Τα καλύτερα μέρη για να απολαύσετε τις αγορές στο Έξετερ

By | 18 Αυγούστου, 2023

Τα καλύτερα μέρη για να απολαύσετε τις αγορές στο Έξετερ

Το Έξετερ είναι μια όμορφη πόλη στην Αγγλία και προσφέρει πολλά υπέροχα μέρη για ψώνια. Με τις ιστορικές αγορές, τα μοντέρνα εμπορικά κέντρα και τις γραφικές μπουτίκ, το Exeter ικανοποιεί όλα τα γούστα. Εδώ είναι τα καλύτερα μέρη για ψώνια στο Έξετερ:

1. Εμπορικό Κέντρο Princesshay

Το Princesshay είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για ψώνια στο Έξετερ. Αυτό το σύγχρονο εμπορικό κέντρο, το οποίο στεγάζει πολλές εθνικές και διεθνείς μάρκες, είναι γεμάτο καταστήματα, καθώς και εστιατόρια και καφέ. Εδώ μπορείτε να βρείτε μοντέρνα και σύγχρονα προϊόντα.

2. Πράσινη Αγορά του Καθεδρικού Ναού

Αν θέλετε να ψωνίσετε σε μια ιστορική ατμόσφαιρα, το Cathedral Green Market είναι το σωστό μέρος. Εδώ, μπορείτε να βρείτε χειροποίητα αναμνηστικά, αντίκες και βιολογικά τρόφιμα. Επίσης, καλλιτέχνες του δρόμου και μουσικοί παίζουν εδώ, προσθέτοντας στην εμπειρία αγορών σας.

3. Οδός Γκάντυ

Η Gandy Street είναι ένας από τους πιο διάσημους και ιστορικούς δρόμους του Έξετερ. Αυτός ο δρόμος φημίζεται για τις ανεξάρτητες μπουτίκ, τις γκαλερί και τα κιτς καφέ. Εδώ μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά είδη όπως vintage ρούχα, ρετρό έπιπλα και μοναδικά είδη σπιτιού.

4. Αγορά Guildhall

Η Guildhall Market είναι μια μεγάλη υπαίθρια αγορά που στήνεται δύο φορές την εβδομάδα. Εδώ μπορείτε να βρείτε φρέσκα λαχανικά και φρούτα, λουλούδια, τυριά, ψωμιά και άλλα. Υπάρχουν επίσης περίπτερα γεμάτα με εξειδικευμένα είδη, όπως χειροποίητα κοσμήματα και χειροτεχνίες.

5. Harlequins Mall

Το Harlequins Mall είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για ψώνια στο Έξετερ. Αυτό το μοντέρνο και ευρύχωρο εμπορικό κέντρο είναι γνωστό για τα καταστήματά του με πολλές δημοφιλείς μάρκες. Ταυτόχρονα, μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα και να ανανεώσετε την ενέργεια σας στα καφέ και τα εστιατόρια του.

6. Princes Street

Η Princes Street είναι ένας από τους πιο διάσημους εμπορικούς δρόμους του Έξετερ. Αυτός ο δρόμος είναι γεμάτος πολυτελή καταστήματα, μπουτίκ και καφέ/εστιατόρια. Εδώ μπορείτε να εξερευνήσετε τα καταστήματα εθνικών εμπορικών σημάτων, όπου μπορείτε να βρείτε την τελευταία λέξη της μόδας ρούχα και αξεσουάρ.

7. Μπουτίκ Quayside

Κατά μήκος του ποταμού Έξετερ, το Quayside είναι γνωστό για τις γραφικές μπουτίκ και τα ανεξάρτητα καταστήματα. Εδώ μπορείτε να βρείτε χειροποίητα κοσμήματα, πίνακες ζωγραφικής, βιβλία και άλλα ιδιαίτερα αντικείμενα. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια ευχάριστη βόλτα με τη θέα στο ποτάμι.

8. John Lewis Mall

Το John Lewis είναι ένα πολύ δημοφιλές εμπορικό κέντρο στο Έξετερ. Σε αυτό το μεγάλο κατάστημα, μπορείτε να βρείτε ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, οικιακά είδη, ρούχα και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα διάλειμμα και να χαλαρώσετε στο καφέ/εστιατόριο του John Lewis.

Εμπορικός χώρος Τύπος Χαρακτηριστικά Princesshay Mall Σύγχρονες εθνικές και διεθνείς μάρκες, εστιατόρια και καφετέριες Cathedral Green Market Ιστορικά Χειροποίητα αναμνηστικά, αντίκες, βιολογικά τρόφιμα Gandy Street Ανεξάρτητες μπουτίκ Vintage ρούχα, ρετρό έπιπλα, μοναδικά οικιακά σκεύη Guildhall Market Υπαίθρια αγορά Φρέσκα λαχανικά και φρούτα, τυριά, χειροποίητα κοσμήματα Harlequins Mall Μοντέρνα Δημοφιλείς μάρκες και καφέ/εστιατόρια Princes Street Εμπορική οδός Εθνικές μάρκες, μοντέρνα ρούχα και αξεσουάρ Quayside Boutiques Ανεξάρτητα καταστήματα Χειροποίητα κοσμήματα, πίνακες ζωγραφικής,βιβλία John Lewis Mall Store Ηλεκτρονικά, έπιπλα, είδη σπιτιού

Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές για ψώνια στο Έξετερ. Κάθε τοποθεσία προσφέρει διαφορετική ατμόσφαιρα και γκάμα προϊόντων. Τα σύγχρονα εμπορικά κέντρα όπως το Princesshay Shopping Center είναι μέρη όπου συναντώνται εθνικές και διεθνείς μάρκες. Μπορείτε να βρείτε χειροποίητα και βιολογικά προϊόντα σε ιστορικές αγορές όπως το Cathedral Green Market. Μπορείτε να ανακαλύψετε αποκλειστικά και μοναδικά αντικείμενα σε ανεξάρτητες μπουτίκ, όπως η Gandy Street. Μπορείτε να προμηθευτείτε φρέσκα και φυσικά προϊόντα σε υπαίθριες αγορές όπως η Guildhall Market. Πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε αυτά τα μέρη για να ολοκληρώσετε την εμπειρία αγορών του Έξετερ.

Κορυφαία εμπορικά κέντρα για να απολαύσετε τις αγορές στο Έξετερ

Το Έξετερ είναι μια όμορφη πόλη στην Αγγλία και προσφέρει πολλές ευκαιρίες για ψώνια για ντόπιους και τουρίστες. Διάφορα εμπορικά κέντρα της πόλης τραβούν τα βλέμματα όλων με καταστήματα μεγάλων brands και καταστήματα ντόπιων τεχνιτών. Εδώ είναι τα πιο δημοφιλή εμπορικά κέντρα στο Έξετερ:

Εμπορικό Κέντρο Princesshay

Το Princesshay Mall είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εμπορικά κέντρα του Έξετερ. Τραβάει την προσοχή με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική, τα διάφορα καταστήματα και εστιατόρια. Τα καταστήματα επωνυμιών περιλαμβάνουν διάσημες μάρκες όπως Zara, Apple, Topshop και Hamp;M. Μπορείτε επίσης να βρείτε μοναδικά και χειροποίητα αντικείμενα σε εξειδικευμένες μπουτίκ. Μετά τα ψώνια, μπορείτε να απολαύσετε ένα νόστιμο γεύμα σε εστιατόρια ή να χαλαρώσετε σε καφέ και μπαρ.

Guildhall Mall

Το εμπορικό κέντρο Guildhall βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο του Έξετερ. Αυτό το εμπορικό κέντρο φιλοξενεί μια ποικιλία από ανεξάρτητα καταστήματα. Μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία προϊόντων όπως χειροτεχνήματα, μόδα, κοσμήματα, βιβλία και αντίκες. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε γκαλερί τέχνης και να δείτε τα έργα τοπικών καλλιτεχνών. Το εμπορικό κέντρο Guildhall είναι το ιδανικό μέρος για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τον πολιτιστικό και ιστορικό ιστό του Έξετερ.

Harlequins Mall

Αν και το εμπορικό κέντρο Harlequins βρίσκεται λίγο μακριά από το κέντρο του Έξετερ, αξίζει μια επίσκεψη. Αυτό το εμπορικό κέντρο φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία από ανεξάρτητα και τοπικά καταστήματα. Μπορείτε να επισκεφθείτε μια ποικιλία από καταστήματα με διαφορετικές σπεσιαλιτέ, όπως βιβλιοπωλεία, καταστήματα βινυλίου, καταστήματα vintage και καταστήματα χειροποίητων ειδών. Το Harlequins Mall είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν διακριτικά και μοναδικά αντικείμενα.

Εμπορικό Κέντρο Quayside

Στην ακτή του Έξετερ, το εμπορικό κέντρο Quayside προσθέτει μια διαφορετική τροπή στην εμπειρία του εμπορικού κέντρου. Εδώ, μπορείτε να βρείτε ρούχα, αξεσουάρ, αναμνηστικά και άλλα σε διάφορα καταστήματα. Υπάρχουν επίσης σούπερ μάρκετ και εστιατόρια. Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του Εμπορικού Κέντρου Quayside είναι η τοποθεσία του με θέα στο μαγευτικό ποτάμι. Κατά τις αγορές σας εδώ, μπορείτε να απολαύσετε το όμορφο τοπίο και να περάσετε χρόνο σε μια γαλήνια ατμόσφαιρα.

Διεύθυνση Εμπορικού Κέντρου

Όνομα εμπορικού κέντρου Διεύθυνση Princesshay Mall Princesshay, Exeter, EX1 1QA Guildhall Mall High St, Exeter, EX4 3EJ Harlequins Mall Paul St, Exeter, EX4 3TT Quayside Mall Haven Rd, Exeter, EX2 8GR

Το Έξετερ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τους ψώνια. Μπορείτε να περιπλανηθείτε στα πιο δημοφιλή εμπορικά κέντρα της πόλης, να βρείτε τα προϊόντα που θέλετε και να ζήσετε μια ευχάριστη εμπειρία αγορών. Είναι επίσης δυνατό να επισκεφθείτε τοπικά καταστήματα και να αγοράσετε μοναδικά αντικείμενα. Κατά τις αγορές σας στα εμπορικά κέντρα του Έξετερ, μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε την ομορφιά της πόλης και να απολαύσετε τη γαλήνια ατμόσφαιρα.

Η πόλη του Έξετερ είναι μια βρετανική πόλη διάσημη για τα όμορφα ιστορικά κτίρια και τα κομψά καταστήματα. Αν τύχει να βρεθείτε στο Έξετερ, έχουμε συγκεντρώσει τα 5 καλύτερα καταστήματα που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε όταν ψωνίζετε.

1. Εμπορικό Κέντρο Princesshay

Στην καρδιά του Έξετερ, το Princesshay καλωσορίζει πολλούς επισκέπτες με τις κομψές μπουτίκ και τις δημοφιλείς επωνυμίες του. Υπάρχουν κοντά 70 καταστήματα στο κέντρο και υπάρχουν μπουτίκ όπου μπορείτε να βρείτε προϊόντα τοπικών σχεδιαστών καθώς και επωνυμίες όπως Zara και Hamp;M.

Hamp;M Zara Topshop Local Boutique 1 Local Boutique 2 Local Boutique 3

2. Guildhall Mall

Το Guildhall, ένα από τα παλαιότερα εμπορικά κέντρα στο Έξετερ, τραβάει την προσοχή με το ιστορικό του κτήριο. Εδώ μπορείτε συχνά να βρείτε εξειδικευμένα και ανεξάρτητα καταστήματα. Εδώ βρίσκονται επίσης καταστήματα με αντίκες, γκαλερί τέχνης και καταστήματα με σουβενίρ. Αυτά τα καταστήματα είναι ιδανικά για σουβενίρ Έξετερ, όπου μπορείτε να βρείτε χειροποίητα κοσμήματα, χειροποίητα κεραμικά και πίνακες ζωγραφικής.

3. Μη-Princesshay Independent Stores

Υπάρχουν επίσης πολλά ανεξάρτητα καταστήματα σε δρόμους όπως η Gandy Street, η Paris Street και η Magdalen Street ακριβώς έξω από το εμπορικό κέντρο Princesshay. Μπορείτε να βρείτε vintage ρούχα, αντίκες και χειροποίητα είδη σε αυτά τα καταστήματα. Μπορείτε να ανακαλύψετε προϊόντα από τοπικούς καλλιτέχνες και σχεδιαστές.

 • Οδός Γκάντυ
 • Οδός Παρισιού
 • Οδός Μαγδαληνής

4. Devonshire Mall

Λίγο πιο μακριά από το κέντρο του Έξετερ μπορείτε να φτάσετε στο εμπορικό κέντρο Devonshire. Εδώ μπορείτε να βρείτε καταστήματα μεγάλων εμπορικών σημάτων. Υπάρχουν πολλά καταστήματα όπου μπορείτε να βρείτε ηλεκτρονικά είδη, ρούχα, αθλητικά είδη και καλλυντικά. Στον όροφο του φαγητού, υπάρχουν εστιατόρια και καφέ.

 1. Κατάστημα ηλεκτρονικών
 2. Κατάστημα ρούχων
 3. Μαγαζι αθλητικων
 4. Κατάστημα καλλυντικών

5. Exeter Farmers Market

Αν έρχεστε στην πόλη του Έξετερ Σάββατο, σας συνιστούμε να επισκεφτείτε την Αγορά αγροτών του Έξετερ. Αυτή η αγορά βρίσκεται δίπλα στον καθεδρικό ναό του Έξετερ και πουλά φρέσκα φρούτα, λαχανικά, τυριά και χειροποίητα προϊόντα. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις γεύσεις του Έξετερ ψωνίζοντας από τοπικούς παραγωγούς.

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλές επιλογές για ψώνια στο Έξετερ. Το Princesshay Mall, το Guildhall Mall, το Non-Princess Hay Independent Stores, το Devonshire Mall και το Exeter Farmers Market είναι τα κορυφαία 5 καταστήματα που πρέπει να επισκεφτείτε όταν ψωνίζετε σε αυτήν την πόλη. Όταν επισκέπτεστε το Έξετερ, μπορείτε να εξερευνήσετε αυτά τα καταστήματα και να έχετε μια καλή εμπειρία αγορών.

Μέρη για να πάτε στο Έξετερ για να ανακαλύψετε τοπικά προϊόντα χειροτεχνίας

Το Έξετερ έχει τη φήμη μιας όμορφης μικρής πόλης στην Αγγλία. Αυτή η ελκυστική πόλη προσφέρει στους επισκέπτες πολλές διαφορετικές εμπειρίες αγορών. Για όσους θέλουν να ανακαλύψουν τα προϊόντα των ντόπιων τεχνιτών, το Έξετερ έχει πολλά υπέροχα μέρη να επισκεφτούν.

αγορές

Ένας από τους πιο απολαυστικούς τρόπους για να ανακαλύψετε τα προϊόντα των ντόπιων τεχνιτών στο Έξετερ είναι να επισκεφτείτε τις αγορές. Οι αγορές που γίνονται τακτικά στην πόλη προσφέρουν την ευκαιρία να βρείτε φρέσκα και βιολογικά προϊόντα καθώς και πολλά διαφορετικά είδη, όπως χειροποίητα αντικείμενα και αντίκες. Παρακάτω είναι μερικές δημοφιλείς αγορές που μπορείτε να επισκεφτείτε στο Έξετερ:

 • Exeter Farmer’s Market: Αυτή η αγορά γίνεται κάθε Πέμπτη και μπορείτε να βρείτε τα πιο φρέσκα λαχανικά, φρούτα, κρέατα, γαλακτοκομικά προϊόντα και χειροποίητα σνακ από τοπικούς παραγωγούς της πόλης.
 • Κυριακάτικη Αγορά Exeter Quayside: Μπορείτε να βρείτε χειροποίητα κοσμήματα, vintage ρούχα, αντίκες και πολλά άλλα σε αυτήν την αγορά στο Exeter Quayside κάθε Κυριακή.
 • Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Έξετερ: Πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο στην πλατεία του καθεδρικού ναού του Έξετερ, αυτή η αγορά είναι η τέλεια ευκαιρία για να ζήσετε το πνεύμα των γιορτών. Μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με χειροποίητα αναμνηστικά, στολίδια και ζεστά ροφήματα που πωλούνται σε ξύλινες καλύβες.

Δρόμοι και λεωφόροι

Η περιπλάνηση στους δρόμους και τις λεωφόρους του Έξετερ μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε τα προϊόντα των ντόπιων τεχνιτών. Περιπλανηθείτε ανάμεσα στα μεγαλοπρεπή κτίρια σε στιλ Tudor και στα μοντέρνα καταστήματα και θα βρείτε πολλά ανεξάρτητα καταστήματα, μπουτίκ και χειροποίητα είδη. Παρακάτω είναι μερικοί δημοφιλείς δρόμοι και λεωφόροι για ψώνια στο Έξετερ:

 • Fore Street: Αυτή η οδός είναι μια περιοχή με μια ποικιλία από καταστήματα, όπως γκαλερί τέχνης, καταστήματα με αντίκες και ανεξάρτητες μπουτίκ μόδας. Μπορείτε να βρείτε διάφορα προϊόντα όπως χειροποίητα κοσμήματα, κοσμήματα και έργα τέχνης.
 • Gandy Street: Αυτός ο ιστορικός δρόμος έχει πολλά ανεξάρτητα καταστήματα, καφέ και εστιατόρια. Μπορείτε να εξερευνήσετε μια ποικιλία προϊόντων, όπως ρούχα, βιβλία και vintage αντικείμενα.
 • Magdalen Road: Αυτός ο δρόμος είναι ένα από τα αγαπημένα ανεξάρτητα καταστήματα και καφετέριες του Έξετερ. Εδώ υπάρχουν διάφορες αγορές βιολογικών τροφίμων, καταστήματα χειροποίητων ειδών και γκαλερί τέχνης.

Εκθέσεις Τεχνών και Χειροτεχνίας

Οι εκθέσεις τέχνης και χειροτεχνίας που πραγματοποιούνται στο Έξετερ είναι σημαντικές εκδηλώσεις όπου τοπικοί καλλιτέχνες και τεχνίτες παρουσιάζουν τα προϊόντα τους. Αυτές οι εκθέσεις συγκεντρώνουν πολλά διαφορετικά έργα τέχνης, όπως χειροποίητα κοσμήματα, κεραμικά, πίνακες ζωγραφικής, ξυλουργεία.

Δίκαιο Όνομα Ημερομηνία Τόπος Έξετερ Φεστιβάλ χειροτεχνίας Μάιος Έξετερ Καθεδρικός Πλατεία Έξετερ Φεστιβάλ Τεχνών του δρόμου Αύγουστος Έξετερ Κέντρο της πόλης Έξετερ Αγορά Artisan Πρώτη Κυριακή κάθε μήνα Castle Street

Η επίσκεψη σε τοπικές εκθέσεις τέχνης και χειροτεχνίας προσφέρει μια εμπνευσμένη εμπειρία και επιτρέπει την ανακάλυψη μοναδικών και ξεχωριστών προϊόντων.

συμπέρασμα

Το Έξετερ έχει πολλά υπέροχα μέρη για να ανακαλύψετε τα προϊόντα τοπικών τεχνιτών. Διαφορετικοί χώροι, όπως αγορές, δρόμοι και λεωφόροι, εκθέσεις τέχνης και χειροτεχνίας είναι εξαιρετικές επιλογές για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν την πολιτιστική εμπειρία και την εμπειρία αγορών του Έξετερ. Επισκεπτόμενοι αυτά τα μέρη, μπορείτε και να συνεισφέρετε στην τοπική οικονομία και να απολαύσετε μοναδικά προϊόντα.

Τα καλύτερα καταστήματα για να βρείτε αναμνηστικά και χειροποίητα είδη στο Έξετερ

Το Έξετερ είναι μια από τις κορυφαίες πόλεις της Αγγλίας και φιλοξενεί πολλά τουριστικά αξιοθέατα. Αν θέλετε να αγοράσετε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε αυτή την όμορφη πόλη, υπάρχουν αρκετά υπέροχα μαγαζιά που προσφέρουν μοναδικά αναμνηστικά και χειροτεχνήματα. Εδώ είναι τα καλύτερα καταστήματα που μπορείτε να βρείτε στο Έξετερ:

1. Κέντρο Τεχνών και Χειροτεχνίας του Έξετερ

Το Exeter Arts and Crafts Centre φημίζεται για τα χειροποίητα προϊόντα του στην πόλη. Σε αυτό το κέντρο πολλοί ανεξάρτητοι καλλιτέχνες και τεχνίτες έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους. Εδώ μπορείτε να βρείτε σκαλιστά προϊόντα από ξύλο, κεραμικά και πίνακες ντόπιων καλλιτεχνών. Παράλληλα, μπορείτε να συμμετέχετε στα εργαστήρια που γίνονται εδώ και να φτιάξετε τα δικά σας χειροποίητα προϊόντα. Αν ενδιαφέρεστε για χειροποίητα προϊόντα, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε αυτό το κέντρο.

2. Οδός Γκάντυ

Η Gandy Street είναι ένας από τους καλύτερους δρόμους για ψώνια αναμνηστικών στο Έξετερ. Αυτός ο ιστορικός δρόμος είναι γεμάτος ανεξάρτητα καταστήματα και μπουτίκ. Εδώ μπορείτε να βρείτε πολλά χειροποίητα αναμνηστικά και προϊόντα από ντόπιους καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα, υφάσματα με δαντέλα κεντημένα, χειροποίητα κοσμήματα και vintage είδη θα βρείτε στα καταστήματα εδώ. Παράλληλα, υπάρχουν καφέ και εστιατόρια στην οδό Gandy, ώστε να ανακουφιστείτε από την κούραση των αγορών σας με ένα φλιτζάνι τσάι.

3. Έξετερ Αγορά

Το Exeter Market είναι μια ζωντανή υπαίθρια αγορά που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Εδώ μπορείτε να βρείτε πολλά τοπικά προϊόντα και χειροτεχνήματα. Τα είδη που πωλούνται στους πάγκους της αγοράς περιλαμβάνουν χειροποίητα σαπούνια, πλεκτά είδη, δερμάτινα αξεσουάρ και πολλά άλλα χειροποίητα είδη. Το Exeter Market, με τη μοναδική του ατμόσφαιρα και πολλές διαφορετικές επιλογές περιπτέρων, είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να ψωνίσουν για αναμνηστικά.

4. Μέσα έξω

Το Insideout είναι μια αλυσίδα καταστημάτων στο Έξετερ που προσφέρει μοντέρνα αναμνηστικά και χειροτεχνήματα. Αυτά τα καταστήματα διαθέτουν προϊόντα διακόσμησης σπιτιού, κοσμήματα, χαρτικά και πολλά άλλα διαφορετικά είδη. Τα προϊόντα σε αυτό παράγονται συνήθως από ανεξάρτητους σχεδιαστές και τραβούν την προσοχή με τα δημιουργικά τους σχέδια. Το Insideout είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή για όσους θέλουν να ψωνίσουν για αναμνηστικά στο Έξετερ.

5. Κατάστημα δώρων του Μουσείου Royal Albert Memorial

Εάν επισκεφτείτε το Μουσείο Royal Albert Memorial στο Έξετερ, μπορείτε να βρείτε αναμνηστικά και χειροτεχνήματα στο κατάστημα δώρων. Αυτό το κατάστημα είναι ένας χώρος όπου εκτίθενται χειροποίητα προϊόντα από ντόπιους τεχνίτες. Υπάρχουν κεραμικά, πίνακες ζωγραφικής, αναμνηστικά και πολλά άλλα αντικείμενα εδώ. Μπορείτε επίσης να πιείτε ένα ωραίο φλιτζάνι τσάι και να χαλαρώσετε στο καφέ του μουσείου μαζί με αυτό το κατάστημα.

Όνομα καταστήματος Διεύθυνση Exeter Arts and Crafts Centre 25 Bartholomew St, Exeter EX4 3AJ Gandy Street Gandy St, Exeter EX4 3LS Exeter Market Fore St, Exeter EX4 3DY Insideout 17 Castle St, Exeter EX4 3PT Royal Alberte Shop Memorial 3RX

Το Έξετερ είναι γεμάτο υπέροχα καταστήματα, όπου μπορείτε να βρείτε χειροποίητα είδη και αναμνηστικά. Συνιστάται να επισκεφτείτε μερικά από αυτά τα καταστήματα στο Έξετερ, τόσο για να υποστηρίξετε τοπικούς καλλιτέχνες όσο και για να αγοράσετε μοναδικά δώρα για αγαπημένα πρόσωπα.

Διασκεδάστε και φάτε νόστιμα ενώ ψωνίζετε στο Έξετερ

Το Έξετερ είναι μια πόλη διάσημη για τα όμορφα αξιοθέατα, τα ιστορικά μνημεία και τις ευκαιρίες για ψώνια. Υπάρχουν πολλά μέρη όπου μπορείτε να διασκεδάσετε και να φάτε νόστιμο φαγητό ενώ ψωνίζετε. Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε λεπτομερώς τα μέρη όπου μπορείτε να ψωνίσετε και να φάτε νόστιμο φαγητό στο Έξετερ.

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Υπάρχουν πολλά μέρη για ψώνια στο Έξετερ. Εδώ είναι μερικά μέρη που μπορείτε να επιλέξετε ως εμπορικό κέντρο στο Έξετερ:

 • Princesshay: Ένα σύγχρονο εμπορικό κέντρο, το Princesshay φιλοξενεί πολλά καταστήματα, εστιατόρια και καφέ. Κατά την αγορά, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε διάφορες γεύσεις.
 • Guildhall Mall: Βρίσκεται στο κέντρο του Έξετερ, αυτό το εμπορικό κέντρο περιέχει πολλά διαφορετικά καταστήματα και μπουτίκ. Μπορείτε να ψωνίσετε σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες, από ηλεκτρονικά είδη μέχρι ρούχα.
 • Devonshire Shopping Centre: Μπορείτε να βρείτε αναμνηστικά Exeter σε αυτό το εμπορικό κέντρο, το οποίο περιλαμβάνει εθνικές καθώς και τοπικές μάρκες.

Εστιατόρια και Καφετέριες

Αφού τελειώσετε τα ψώνια σας, μπορείτε να βρείτε πολλά εστιατόρια και καφέ στο Έξετερ όπου μπορείτε να απολαύσετε νόστιμο φαγητό. Εδώ είναι μερικά μέρη για να απολαύσετε νόστιμο φαγητό στο Έξετερ:

Γεύσεις εστιατορίου/καφέ Τοποθεσία The Puffing Billy Παραδοσιακό βρετανικό φαγητό Alphington Road The Exploding Bakery Φρέσκα ψωμιά και κέικ Queen Street Giraffe Συνδυασμός διεθνούς κουζίνας Princesshay The Oddfellows Παραδοσιακό φαγητό παμπ New North Road Εστιατόριο Harry Θαλασσινά και μπριζόλες Longbrook Street Johnst Gand Queen Street

Αυτά τα εστιατόρια και οι καφετέριες βρίσκονται στο Έξετερ και προσφέρουν μια ποικιλία από λιχουδιές. Μπορείτε να δοκιμάσετε και τις δύο τοπικές λιχουδιές και να απολαύσετε διεθνή κουζίνα.

Τοπικές γεύσεις

Το Έξετερ φημίζεται για τη νόστιμη και αυθεντική τοπική κουζίνα του. Εδώ είναι μερικές τοπικές λιχουδιές που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε όταν επισκέπτεστε την πόλη:

 • Devon Pasties: Εγγενή σε αυτήν την περιοχή, τα αρτοσκευάσματα γεμίζουν με μια ποικιλία επικαλύψεων και ψήνονται στο φούρνο. Μπορείτε να το επιλέξετε με κρέας ή λαχανικά.
 • Κρέμα Τσάι: Το τσάι κρέμας είναι ένα παραδοσιακό ρόφημα από το Έξετερ. Σκουπάκια που σερβίρονται με φρέσκο ​​τσάι σερβίρονται με κρέμα και μαρμελάδα.
 • Bacon Butty: Ένα από τα διάσημα σάντουιτς της Αγγλίας, το bacon butty παρασκευάζεται με φρέσκο ​​ψωμί και τηγανητό μπέικον.
 • Exeter Ale: Σας προτείνουμε οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτές τις τοπικές μπύρες, που φημίζονται για τη γεύση τους. Μπορείτε να το βρείτε εύκολα σε παμπ της πόλης.

Σας συνιστούμε να δοκιμάσετε αυτές τις ξεχωριστές λιχουδιές και να απολαύσετε την τοπική κουζίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στο Έξετερ.

Ως αποτέλεσμα, το Έξετερ έχει πολλά μέρη για να διασκεδάσει ενώ ψωνίζει και τρώει νόστιμο φαγητό. Μπορείτε να επιλέξετε από εμπορικά κέντρα, εστιατόρια και καφέ και να ικανοποιήσετε τις γευστικές σας προτιμήσεις ανακαλύπτοντας τις ομορφιές του Έξετερ.

Τα πιο δημοφιλή εμπορικά κέντρα για να απολαύσετε τις αγορές σας στο Έξετερ, τα 5 καλύτερα καταστήματα για να κάνετε αγορές ενώ ψωνίζετε στο Έξετερ, τα μέρη που πρέπει να πάτε για να ανακαλύψετε τα τοπικά είδη χειροτεχνίας στο Έξετερ, τα καλύτερα καταστήματα για να βρείτε αναμνηστικά και χειροτεχνίες στο Έξετερ., Μέρη του Έξετερ όπου μπορείτε να διασκεδάσετε και να φάτε νόστιμο φαγητό ενώ ψωνίζετε στην Τουρκία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *