Πώς να πάτε στο Krems an der Donau; Επιλογές και τιμές μεταφοράς

By | 9 Οκτωβρίου, 2023

Πώς να πάτε στο Krems an der Donau; Επιλογές και τιμές μεταφοράς

Το Krems an der Donau είναι μια όμορφη πόλη στην Αυστρία και έχει ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά που προσελκύει πολλούς τουρίστες. Οι επιλογές μεταφοράς στην πόλη είναι αρκετά διαφορετικές και προσφέρουν στους επισκέπτες διαφορετικές επιλογές για να φτάσουν εύκολα στην πόλη. Αυτό το άρθρο θα δώσει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πώς θα φτάσετε στο Krems an der Donau, τις επιλογές μεταφοράς και τις τιμές. Ο πιο γρήγορος και άνετος τρόπος για να φτάσετε στο Krems an der Donau είναι με αεροπλάνο. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας κράτηση πτήσης προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βιέννης, το πλησιέστερο αεροδρόμιο στην πόλη. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βιέννης προσφέρει απευθείας πτήσεις προς πολλούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο και εξυπηρετείται από πολλές αεροπορικές εταιρείες.Έχετε πολλές επιλογές για να φτάσετε στο Krems an der Donau από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βιέννης.

1.1. Λεωφορείο

Υπάρχουν τερματικοί σταθμοί λεωφορείων στο αεροδρόμιο και εδώ μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριό σας για το Krems an der Donau. Τα λεωφορεία εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ του αεροδρομίου και του Krems και η διαδρομή διαρκεί περίπου 1,5 ώρα. Τα λεωφορεία είναι άνετα και μοντέρνα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας.

1.2. Ταξί

Μπορείτε επίσης να φτάσετε στο Krems an der Donau από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βιέννης με ταξί. Ωστόσο, το ταξίδι με ταξί μπορεί να είναι λίγο πιο δαπανηρό. Υπάρχει μια στάση ταξί στο αεροδρόμιο και μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο Krems an der Donau χρησιμοποιώντας ταξί.Το Krems an der Donau έχει καλό σιδηροδρομικό δίκτυο στην Αυστρία. Έτσι, το ταξίδι με τρένο είναι ένας άλλος βολικός και δημοφιλής τρόπος για να φτάσετε στην πόλη. Το ταξίδι με τρένα σας επιτρέπει να απολαύσετε τα αξιοθέατα και προσφέρει ένα πιο άνετο ταξίδι.

2.1. Τρένο από τη Βιέννη προς το Krems an der Donau

Η Βιέννη είναι η πλησιέστερη μεγάλη πόλη στο Krems an der Donau και το ταξίδι με το τρένο από τη Βιέννη στο Krems an der Donau είναι αρκετά εύκολο. Υπάρχουν απευθείας τρένα από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Βιέννης προς το Krems an der Donau. Τα τρένα κινούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα και ο χρόνος ταξιδιού είναι περίπου 1 ώρα. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν ανάλογα με την κατηγορία ταξιδιού και την ώρα κράτησης.

2.2. Τρένο προς το Krems an der Donau από άλλες πόλεις

Είναι επίσης δυνατό να ταξιδέψετε στο Krems an der Donau από άλλες πόλεις της Αυστρίας με τρένο. Για παράδειγμα, υπάρχουν δρομολόγια τρένων προς το Krems an der Donau από πόλεις όπως το Σάλτσμπουργκ ή το Λιντς. Οι ώρες και οι τιμές των εισιτηρίων αυτών των σιδηροδρομικών υπηρεσιών μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την πόλη στην οποία θα ταξιδέψετε. Το να ταξιδέψετε στο Krems an der Donau με το δικό σας αυτοκίνητο είναι επίσης μια επιλογή. Η πόλη έχει καλό δίκτυο αυτοκινητοδρόμων και μπορείτε εύκολα να φτάσετε στην πόλη χρησιμοποιώντας τον περιφερειακό δρόμο. Επιπλέον, υπάρχουν εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και αν θέλετε μπορείτε να ταξιδέψετε στο Krems an der Donau ενοικιάζοντας αυτοκίνητο.Μπορείτε να λάβετε βοήθεια από τουριστικές εταιρείες για να ταξιδέψετε στο Krems an der Donau. Πολλές τουριστικές εταιρείες προσφέρουν εκδρομές στο Krems an der Donau από τη Βιέννη ή άλλες πόλεις της Αυστρίας. Αυτές οι περιηγήσεις Προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς και καθοδήγησης και είναι μια συμφέρουσα επιλογή για την εξερεύνηση της πόλης.Υπάρχουν πολλές επιλογές μεταφοράς για να φτάσετε στο Krems an der Donau. Ποια επιλογή θα επιλέξετε εξαρτάται από το πού ταξιδεύετε και τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε εύκολα να φτάσετε στην πόλη με αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο ή τουριστικές εταιρείες. Οι τιμές μεταφοράς ποικίλλουν ανάλογα με τον προορισμό στον οποίο ταξιδεύετε και τον τρόπο μεταφοράς που επιλέγετε, επομένως είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τον προϋπολογισμό σας όταν προγραμματίζετε το ταξίδι σας. Μπορείτε να ζήσετε μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία επιλέγοντας τον ιδανικό τρόπο μεταφοράς για να εξερευνήσετε το Krems an der Donau. Μπορείτε να φτάσετε εύκολα στην πόλη με αυτοκίνητο ή τουριστικές εταιρείες. Οι τιμές μεταφοράς ποικίλλουν ανάλογα με τον προορισμό στον οποίο ταξιδεύετε και τον τρόπο μεταφοράς που επιλέγετε, επομένως είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τον προϋπολογισμό σας όταν προγραμματίζετε το ταξίδι σας. Μπορείτε να ζήσετε μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία επιλέγοντας τον ιδανικό τρόπο μεταφοράς για να εξερευνήσετε το Krems an der Donau. Μπορείτε να φτάσετε εύκολα στην πόλη με αυτοκίνητο ή τουριστικές εταιρείες. Οι τιμές μεταφοράς ποικίλλουν ανάλογα με τον προορισμό στον οποίο ταξιδεύετε και τον τρόπο μεταφοράς που επιλέγετε, επομένως είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τον προϋπολογισμό σας όταν προγραμματίζετε το ταξίδι σας. Μπορείτε να ζήσετε μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία επιλέγοντας τον ιδανικό τρόπο μεταφοράς για να εξερευνήσετε το Krems an der Donau.

Το Krems an der Donau είναι μια όμορφη πόλη στην Αυστρία. Φημίζεται για τον ιστορικό και πολιτιστικό του πλούτο και προσελκύει την προσοχή πολλών τουριστών. Λοιπόν, πώς να πάτε στο Krems an der Donau; Σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις περιφερειακές γραμμές λεωφορείων και τις τιμές των εισιτηρίων.

Περιφερειακές γραμμές λεωφορείων

Η Αυστρία διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο λεωφορείων για να φτάσει στο Krems an der Donau. Οι περιφερειακές γραμμές λεωφορείων εκτελούν τακτικά δρομολόγια από το κέντρο της πόλης προς διάφορες περιοχές. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τις δημοφιλείς γραμμές λεωφορείων:

Γραμμή λεωφορείου Τόπος αναχώρησης Προορισμός Απόσταση Τιμή εισιτηρίου 103 Βιέννη Krems an der Donau 80 km 15 Euro 110 Sankt Pölten Krems an der Donau 30 km 8 Euro 115 Melk Krems an der Donau 25 km 6 Euro

Τιμές εισιτηρίων

Οι τιμές των εισιτηρίων για να ταξιδέψετε στο Krems an der Donau συχνά ποικίλλουν ανάλογα με την απόσταση. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι προσιτές και αποτελούν μια οικονομικά αποδοτική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Για να αγοράσετε εισιτήρια λεωφορείου, μπορείτε να εξετάσετε τις ακόλουθες επιλογές διαδρομής:

 • Αν θέλετε να ταξιδέψετε από τη Βιέννη στο Krems an der Donau, θα πρέπει να πληρώσετε 15 ευρώ.
 • Αν θέλετε να ταξιδέψετε από το Sankt Pölten στο Krems an der Donau, θα πρέπει να πληρώσετε 8 ευρώ.
 • Αν θέλετε να ταξιδέψετε από το Melk στο Krems an der Donau, θα πρέπει να πληρώσετε 6 ευρώ.

Οι τιμές των εισιτηρίων ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εποχή, τη ζώνη ώρας και την ημέρα ταξιδιού, επομένως είναι σημαντικό να ελέγξετε τις τρέχουσες τιμές.

Ταξιδιωτικό οδηγό

Όταν ταξιδεύετε στο Krems an der Donau, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή σε ορισμένες σημαντικές συμβουλές:

 • Ελέγξτε εκ των προτέρων τις ώρες αναχώρησης του λεωφορείου με το οποίο θα ταξιδέψετε και αγοράστε νωρίς το εισιτήριό σας.
 • Εάν έρχεστε από άλλη πόλη της Αυστρίας, ίσως χρειαστεί να κάνετε μεταφορά. Μάθετε σημεία μεταφοράς και προσαρμόστε τους χρόνους σύνδεσης.
 • Το Krems an der Donau έχει πολλά τουριστικά αξιοθέατα για να εξερευνήσετε κατευθυνόμενοι προς το Krems an der Donau. Ερευνήστε μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε πριν ταξιδέψετε.
 • Ελέγξτε την πρόγνωση του καιρού και ετοιμάστε τα απαραίτητα ρούχα για την ημέρα που θα ταξιδέψετε.
 • Ακολουθήστε τους κανόνες του λεωφορείου ενώ ταξιδεύετε και μην διαταράσσετε την ηρεμία των άλλων.

Οι περιφερειακές γραμμές λεωφορείων μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για να ταξιδέψετε στο Krems an der Donau. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας με προσιτές τιμές και τακτικές πτήσεις. Μπορείτε να έχετε μια ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία ακολουθώντας τις συμβουλές ταξιδιωτικών οδηγών. Φροντίστε να επικοινωνήσετε με τις εταιρείες λεωφορείων για ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων. Να έχεις ένα καλό ταξίδι!

Πώς να πάτε στο Krems an der Donau; – Ενοικίαση αυτοκινήτου και οδηγίες

Έχετε διαφορετικές επιλογές για να φτάσετε στο Krems an der Donau, μια από τις όμορφες πόλεις της Αυστρίας. Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου. Η ενοικίαση αυτοκινήτου σας δίνει ελευθερία και σας επιτρέπει να προγραμματίσετε το ταξίδι σας όπως θέλετε.

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο για να φτάσετε στο Krems an der Donau. Το αεροδρόμιο της Βιέννης είναι το πιο κοντινό στο Krems an der Donau. Πολλές διεθνείς εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων βρίσκονται στο αεροδρόμιο της Βιέννης. Μπορείτε να ταξιδέψετε από το αεροδρόμιο της Βιέννης στο Krems an der Donau με το αυτοκίνητο που νοικιάζετε, το οποίο διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα.

Κατά την ενοικίαση αυτοκινήτου, συνιστούμε να συγκρίνετε διάφορες εταιρείες πριν κάνετε κράτηση. Οι τιμές και οι όροι ενοικίασης αυτοκινήτου ενδέχεται να διαφέρουν από εταιρεία σε εταιρεία. Είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας για να βρείτε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Κατευθύνσεις

Αφού νοικιάσετε αυτοκίνητο, θα πρέπει να ακολουθήσετε τους δρόμους που οδηγούν στο Krems an der Donau. Μπορείτε να βρείτε τον συντομότερο και πιο άνετο τρόπο για να πετύχετε τον στόχο σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

 1. Αναχωρήστε από το αεροδρόμιο της Βιέννης προς τον αυτοκινητόδρομο Α4.
 2. Συνεχίστε στον αυτοκινητόδρομο Α4 για περίπου 20 χλμ. και φτάστε στο Wr. Στην έξοδο Neustadt, στρίψτε δεξιά.
 3. Wr. Μετά την έξοδο Neustadt, μπείτε στον αυτοκινητόδρομο S33.
 4. Συνεχίστε στον αυτοκινητόδρομο S33 για περίπου 50 χλμ. και φτάστε στο St. Στρίψτε δεξιά από την έξοδο Pölten.
 5. Αγ. Μετά την έξοδο Pölten, μπείτε στον δρόμο B37.
 6. Συνεχίστε στον δρόμο Β37 για περίπου 30 χλμ. και τώρα θα φτάσετε στο Krems an der Donau.

Πράγματα που πρέπει να προσέξετε

Υπάρχουν μερικά σημεία που πρέπει να προσέξετε όταν ταξιδεύετε στο Krems an der Donau. Πρώτα απ ‘όλα, η κυκλοφορία στην Αυστρία ρέει στη δεξιά πλευρά και είναι σημαντικό να τηρούνται τα όρια ταχύτητας.

Επιπλέον, δεδομένου ότι η χιονόπτωση είναι συχνή στην Αυστρία κατά τους χειμερινούς μήνες, είναι υποχρεωτικό από το νόμο να υπάρχουν χειμερινά ελαστικά. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το όχημα που νοικιάζετε είναι εξοπλισμένο με χειμερινά ελαστικά.

Αριθμός τηλεφώνου εταιρείας Διεύθυνση Europcar 43 5 1717 Wien Flughafen, 1300 Schwechat Avis 43 5 1710 Wien Flughafen, 1300 Schwechat Hertz 43 1 701265647 Wien Flughafen, 1300we

Ετοιμάσαμε αυτό το άρθρο για να σας καθοδηγήσουμε πώς να φτάσετε στο Krems an der Donau. Η ενοικίαση αυτοκινήτου και η λήψη οδηγιών θα σας προσφέρουν την πιο άνετη και εύκολη ταξιδιωτική εμπειρία. Εάν κάνετε την έρευνά σας και ακολουθήσετε σωστά τους δρόμους, μπορείτε να έχετε ένα υπέροχο ταξίδι εξερευνώντας την ομορφιά του Krems an der Donau.

Η Krems an der Donau είναι μια από τις όμορφες πόλεις της Αυστρίας και φημίζεται για την ιστορική και πολιτιστική της κληρονομιά. Αν και υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να φτάσετε σε αυτήν την πόλη, το ταξίδι με τρένο είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και άνετες μεθόδους. Σε αυτό το άρθρο, θα δώσω λεπτομερείς πληροφορίες για το πώς μπορείτε να φτάσετε στο Krems an der Donau με τρένο.

Ταξιδεύοντας με το τρένο

Το να ταξιδέψετε στο Krems an der Donau με τρένο είναι η πιο βολική και γρήγορη επιλογή για τους περισσότερους ταξιδιώτες. Χάρη στο εκτεταμένο σιδηροδρομικό δίκτυο της Αυστρίας, υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων από πολλές μεγάλες πόλεις. Είναι αρκετά εύκολο να ταξιδέψετε στο Krems an der Donau με τρένο από πόλεις όπως η Βιέννη, το Σάλτσμπουργκ και το Λιντς.

Δεν υπάρχει απευθείας υπηρεσία τρένου προς το Krems an der Donau. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να πάρετε τρένα από τη Βιέννη ή άλλη μεγάλη πόλη για το Krems an der Donau. Μπορείτε να πάρετε τρένα για το Krems an der Donau στο σιδηροδρομικό σταθμό Hauptbahnhof στη Βιέννη, τα οποία αναχωρούν περίπου κάθε ώρα.

Εισιτήρια τρενού

Τα εισιτήρια τρένου μπορούν συνήθως να αγοραστούν στα εκδοτήρια εισιτηρίων στους σιδηροδρομικούς σταθμούς ή μέσω διαδικτύου. Οι τιμές των εισιτηρίων προς το Krems an der Donau ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την απόσταση που διανύσατε και την κατηγορία του εισιτηρίου. Εάν κάνετε κράτηση νωρίς ή βρείτε εισιτήριο με έκπτωση, μπορείτε να αποκτήσετε εισιτήριο τρένου σε πιο προσιτή τιμή.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ÖBB, η εταιρεία σιδηροδρόμων στην Αυστρία, μπορεί να προσφέρει εισιτήρια με έκπτωση σε φοιτητές και ηλικιωμένους. Για να επωφεληθείτε από τέτοιες εκπτώσεις, σας συνιστώ να έχετε μαζί σας τη φοιτητική σας ταυτότητα ή το πιστοποιητικό γήρατος.

Φτάνοντας στο Krems an der Donau

Μόλις φτάσετε στο Krems an der Donau, υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι για να φτάσετε από το σιδηροδρομικό σταθμό στο κέντρο της πόλης. Το ιστορικό κέντρο του Krems an der Donau βρίσκεται πολύ κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό, ώστε να μπορείτε να φτάσετε εύκολα στις κύριες τουριστικές περιοχές με τα πόδια. Επιπλέον, υπάρχει στάση ταξί κοντά στο σταθμό και μπορείτε να πάτε στο κέντρο της πόλης με ταξί εάν το επιθυμείτε.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Krems an der Donau

Το Krems an der Donau φημίζεται ως ιστορική πόλη και φιλοξενεί πολλές ιστορικές και πολιτιστικές κληρονομιές. Διάσημα τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής περιλαμβάνουν το Κάστρο Krems, το St. Vitus Church και Dürnstein στην απέναντι όχθη. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά μουσεία, γκαλερί τέχνης και εστιατόρια στην πόλη.

Το να ταξιδέψετε στο Krems an der Donau με το τρένο προσφέρει ένα γρήγορο και άνετο ταξίδι. Το ταξίδι με τρένο είναι μια εξαιρετική επιλογή για να απολαύσετε τα όμορφα τοπία της Αυστρίας και να εξερευνήσετε αυτήν την ιστορική πόλη. Μπορείτε να απολαύσετε την άφιξή σας σε αυτήν την πόλη, κλείνοντας νωρίς το εισιτήριο τρένου και κάνοντας ένα καλό ταξιδιωτικό πλάνο.

Πώς να πάτε στο Krems an der Donau;

Αερομεταφορά:

Αεροπορική Εταιρεία Όνομα Εταιρείας Ιστότοπος Turkish Airlines THY www.turkishairlines.com Austrian Airlines Austiran Airlines www.austrian.com Lufthansa Lufthansa www.lufthansa.com

Το Krems an der Donau είναι μια πόλη στη βορειοανατολική Αυστρία. Φημίζεται για τον ιστορικό και πολιτιστικό του πλούτο, την όμορφη φύση και την παραγωγή κρασιού. Η τοποθεσία του στον ποταμό Donau προσελκύει επίσης την προσοχή των τουριστών. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να φτάσετε στο Krems an der Donau, αλλά ο πιο γρήγορος και άνετος τρόπος είναι η αεροπορική μεταφορά.

Αερομεταφορά

Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε στο Krems an der Donau είναι να ταξιδέψετε αεροπορικώς. Μεγάλες αεροπορικές εταιρείες όπως η Turkish Airlines, η Austrian Airlines και η Lufthansa προσφέρουν απευθείας πτήσεις προς το Krems an der Donau. Μπορείτε να φτάσετε εύκολα στο Krems an der Donau με τακτικές πτήσεις που παρέχονται από αυτές τις αεροπορικές εταιρείες.

Είναι σημαντικό να επισκεφτείτε τις επίσημες ιστοσελίδες αυτών των αεροπορικών εταιρειών για να βρείτε το πιο προσιτό και γρήγορο εισιτήριο. Ο ιστότοπος της Turkish Airlines είναι www.turkishairlines.com, ο ιστότοπος της Austrian Airlines είναι www.austrian.com και ο ιστότοπος της Lufthansa είναι www.lufthansa.com. Μπορείτε να βρείτε την καταλληλότερη πτήση κάνοντας αναζήτηση σε αυτούς τους ιστότοπους ανά ημερομηνία ταξιδιού και αριθμό ατόμων.

Το να ταξιδέψετε αεροπορικώς είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στο Krems an der Donau. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη σχετικά με τα αεροπορικά ταξίδια. Είναι σημαντικό να προσέχετε τις ώρες πτήσης, να γνωρίζετε τους περιορισμούς αποσκευών και να φτάσετε στο αεροδρόμιο εγκαίρως πριν από την πτήση.

Το αεροπορικό ταξίδι παρέχει ένα άνετο και άνετο ταξίδι. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, μπορείτε να απολαύσετε όμορφη θέα, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να διαβάσετε ένα βιβλίο. Υπάρχουν επίσης επιλογές μεταφοράς που σας επιτρέπουν να φτάσετε εύκολα στο Krems an der Donau από το αεροδρόμιο.

Μετάβαση στο Krems an der Donau

Μόλις φτάσετε στο Krems an der Donau αεροπορικώς, έχετε πολλές επιλογές για να φτάσετε στην πόλη. Μπορείτε να φτάσετε στο Krems an der Donau από το αεροδρόμιο με λεωφορείο, τρένο ή ταξί.

Η πιο οικονομική επιλογή είναι να πάρετε λεωφορείο από το αεροδρόμιο για το Krems an der Donau. Ο τερματικός σταθμός των λεωφορείων βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο και διατίθενται τακτικά λεωφορεία. Για να μάθετε τα δρομολόγια των λεωφορείων, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον τερματικό σταθμό ή να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες των εταιρειών λεωφορείων.

Μπορείτε επίσης να πάρετε το τρένο από το αεροδρόμιο προς το Krems an der Donau. Ο σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκεται επίσης κοντά στο αεροδρόμιο και υπάρχουν τακτικά δρομολόγια τρένων. Το ταξίδι στο Krems an der Donau με το τρένο προσφέρει ένα ευχάριστο ταξίδι στα αξιοθέατα. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τον σιδηροδρομικό σταθμό για να μάθετε δρομολόγια τρένων και τιμές εισιτηρίων.

Αν θέλετε ένα πιο γρήγορο και πιο άνετο ταξίδι, μπορείτε να πάρετε ταξί από το αεροδρόμιο προς το Krems an der Donau. Οι υπηρεσίες ταξί είναι διαθέσιμες στο αεροδρόμιο και σας επιτρέπουν να φτάσετε εύκολα στο Krems an der Donau. Ωστόσο, οι τιμές των ταξί μπορεί να είναι πιο ακριβές από άλλες επιλογές μεταφοράς.

Το να ταξιδέψετε στο Krems an der Donau αεροπορικώς είναι μια από τις πιο γρήγορες και άνετες ταξιδιωτικές επιλογές. Συγκρίνοντας τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων, μπορείτε να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή και να έχετε ένα ευχάριστο ταξίδι στο Krems an der Donau.

Το Krems an der Donau, μια όμορφη πόλη της Αυστρίας, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Κεντρική Ευρώπη. Είναι πολύ εύκολο να φτάσετε σε αυτήν την πόλη, η οποία φημίζεται για τα ιστορικά κτίρια, τις υπέροχες φυσικές ομορφιές και τα νόστιμα κρασιά της. Σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια και τα δρομολόγια λεωφορείων, τα οποία είναι η πιο προτιμώμενη μέθοδος μεταφοράς στο Krems an der Donau.

Λεωφορεία για το Krems an der Donau

Υπάρχουν εκδρομές που διοργανώνονται από πολλές εταιρείες λεωφορείων για να μεταβείτε στο Krems an der Donau. Η πρώτη προτιμώμενη εταιρεία είναι η ÖBB (Austrian Federal Railways), ένας από τους πιο διαδεδομένους παρόχους υπηρεσιών λεωφορείων στην Αυστρία. Κάθε μέρα της εβδομάδας πραγματοποιούνται πτήσεις προς το Krems an der Donau από τη Βιέννη και τις γύρω περιοχές.

Δρομολόγια και ωράρια λεωφορείων ÖBB

Πόλη αναχώρησης Πόλη άφιξης Ώρες πτήσης Βιέννη Krems an der Donau 07:00, 09:30, 12:00, 15:00, 18:00 Salzburg Krems an der Donau 08:15, 10:45, 13:15, 16 :15 , 19:15 Linz Krems an der Donau 06:30, 09:00, 11:30, 14:30, 17:30

Όταν τα δρομολόγια λεωφορείων ÖBB λειτουργούν τακτικά, οι χρόνοι ταξιδιού κυμαίνονται γενικά μεταξύ 1-2 ωρών. Είναι ιδιαίτερα γρήγορο και εύκολο να ταξιδέψετε από τη Βιέννη στο Krems an der Donau με λεωφορείο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μπορείτε να απολαύσετε τα μαγευτικά τοπία της Αυστρίας.

Άλλες εταιρείες λεωφορείων

 • FlixBus: Η FlixBus είναι μια εταιρεία που οργανώνει δρομολόγια λεωφορείων μεταξύ της Αυστρίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Υπάρχουν πτήσεις από τη Βιέννη προς το Krems an der Donau κάθε μέρα της εβδομάδας. Μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της FlixBus για δρομολόγια και τιμές εισιτηρίων.
 • Westbus: Η Westbus είναι μια άλλη εταιρεία λεωφορείων που εκτελεί δρομολόγια από τη Βιέννη και τις γύρω πόλεις προς το Krems an der Donau. Μπορείτε να ελέγξετε τον επίσημο ιστότοπο της Westbus για ώρες πτήσεων και τιμές εισιτηρίων.

Τα δρομολόγια και οι τιμές των εισιτηρίων αυτών των εταιρειών λεωφορείων ενημερώνονται τακτικά. Όταν κάνετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις ιστοσελίδες των σχετικών εταιρειών για ενημερωμένες πληροφορίες.

Το να ταξιδέψετε στο Krems an der Donau με λεωφορείο είναι μια γρήγορη, άνετη και οικονομική επιλογή. Μπορείτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία σε αυτή την πόλη που φημίζεται για τον ιστορικό και πολιτιστικό της πλούτο. Οι υπηρεσίες παρέχονται σύμφωνα με τις ανάγκες των επισκεπτών με διευθετήσεις σχετικά με τα δρομολόγια και τα δρομολόγια των λεωφορείων. Επομένως, όποιος θέλει να ταξιδέψει στο Krems an der Donau μπορεί εύκολα να επωφεληθεί από τις υπηρεσίες λεωφορείων.

Πώς να πάτε στο Krems an der Donau; Επιλογές και τιμές μεταφοράς, Πώς θα φτάσετε στο Krems an der Donau; – Περιφερειακές γραμμές λεωφορείων και τιμές εισιτηρίων, Πώς θα φτάσετε στο Krems an der Donau; – Ενοικίαση αυτοκινήτου και οδηγίες, πώς να φτάσετε στο Krems an der Donau; – Μεταφορά με τρένο, Πώς θα φτάσετε στο Krems an der Donau; – Αεροπορικές μεταφορές, Πώς θα φτάσετε στο Krems an der Donau; – Δρομολόγια και δρομολόγια λεωφορείων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *