεκτικά σε δύσκολες διαδρομές. Τα ανθεκτικά ελαστικά ποδηλάτου, ο κατάλληλος εξοπλισμός και τα γάντια είναι απαραίτητα για την επιτυχημένη οδήγηση. Έρευνα διαδρομής Ερευνήστε τη διαδρομή πριν μπείτε στην πίστα. Η αναγνώριση των δύσκολων τμημάτων και η προσοχή σε επικίνδυνα σημεία είναι σημαντικά για μια ασφαλή ποδηλατική εμπειρία.

Η προσοχή σε αυτές τις συμβουλές είναι απαραίτητη για την επιτυχή οδήγηση σε δύσκολα μονοπάτια ποδηλασίας βουνού. Επίσης, μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε προστατευτικό εξοπλισμό για να είστε ασφαλείς ανά πάσα στιγμή.

Τα απαιτητικά μονοπάτια ποδηλασίας βουνού στο Μπεντ του Όρεγκον προσφέρουν συναρπαστική περιπέτεια. Ακονίστε τις φυσικές και τεχνικές δεξιότητές σας και χρησιμοποιήστε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αντιμετωπίσετε αυτά τα μονοπάτια. Δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλειά σας, μπορείτε να έχετε μια ευχάριστη οδηγική εμπειρία σε αυτές τις απαιτητικές διαδρομές.

Τα καλύτερα μονοπάτια ορεινής ποδηλασίας στο Μπεντ του Όρεγκον

Για τους λάτρεις της ποδηλασίας βουνού, το Bend του Όρεγκον είναι ένας παράδεισος που περιμένει να τον ανακαλύψετε. Η πόλη φιλοξενεί πολλές ποδηλατικές διαδρομές που προσφέρουν απαράμιλλη θέα, απαιτητικά μονοπάτια και απαράμιλλη φυσική ομορφιά. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τα καλύτερα μονοπάτια ποδηλασίας βουνού στο Μπεντ.

1. Phil’s Trail Complex

Το Phil’s Trail Complex είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και εμβληματικά μονοπάτια του Bend. Προσφέρει πολλές επιλογές τόσο για αρχάριους ποδηλάτες όσο και για έμπειρους αναβάτες. Με μήκος περίπου 100 μίλια (160 χλμ), αυτό το συγκρότημα αποτελείται από πολλά μονοπάτια που διασχίζουν το απέραντο δάσος.

 • Αν δεν είστε έμπειροι εδώ, μπορείτε να δοκιμάσετε το Ben’s Trail για να εξερευνήσετε μοναδικά αξιοθέατα και εύκολα μονοπάτια.
 • Τα προτεινόμενα μονοπάτια για έμπειρους αναβάτες περιλαμβάνουν απαιτητικά μονοπάτια όπως το KGB, το Phil’s Trail και το Whoops.
 • Το Phil’s Trail Complex είναι γνωστό για τις καταβάσεις και τα τεχνικά του τμήματα και προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία για όλους τους αναβάτες.

2. Πάρκο Wanoga

Το Wanoga Park είναι ένα πάρκο ποδηλάτων 700 στρεμμάτων που βρίσκεται δυτικά του Bend. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για ποδηλασία βουνού όσο και για ποδηλασία cross country.

Το Wanoga Park είναι επίσης αξιοσημείωτο για την τοποθεσία του κοντά στο Kascade Lakes Scenic Byway, το οποίο προσφέρει μονοπάτια κατάλληλα για διάφορους τύπους ποδηλάτων.

 • Εδώ μπορείτε να βρείτε εντυπωσιακά και τεχνικά μονοπάτια όπως το μονοπάτι Fünflostnit.
 • Το ποδηλατικό πάρκο διαθέτει επίσης άνετες ανέσεις όπως χώρους για πικνίκ, τουαλέτες και δημόσιους χώρους στάθμευσης.
 • Το πάρκο Wanoga είναι διάσημο για τα μονοπάτια του που απευθύνονται σε ποδηλάτες όλων των επιπέδων.

3. Tumalo Falls Park

Το Tumalo Falls Park είναι μια άλλη δημοφιλής ποδηλατική διαδρομή βορειοδυτικά του Bend. Αυτό το πάρκο περιλαμβάνει επίσης τους υπέροχους καταρράκτες Tumalo και προσφέρει μια εμπειρία ποδηλασίας στη φύση.

 • Αποτελούμενο κυρίως από τεχνικά μονοπάτια και καταβάσεις λόφων, το Tumalo Falls Park είναι το καλύτερο για έμπειρους αναβάτες.
 • Αυτό το πάρκο είναι γνωστό για τα απαιτητικά κατηφορικά του τμήματα και τα τεχνικά μονοπάτια που περνούν μέσα από όμορφα δάση.
 • Είναι ένα υπέροχο μέρος για να δείτε τους καταρράκτες Tumalo και να κάνετε ποδήλατο μέσα από αυτήν την υπέροχη θέα.

Το Bend, το Όρεγκον έχει πολλά ακόμα υπέροχα μονοπάτια για ορεινή ποδηλασία. Από την άλλη, αυτές οι τρεις πίστες ξεχωρίζουν τόσο ως προς τα επίπεδα δυσκολίας όσο και ως προς τη φυσική τους ομορφιά. Για τους ποδηλάτες βουνού, είναι δίκαιο να πούμε ότι το Μπεντ του Όρεγκον είναι ένας παράδεισος με πολλές διαδρομές ποδηλασίας για εξερεύνηση.

Οι πιο δημοφιλείς διαδρομές ποδηλασίας βουνού στο Μπεντ, Όρεγκον 5 μοναδικά μονοπάτια προς στόχευση στο Μπεντ, Όρεγκον για ποδηλάτες βουνού 5 μονοπάτια ιδανικά για ποδηλασία βουνού στο Μπεντ, Όρεγκον Τα πιο απαιτητικά μονοπάτια ποδηλασίας βουνού στο Μπεντ του Όρεγκον και πώς να τα αντιμετωπίσετε, Καλύτερα μονοπάτια στο Μπεντ , Όρεγκον που δεν πρέπει να χάσουν οι λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *