Τα καλύτερα κλαμπ και συναυλίες τζαζ στη Μαδρίτη

By | 18 Αυγούστου, 2023

Τα καλύτερα κλαμπ και συναυλίες τζαζ στη Μαδρίτη

Η Μαδρίτη είναι σαν ένας παράδεισος που κλέβει τις καρδιές των εραστών της τζαζ της Ισπανίας. Ενώ η πόλη φιλοξενεί πολλά φεστιβάλ τζαζ κάθε χρόνο, φιλοξενεί επίσης πολλά διάσημα τζαζ κλαμπ. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τα καλύτερα τζαζ κλαμπ στη Μαδρίτη και τις συναρπαστικές συναυλίες που περιμένουν τους λάτρεις της τζαζ.

1. Café Central: Ένα από τα πιο διάσημα τζαζ κλαμπ της Μαδρίτης, το Café Central ξεχωρίζει με την τοποθεσία, την ατμόσφαιρα και τη μουσική του ποικιλομορφία. Ο χώρος, όπου παίζουν παγκοσμίου φήμης μουσικοί της τζαζ, μοιάζει με μουσείο τζαζ. Είναι ένα απαραίτητο μέρος για όσους θέλουν να ακούν ζωντανή τζαζ μουσική κάθε μέρα της εβδομάδας.

2. Bogui Jazz: Το Bogui Jazz είναι ένα άλλο δημοφιλές τζαζ κλαμπ με ζωντανές παραστάσεις τζαζ μουσικής. Διαφορετικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες ανεβαίνουν στη σκηνή κάθε βράδυ. Αν θέλετε να ζήσετε την τοπική τζαζ σκηνή όταν έρθετε στη Μαδρίτη, το Bogui Jazz θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για να επισκεφθείτε.

3. El Junco: Το El Junco είναι ένας απαραίτητος χώρος για τους λάτρεις της ζωντανής μουσικής. Διαθέτει ζωντανές εμφανίσεις από διάφορα είδη μουσικής, όπως jazz, funk, soul και Ramp;B. Είναι πιθανό να περάσετε μια αξέχαστη νύχτα στο El Junco, το οποίο έχει μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.

4. Clamores: Το Clamores είναι ένα από τα παλαιότερα τζαζ κλαμπ της Μαδρίτης και φιλοξενεί δημοφιλείς καλλιτέχνες της τζαζ καθώς και καλλιτέχνες από διαφορετικά μουσικά είδη. Το Clamores προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μουσικής, από τζαζ έως σάλσα, από παγκόσμια μουσική μέχρι φλαμένκο, την οποία μπορούν να εξερευνήσουν οι λάτρεις της τζαζ.

Η Μαδρίτη είναι γεμάτη όχι μόνο διάσημα τζαζ κλαμπ, αλλά και τζαζ φεστιβάλ και συναυλίες. Εδώ είναι μερικές από τις συναρπαστικές συναυλίες που περιμένουν τους λάτρεις της τζαζ στη Μαδρίτη:

1. Φεστιβάλ Τζαζ της Μαδρίτης:

Το Φεστιβάλ Τζαζ της Μαδρίτης, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Μάιο, είναι μια μεγάλη εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν διάσημοι μουσικοί της τζαζ από όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ πραγματοποιούνται πολλές συναυλίες και εκδηλώσεις σε διαφορετικούς χώρους της πόλης. Το Madrid Jazz Festival είναι μια επίδειξη του ενδιαφέροντος και του πάθους για τη μουσική τζαζ.

2. Veranos de la Villa:

Το Veranos de la Villa, ένα από τα καλοκαιρινά φεστιβάλ της Μαδρίτης, φιλοξενεί συναυλίες άλλων μουσικών ειδών καθώς και τζαζ. Αυτό το φεστιβάλ προσφέρει μια αξέχαστη μουσική εμπειρία με τις συναυλίες του που γίνονται στο ύπαιθρο. Διάφορες πλατείες, πάρκα και σκηνές στη Μαδρίτη χρησιμοποιούνται για αυτές τις εκδηλώσεις.

3. Jam Club:

Το Jamm Club είναι ένας δημοφιλής χώρος που φιλοξενεί ζωντανές παραστάσεις από τζαζ και άλλα είδη μουσικής. Κάθε μήνα πραγματοποιούνται συναυλίες διαφορετικών μουσικών της τζαζ. Εδώ μπορείτε να ανακαλύψετε είδη μουσικής όπως μπλουζ και σόουλ καθώς και τζαζ. Το Jamm Club είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη συνάντησης για τους αληθινούς λάτρεις της μουσικής.

Jazz Club Τοποθεσία Τύποι μουσικής Café Central Plaza del Ángel, 10 Jazz Bogui Jazz Calle Barquillo, 29 Jazz El Junco Calle de la Victoria, 6 Jazz, Funk, Soul, Ramp;B Clamores Calle de Alburquerque, 14 Jazz, Salsa, World Music

Η Μαδρίτη είναι πόλο έλξης για τους λάτρεις της τζαζ μουσικής. Διάσημα τζαζ κλαμπ όπως τα Cafes Central, Bogui Jazz, El Junco και Clamores και το Φεστιβάλ Τζαζ της Μαδρίτης προσφέρουν στους λάτρεις της τζαζ αξέχαστες μουσικές εμπειρίες. Αν βρεθείτε στη Μαδρίτη, φροντίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να εξερευνήσετε αυτά τα τζαζ κλαμπ και τις συναρπαστικές συναυλίες. Μια βραδιά γεμάτη μουσική είναι εγγυημένη!

Ένα πραγματικό μουσικό ταξίδι με τζαζ κλαμπ και συναυλίες στη Μαδρίτη

Για τους λάτρεις της τζαζ μουσικής, η Μαδρίτη ξεχωρίζει ως πόλη της Ισπανίας όπου μπορούν να έχουν ένα καταπληκτικό μουσικό ταξίδι. Τα τζαζ κλαμπ και οι συναυλίες στην πόλη φιλοξενούν ντόπιους μουσικούς και παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες της τζαζ. Η τζαζ σκηνή της Μαδρίτης προσφέρει πολλές εκδηλώσεις σε διαφορετικά στυλ και ατμόσφαιρες. Ακολουθεί ένας λεπτομερής οδηγός για τζαζ κλαμπ και συναυλίες στη Μαδρίτη:

Τζαζ Κλαμπ

Η Μαδρίτη φιλοξενεί πολλά μοναδικά τζαζ κλαμπ για τζαζ μουσική. Αυτά τα κλαμπ προσφέρουν στους λάτρεις της τζαζ μια αξέχαστη βραδιά με ζωντανές εμφανίσεις. Εδώ είναι μερικά από τα δημοφιλή τζαζ κλαμπ της Μαδρίτης:

Όνομα Club Σχετικά με την τοποθεσία Clamores Ο Alonso Martínez στο Clamores φιλοξενεί τόσο τοπικούς μουσικούς της τζαζ όσο και διεθνή αστέρια της τζαζ. Το κλαμπ είναι από τα δημοφιλή μέρη όπου συναντιούνται οι λάτρεις της τζαζ μουσικής. Το Bogui Jazz Universidad Bogui Jazz είναι διάσημο για τις ζωντανές τζαζ παραστάσεις και την ενεργητική του ατμόσφαιρα. Εδώ παίζουν τακτικά τόσο ντόπιοι όσο και διεθνείς μουσικοί της τζαζ. Στο κλαμπ πραγματοποιούνται επίσης παραστάσεις DJ και jam sessions. Το Café Central La Latina Το Café Central είναι ένα από τα πιο διάσημα τζαζ κλαμπ της Μαδρίτης. Αυτό το μέρος έχει γίνει συχνός προορισμός για τους λάτρεις της μουσικής που θέλουν να εξερευνήσουν διαφορετικά στυλ και είδη τζαζ. Το κλαμπ φιλοξενεί επίσης διάσημους καλλιτέχνες της τζαζ από όλο τον κόσμο.

συναυλίες

Η Μαδρίτη προσφέρει ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών τζαζ. Οι συναυλίες που γίνονται τόσο σε αίθουσες συναυλιών όσο και σε υπαίθριους χώρους ζωντανεύουν τον συναρπαστικό κόσμο της τζαζ. Ακολουθούν μερικές από τις συναυλίες τζαζ στη Μαδρίτη:

  • Madrid Jazz Festival: Αυτό το ετήσιο φεστιβάλ συγκεντρώνει πολλούς διάσημους καλλιτέχνες της τζαζ. Εκτός από συναυλίες, στο πλαίσιο του φεστιβάλ πραγματοποιούνται επίσης εργαστήρια και πάνελ.
  • Veranos de la Villa: Αυτή η εκδήλωση πραγματοποιείται σε υπαίθριους χώρους της Μαδρίτης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία με συναυλίες τζαζ, μουσική απλωμένη σε χώρους για πικνίκ και ευχάριστη ατμόσφαιρα.
  • Sala Clamores: Το τζαζ κλαμπ Clamores διοργανώνει τακτικά συναυλίες τζαζ. Στο Sala Clamores, το κοινό έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ζωντανές παραστάσεις από ντόπιους και διεθνείς καλλιτέχνες της τζαζ.

Με τα εκπληκτικά τζαζ κλαμπ και τις συναυλίες τζαζ, η Μαδρίτη προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους λάτρεις της μουσικής. Η δυναμική ατμόσφαιρα, οι ζωντανές εμφανίσεις και η ευκαιρία να εξερευνήσετε όλα τα είδη τζαζ στην πόλη προσφέρουν ένα αληθινό μουσικό ταξίδι για τους λάτρεις της τζαζ. Η τζαζ σκηνή της Μαδρίτης είναι γεμάτη από τζαζ κλαμπ και συναυλίες που προβάλλουν τη ζωντάνια και την παγκόσμια απήχηση της τζαζ.

Απολαύστε ζωντανή τζαζ: τις συναυλίες τζαζ της Μαδρίτης

Η Μαδρίτη είναι η πρωτεύουσα της Ισπανίας και πόλο έλξης για ζωντανές παραστάσεις τζαζ μουσικής. Η πόλη φιλοξενεί πολλούς διάσημους χώρους τζαζ και φεστιβάλ, προσφέροντας μια εκπληκτική εμπειρία για τους λάτρεις της τζαζ. Αξίζει να εξερευνήσετε μερικούς χώρους για να απολαύσετε ζωντανή τζαζ μουσική στη Μαδρίτη.

Τζαζ Μαδρίτη

Η Jazz Madrid είναι ένας από τους πιο διάσημους χώρους τζαζ της πόλης. Εδώ μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τις συναυλίες παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες της τζαζ. Η ατμόσφαιρα του χώρου είναι ένα μέρος που προσελκύει τους λάτρεις της μουσικής και αντανακλά το πνεύμα της τζαζ μουσικής. Ακολουθώντας το πρόγραμμα της Jazz Madrid, μπορείτε να βρείτε ενημερωμένες πληροφορίες για συναυλίες τζαζ.

Ημερομηνία Ώρα καλλιτέχνη 5 Ιουλίου 2022 John Coltrane Tribute Band 21:00 12 Ιουλίου 2022 Diana Krall 20:30 19 Ιουλίου 2022 Chick Corea Elektrik Band 22:00

φωνάζει

Ένας άλλος χώρος για όσους θέλουν να ζήσουν τη μουσική τζαζ στη Μαδρίτη είναι το Clamores. Αυτός ο χώρος φιλοξενεί συναυλίες από διαφορετικά συγκροτήματα τζαζ και καλλιτέχνες κάθε εβδομάδα. Η οικεία ατμόσφαιρα των Clamores και οι ερμηνείες διαφόρων μουσικών προσφέρουν μια εμπειρία γεμάτη με τη ζωηρή ενέργεια της μουσικής τζαζ. Ελέγχοντας το πρόγραμμα του χώρου, δεν θα χάσετε καμία επερχόμενη τζαζ εκδήλωση.

  • 7 Ιουλίου 2022 – Gabriel Peso Trio – 20:30
  • 14 Ιουλίου 2022 – Marta Sanchez Quintet – 21:00
  • 21 Ιουλίου 2022 – Κουαρτέτο Antonio Serrano – 22:00

Φεστιβάλ Τζαζ της Μαδρίτης

Η Μαδρίτη φιλοξενεί το διάσημο Φεστιβάλ Τζαζ της Μαδρίτης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Αυτό το μουσικό φεστιβάλ φιλοξενεί παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες και συγκροτήματα τζαζ. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει συναυλίες, εργαστήρια και εκδηλώσεις. Το Madrid Jazz Festival προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις της τζαζ μουσικής. Με τη συμμετοχή σας στο φεστιβάλ, μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις ταλαντούχων καλλιτεχνών της τζαζ και να νιώσετε τον παλμό του κόσμου της τζαζ.

Οι ταξιδιώτες στη Μαδρίτη αυτό το καλοκαίρι θα έχουν πολλές επιλογές για να απολαύσουν ζωντανή μουσική τζαζ. Μπορείτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία τζαζ εξερευνώντας τους χώρους τζαζ και τα φεστιβάλ της πόλης. Η ζωντανή τζαζ σκηνή της Μαδρίτης αποτελείται από χώρους που φιλοξενούν παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες και αντικατοπτρίζουν την ατμόσφαιρα της μουσικής τζαζ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Νύχτες Τζαζ στη Μαδρίτη: Αξέχαστες Συναυλίες Τζαζ

Η Μαδρίτη είναι γνωστή ως η πρωτεύουσα της Ισπανίας και η καρδιά της τζαζ μουσικής. Τα τζαζ κλαμπ και οι αίθουσες συναυλιών στην πόλη προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες φιλοξενώντας τους καλύτερους μουσικούς της τζαζ στον κόσμο. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις εκδηλώσεις στη Μαδρίτη όπου μπορείτε να απολαύσετε βραδιές γεμάτες τζαζ.

1. Café Central

Το Café Central είναι ένα από τα πιο διάσημα τζαζ κλαμπ στη Μαδρίτη. Ο χώρος, που είναι ένας από τους συχνούς προορισμούς των λάτρεις της τζαζ στην πόλη, φιλοξενεί κάθε βράδυ παγκοσμίου φήμης μουσικούς της τζαζ. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πολλά διαφορετικά υποείδη του είδους της τζαζ. Λάβετε υπόψη ότι αυτός ο υπέροχος χώρος έχει συχνά μεγάλες ουρές, επομένως είναι καλύτερο να πάτε νωρίς.

2. Clamores

Το Clamores είναι ένα άλλο τζαζ κλαμπ που βρίσκεται στην περιοχή Chamberi της Μαδρίτης. Φημίζεται για τη φιλική του ατμόσφαιρα και τις διάφορες τζαζ παραστάσεις. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε όχι μόνο τζαζ, αλλά και άλλα είδη μουσικής όπως μπλουζ και φανκ. Το Clamores αναγνωρίζεται ως χώρος εκδηλώσεων για μουσικούς από όλο τον κόσμο.

3. Ελ Τζούνκο

Το El Junco είναι ένα τζαζ κλαμπ και μπαρ που βρίσκεται στην περιοχή Lavapiés της Μαδρίτης. Είναι ένα ζωντανό μέρος όπου μπορείτε να νιώσετε την ενεργητική ατμόσφαιρα της πόλης. Εκτός από τη μουσική τζαζ, ζωντανές εμφανίσεις σε διαφορετικά στυλ όπως funk, soul και hip-hop πραγματοποιούνται τη νύχτα. Το El Junco έχει ένα εκτενές σκηνικό πρόγραμμα με τοπικούς καλλιτέχνες της τζαζ και διεθνή ονόματα.

4. Σάλα Κλαμόρες

Το Sala Clamores, που βρίσκεται στην περιοχή Malasaña της Μαδρίτης, είναι ένας άλλος απαραίτητος χώρος για βραδιές γεμάτες τζαζ. Αυτό το μέρος φιλοξενεί πολλές ζωντανές παραστάσεις σε φλαμένκο, ροκ και άλλα είδη μουσικής καθώς και συναυλίες τζαζ. Το Sala Clamores έχει μια μεγάλη αίθουσα συναυλιών με πολλά καθίσματα και είναι συχνά γεμάτη συναυλίες.

5. Τζάμπορη

Αν ψάχνετε για μια ελαφρώς διαφορετική εμπειρία τζαζ, το Jamboree club της Μαδρίτης μπορεί να είναι για εσάς. Αυτός ο χώρος είναι ένα underground jazz club και προσφέρει στους λάτρεις της τζαζ μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ένας εμβληματικός χώρος, το Jamboree φιλοξενεί παγκοσμίου φήμης ονόματα της τζαζ και έχει σημαντική θέση στην ιστορία της τζαζ. Για μια μεγάλη νύχτα, μπορείτε να πάρετε την πίστα και να απολαύσετε τη γεμάτη ενέργεια μουσική.

6. Teatro Fernán Gómez

Το Teatro Fernán Gómez είναι ένας από τους σημαντικούς χώρους που έρχεται στο μυαλό όταν αναφέρονται συναυλίες τζαζ στη Μαδρίτη. Αυτή η εντυπωσιακή αίθουσα συναυλιών φιλοξενεί την τζαζ καθώς και άλλες τέχνες όπως το θέατρο και ο χορός. Εξοπλισμένο με σύστημα ήχου και φωτισμού υψηλής τεχνολογίας, το Teatro Fernán Gómez φιλοξενεί σημαντικές εκδηλώσεις τζαζ.

Τζαζ Λέσχη/Μέγαρο Μουσικής Διεύθυνση Τηλέφωνο Café Central Plaza del Ángel, 10, 28012 Madrid 34 913 69 40 79 Clamores Calle de Alburquerque, 14, 28010 Μαδρίτη 34 913 69 38 13 Μαδρίτη 34 913 69 38 13 El Junco, 28012 Μαδρίτη 34 913 08 37 84 Sala Clamores Calle de Alburquerque, 14, 28010 Μαδρίτη 34 913 69 38 13 Jamboree Plaza de Santa Ana, 6, 28012 Μαδρίτη 34 913 69 43 68 Μαδρίτη 34 913 69 43 Ferná1 2801 Μαδρίτη, Μαδρίτη 4 915 89 06 00

Ετοιμαστείτε να συλλέξετε αξέχαστες αναμνήσεις περνώντας νύχτες γεμάτες τζαζ στη Μαδρίτη. Εκτός από τα τζαζ κλαμπ και τις αίθουσες συναυλιών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, πολλοί άλλοι χώροι στην πόλη έχουν επίσης υπέροχη ατμόσφαιρα για μουσική τζαζ. Μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι για να ανακαλύψετε την καρδιά της τζαζ στην πόλη και να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις παγκοσμίου φήμης μουσικών. Ελάτε, βυθιστείτε στη μαγεία της τζαζ στη Μαδρίτη!

Μοναδική εμπειρία τζαζ στη Μαδρίτη: Κορυφαία τζαζ κλαμπ

Η Μαδρίτη είναι γνωστή ως η πρωτεύουσα της Ισπανίας και η καρδιά της τζαζ σκηνής της χώρας. Αυτή η συναρπαστική πόλη, με την πλούσια μουσική κληρονομιά της, προσφέρει στους λάτρεις της τζαζ μια μοναδική εμπειρία. Εδώ είναι τα πιο δημοφιλή τζαζ κλαμπ στη Μαδρίτη, η οποία έχει γίνει το αγαπημένο των λάτρεις της τζαζ για τους λάτρεις της μουσικής.

1. Café Central

Το Café Central είναι ένα από τα πιο διάσημα τζαζ κλαμπ στη Μαδρίτη και είναι η καρδιά της τζαζ σκηνής της πόλης. Το Café Central έχει φιλοξενήσει πολλούς διάσημους καλλιτέχνες της τζαζ από τότε που άνοιξε το 1981. Αυτός ο χώρος φημίζεται για την κομψή και φιλική του ατμόσφαιρα και προσφέρει ένα άνετο σαλόνι όπου ακούγεται μουσική. Οι ζωντανές παραστάσεις τζαζ που λαμβάνουν χώρα κάθε βράδυ προσφέρουν μια πλατφόρμα όπου συναντιούνται μουσικοί από τοπικές και διεθνείς σκηνές τζαζ.

2. Bogui Jazz

Το Bogui Jazz είναι ένα άλλο δημοφιλές τζαζ κλαμπ στο οποίο συχνάζουν οι λάτρεις της μουσικής. Εκτός από ζωντανές παραστάσεις τζαζ, αυτός ο χώρος συγκεντρώνει επίσης άλλα είδη τζαζ μουσικής, λάτιν τζαζ και φανκ μουσική. Το Bogui Jazz φημίζεται για τη φιλική και ζεστή του ατμόσφαιρα και είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να νιώσουν τη μουσική από κοντά. Οι ζωντανές εμφανίσεις τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου κάνουν την εμπειρία της τζαζ σας αξέχαστη.

3. Clamores

Το Clamores είναι ένα από τα μοναδικά τζαζ κλαμπ στη Μαδρίτη και προσφέρει ποιοτική μουσική τζαζ από το 1981. Αυτός ο χώρος είναι το ιδανικό σκηνικό για ζωντανές εμφανίσεις σε μια κομψή ατμόσφαιρα. Το Clamores φιλοξενεί την παραδοσιακή τζαζ καθώς και άλλα είδη τζαζ. Το σημείο συνάντησης των μουσικόφιλων, το Clamores προσφέρει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις διεθνούς φήμης μουσικών.

4. Σάλα Κλαμόρες

Το Sala Clamores είναι ένα από τα παλαιότερα τζαζ κλαμπ στη Μαδρίτη και φιλοξενεί όλα τα είδη τζαζ. Αυτός ο χώρος φιλοξενεί μια ποικιλία εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν τζαζ καθώς και άλλα μουσικά είδη. Εκτός από ζωντανές παραστάσεις τζαζ, φιλοξενεί επίσης εκδηλώσεις όπως βραδιές σάλσα και φανκ πάρτι. Το Sala Clamores προσφέρει την απόλυτη εμπειρία τζαζ για τους λάτρεις της τζαζ.

5. Ελ Τζούνκο

Το El Junco είναι ένα άλλο δημοφιλές τζαζ κλαμπ που προσφέρει την καλύτερη μουσική τζαζ. Αυτός ο χώρος φιλοξενεί μια ποικιλία από μουσικούς της τζαζ και προσφέρει στους λάτρεις της τζαζ μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Το El Junco είναι ένας χώρος που φιλοξενεί ζωντανές παραστάσεις τζαζ καθώς και άλλα είδη μουσικής σε συνδυασμό με τζαζ. Ως ένας από τους πιο περιζήτητους χώρους της τζαζ σκηνής της πόλης, φέρνει την τζαζ απόλαυση στο αποκορύφωμά της.

Όνομα συλλόγου Διεύθυνση Τηλέφωνο Café Central Plaza del Ángel, 10 34 913 69 44 94 Bogui Jazz Calle Barquillo, 29 34 914 45 87 83 Clamores Calle de Alburquerque, 14 34 914 534 45, 14 34 914 574, 14 34 914 574, 14 34 914 574, 14, 14 34 914 574, 45, 14 34 914 574, 45, 14, 34 914, 574, 45, 14 914, 45, 450 914 45 79 57 El Junco Calle de Hortaleza, 22 34 913 19 36 19

Μια επίσκεψη σε ένα από αυτά τα δημοφιλή τζαζ κλαμπ είναι μια εξαιρετική επιλογή για να εμπλουτίσετε την τζαζ εμπειρία σας στη Μαδρίλ και να ακούσετε τοπικούς και διεθνείς καλλιτέχνες τζαζ. Αυτά τα κλαμπ είναι μέρη όπου η μουσική τζαζ ζωντανεύει και μπορούν να συγκεντρωθούν αξέχαστες αναμνήσεις για τους λάτρεις της μουσικής.

Η Μαδρίτη είναι μια πόλη διάσημη για την παγκοσμίου φήμης μουσική σκηνή της τζαζ. Υπάρχουν σημεία συνάντησης για πολλούς λάτρεις της τζαζ στην πόλη. γεμάτο με μεγάλα τζαζ κλαμπ, χώρους ζωντανών παραστάσεων και φεστιβάλ. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά στα καλύτερα τζαζ κλαμπ στη Μαδρίτη.

Τα καλύτερα τζαζ κλαμπ στη Μαδρίτη

1. Café Central

Το Café Central είναι ένα από τα πιο διάσημα τζαζ κλαμπ στη Μαδρίτη. Αυτός ο χώρος λειτουργεί από το 1982 και φιλοξενεί παραστάσεις από ντόπιους και διεθνείς μουσικούς της τζαζ. Το κλαμπ έχει μια ζεστή ατμόσφαιρα που επιτρέπει στους λάτρεις της τζαζ να περάσουν αξέχαστες νύχτες στη Σόφια. Εκτός από τις συναυλίες τζαζ που γίνονται όλο το χρόνο, υπάρχει ένας τοίχος διακοσμημένος με πορτρέτα των πιο διάσημων μουσικών της τζαζ στην ιστορία της μουσικής.

Λεπτομέρειες Διεύθυνση Plaza del Ángel, 10, 28012 Madrid Ιστότοπος www.cafecentralmadrid.com Τηλέφωνο 34 913 69 07 40

2. Bogui Jazz

Το Bogui Jazz είναι ένα από τα δημοφιλή τζαζ κλαμπ της Μαδρίτης. Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βρείτε διαφορετικά στυλ τζαζ καθώς και άλλα είδη μουσικής όπως μπλουζ, φανκ και σόουλ. Η Bogui Jazz είναι γενικά γνωστή ως μια πλατφόρμα όπου παίζουν τοπικοί και διεθνείς νέοι μουσικοί της τζαζ. Με τη ζωντανή μουσική και την δυναμική του ατμόσφαιρα, ικανοποιεί το πάθος των μουσικόφιλων για τη μουσική τζαζ.

Λεπτομέρειες Διεύθυνση Calle del Barquillo, 29, 28004 Μαδρίτη Ιστότοπος www.boguijazz.com Τηλέφωνο 34 914 45 31 11

3. Clamores

Το Clamores είναι ένα άλλο από τα κέντρα μουσικής τζαζ της Μαδρίτης. Λειτουργώντας από το 1979, το Clamores προσφέρει παραστάσεις από τοπικούς και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες της τζαζ. Το κλαμπ φιλοξενεί συναυλίες σε διαφορετικά στυλ, όπως συνδυασμούς τζαζ, latin jazz και flamengo jazz. Είναι ένας ιδανικός χώρος για όσους θέλουν να απολαύσουν ζωντανές παραστάσεις τζαζ και να απολαύσουν μουσική.

Λεπτομέρειες Διεύθυνση Calle de Alburquerque, 14, 28010 Μαδρίτη Ιστότοπος www.salarociera.com Τηλέφωνο 34 914 45 29 89

4. Σάλα Κλαμόρες

Το Sala Clamores είναι ένα άλλο τζαζ κλαμπ στη Μαδρίτη που αποτελεί ουσιαστικό σταθμό για τους λάτρεις της τζαζ. Αυτός ο χώρος φιλοξενεί ντόπιους και διεθνείς μουσικούς της τζαζ καθώς και καλλιτέχνες από άλλα μουσικά είδη όπως μπλουζ, φανκ και σόουλ. Το Sala Clamores προσφέρει αξέχαστες αναμνήσεις στους λάτρεις της τζαζ με τη ζεστή ατμόσφαιρα και την εμπειρία ζωντανής μουσικής.

Λεπτομέρειες Διεύθυνση Calle de Alburquerque, 14, 28010 Μαδρίτη Ιστότοπος www.salaclamores.com Τηλέφωνο 34 913 69 68 87

Η Μαδρίτη είναι μια πόλη γεμάτη ατελείωτες δυνατότητες για μουσική τζαζ. Στα προαναφερθέντα τζαζ κλαμπ, οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να απολαύσουν ποιοτική μουσική και δυναμική ατμόσφαιρα. Όταν βρίσκεστε στη Μαδρίτη, η επίσκεψη σε αυτά τα τζαζ κλαμπ θα ολοκληρώσει την τζαζ εμπειρία σας και θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις.

Ένα πραγματικό μουσικό ταξίδι με τζαζ κλαμπ και συναυλίες στη Μαδρίτη, Απολαύστε ζωντανή μουσική τζαζ: Συναυλίες τζαζ στη Μαδρίτη, Νύχτες τζαζ στη Μαδρίτη: Αξέχαστες συναυλίες τζαζ, Μοναδική εμπειρία τζαζ στη Μαδρίτη: Τα πιο δημοφιλή τζαζ κλαμπ στη Μαδρίτη, σημεία συνάντησης για τους λάτρεις της τζαζ: Τα καλύτερα τζαζ κλαμπ της πόλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *