Μέρη προς επίσκεψη στο Σαλβαδόρ με την οικογένεια: Ένας φιλικός προς τα παιδιά οδηγός

By | 18 Αυγούστου, 2023

Μέρη προς επίσκεψη στο Σαλβαδόρ με την οικογένεια: Ένας φιλικός προς τα παιδιά οδηγός

Μια από τις ταχέως αναπτυσσόμενες πόλεις της Βραζιλίας, το Σαλβαδόρ είναι μια εξαιρετική επιλογή για διακοπές με παιδιά. Αυτή η πόλη προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά με τις εκπληκτικές παραλίες, την ιστορική κληρονομιά και τις πολιτιστικές δραστηριότητες. Τα οικογενειακά αξιοθέατα στο Σαλβαδόρ περιλαμβάνουν πάρκα, μουσεία, παραλίες και πολλά άλλα. Ακολουθούν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε με την οικογένεια στο Σαλβαδόρ.

πάρκα

Το Stella Maris Park είναι μια εξαιρετική επιλογή για παιδιά. Αυτό το πάρκο είναι ένα μέρος όπου τα παιδιά μπορούν να ανακουφίσουν την ενέργειά τους με τους μεγάλους χώρους πρασίνου και τις παιδικές χαρές του. Επίσης, αν θέλετε να κάνετε πικνίκ, μπορείτε εύκολα να κάνετε πικνίκ σε αυτό το πάρκο. Μπορείτε να βάλετε τα παιδιά σας να παίζουν με χαρά απολαμβάνοντας την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα της Bahia.

Επιπλέον, το Abaeté Park είναι ένα άλλο πάρκο όπου τα παιδιά σας μπορούν να περάσουν ευχάριστα. Αυτό το πάρκο διαθέτει παιδικές χαρές, μίνι ζωολογικό κήπο και διαδρομές για περπάτημα. Επίσης, η λιμνοθάλασσα Abaeté που βρίσκεται σε αυτό το πάρκο φημίζεται για τα φλαμίνγκο της και τα παιδιά σας μπορούν να τα παρατηρήσουν.

μουσεία

Το Μουσείο Bahia είναι μια επιλογή που θα επιτρέψει στα παιδιά σας να διασκεδάσουν και να μάθουν ταυτόχρονα. Αυτό το μουσείο φιλοξενεί πολλά εκθέματα που θα σας επιτρέψουν να γνωρίσετε καλύτερα την ιστορία και τον πολιτισμό του Σαλβαδόρ. Σε αυτό το μουσείο υπάρχουν επίσης διαδραστικές παιδικές χαρές για παιδιά.

Μια άλλη επιλογή είναι το Ίδρυμα Pierre Verger. Αυτό το ίδρυμα φιλοξενεί τις εκθέσεις φωτογραφίας του Pierre Verger και θα μυήσει τα παιδιά σας στην τέχνη. Παράλληλα, τα παιδιά σας μπορούν να βγάλουν τις δικές τους φωτογραφίες συμμετέχοντας στο εργαστήριο φωτογραφίας σε αυτό το ίδρυμα.

παραλίες

Η παραλία Itapuã είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στο Σαλβαδόρ. Αυτή η παραλία θα επιτρέψει στα παιδιά σας να κολυμπήσουν με ασφάλεια με την όμορφη άμμο και την καθαρή θάλασσα. Μπορείτε επίσης να περάσετε χρόνο με θαλάσσια σπορ σε αυτή την παραλία.

Μια άλλη επιλογή είναι η παραλία Flamengo. Μπορείτε να απολαύσετε τη θάλασσα και τον ήλιο με τα παιδιά σας στο Σαλβαδόρ. Το Flamengo Beach προσφέρει άφθονο χώρο για να παίξουν τα παιδιά σας. Σε αυτή την παραλία υπάρχουν και κρουαζιερόπλοια όπου τα παιδιά σας μπορούν να παρατηρήσουν και να γνωρίσουν από κοντά τη θαλάσσια ζωή.

Αλλες δραστηριότητες

Τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε με την οικογένεια στο Σαλβαδόρ δεν περιορίζονται σε πάρκα, μουσεία και παραλίες. Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες διαθέσιμες δραστηριότητες. Για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε παραστάσεις Capoeira στο Σαλβαδόρ και να μυήσετε στα παιδιά σας αυτή τη βραζιλιάνικη κουλτούρα. Επιπλέον, ο Ζωολογικός Κήπος στο Σαλβαδόρ προσφέρει μια διασκεδαστική εκδρομή για τα παιδιά σας. Μπορείτε να δείτε πολλά είδη ζώων σε αυτόν τον κήπο και να μυήσετε τα παιδιά σας στα ζώα.

Χώρος Ανοιχτό Πάρκο Stella Maris Κάθε μέρα 08:00 – 18:00 Δωρεάν Abaeté Park Κάθε μέρα 07:00 – 18:00 Δωρεάν Μουσείο Bahia Τρίτη – Σάββατο 10:00 – 18:00, Κυριακή 13:00 – 17:00 Ενήλικες : 15 R$, Παιδιά: 5 R$ Ίδρυμα Pierre Verger Τρίτη – Σάββατο 10:00 – 17:00 Ενήλικες: 15 R$, Μαθητές: 5 R$ Παραλία Itapuã Κάθε μέρα 08:00 – 18:00 Δωρεάν Παραλία Flamengo Κάθε μέρα 08:00 – 18:00 Ελεύθερο

Το Σαλβαδόρ είναι μια υπέροχη πόλη για διακοπές με παιδιά. Μπορείτε να κάνετε αξέχαστες αναμνήσεις με τα παιδιά σας σε αυτή την πόλη γεμάτη πάρκα, μουσεία, παραλίες και άλλες δραστηριότητες. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε με την οικογένεια στο Σαλβαδόρ σε αυτόν τον οδηγό.

Ιστορικά και πολιτιστικά μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε με την οικογένειά σας στο Σαλβαδόρ

Το Σαλβαδόρ είναι γνωστό ως πόλη πλούσια σε ιστορία και πολιτισμό στη Βραζιλία. Έχει πολλά ιστορικά και πολιτιστικά μέρη που μπορείτε να πάτε και να επισκεφθείτε με την οικογένειά σας. Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσουμε λεπτομερώς τα πιο σημαντικά μέρη για επίσκεψη στο Σαλβαδόρ.

Πελουρίνιο

Το Pelourinho είναι ένα από τα πρώτα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε στο Σαλβαδόρ. Φημίζεται για τα ιστορικά και πολύχρωμα κτίριά του. Αυτή η περιοχή, η οποία περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, φιλοξενεί πολλά ιστορικά κτίρια από τον 17ο και τον 18ο αιώνα. Περπατώντας εδώ, θα νιώσετε την επιρροή της περιόδου του μπαρόκ και της αποικιοκρατίας. Περιπλανώμενοι στα στενά δρομάκια του, μπορείτε να περάσετε ευχάριστα συνοδεία ζωντανής μουσικής από ντόπιους καλλιτέχνες.

Εκκλησία του Σάο Φρανσίσκο

Η εκκλησία του Σάο Φρανσίσκο είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές εκκλησίες στο Σαλβαδόρ. Χτισμένη τον 17ο αιώνα, η εκκλησία θεωρείται ένα από τα καλύτερα δείγματα μπαρόκ αρχιτεκτονικής. Το εσωτερικό του ναού είναι γεμάτο με χρυσά ένθετα διακοσμημένα με εκπληκτικές λεπτομέρειες. Το Χρυσό Παρεκκλήσι μέσα στο κτίριο είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη που αξίζει να δείτε. Όταν μπείτε στην εκκλησία, η ιστορική της υφή και η συναρπαστική της ατμόσφαιρα θα σας εντυπωσιάσουν.

Αγορά Modelo

Το Modelo Market είναι ένα μέρος στο Σαλβαδόρ όπου μπορείτε να ψωνίσετε και να επισκεφτείτε ένα ιστορικό κτήριο. Αυτή η αγορά, που περιλαμβάνει μικρά καταστήματα και πάγκους, άνοιξε το 1912. Εδώ μπορείτε να βρείτε πολλά χειροτεχνήματα από το Σαλβαδόρ, χειροποίητα ρούχα και τοπικές λιχουδιές. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Μουσείο Καλών Τεχνών που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο της αγοράς και να εξερευνήσετε τα έργα τέχνης που παράγονται στο Σαλβαδόρ.

Αφρο-Βραζιλιάνο Μουσείο

Το Αφρο-Βραζιλιάνο Μουσείο είναι ένα μουσείο που εξιστορεί τον εκτεταμένο αφρο-βραζιλιάνικο πολιτισμό της Βραζιλίας. Σε αυτό το μουσείο περιλαμβάνονται αντικείμενα και εκθέσεις που αντικατοπτρίζουν τον αφρο-βραζιλιάνικο πολιτισμό από την περίοδο της σκλαβιάς μέχρι σήμερα. Τα τοπικά προϊόντα χειροτεχνίας, τα μουσικά όργανα, τα ρούχα και οι φωτογραφίες προσφέρουν στους επισκέπτες μια καθηλωτική εμπειρία. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια βόλτα στον κήπο γύρω από το μουσείο και να χρησιμοποιήσετε τους χώρους χαλάρωσης.

Φάρος Itapuã

Το Itapuã Lighthouse είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά στο Σαλβαδόρ. Αυτή η κατασκευή, ένας από τους παλαιότερους φάρους στη Βραζιλία, χτίστηκε το 1873. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα, να κάνετε ηλιοθεραπεία και να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα στην παραλία δίπλα στο φάρο. Μπορείτε επίσης να φάτε θαλασσινά και να δοκιμάσετε τοπικές λιχουδιές στα εστιατόρια της γύρω περιοχής.

Τοποθεσία Ημερομηνία Ανοιχτή Τιμή Pelourinho 17ος και 18ος αιώνας Καθημερινά, 09:00 – 17:00 Δωρεάν Εκκλησία του Σάο Φρανσίσκο 17ου αιώνα Καθημερινά, 09:00 – 17:00 Ενήλικες – BRL 5, Φοιτητές – BRL 2,5 Modelo Market 1912 Καθημερινά, 10: 00 – 19:00 Δωρεάν (είσοδος μουσείου – 10 BRL) Αφρο-Βραζιλιάνο Μουσείο 1999 Τρίτη – Παρασκευή, 10:00 – 18:00. Σάββατο – Κυριακή, 10:00 – 17:00 Ενήλικες – BRL 6, Μαθητές – BRL 3 Itapuã Lighthouse 1873 Καθημερινά, 08:00 – 17:00 Δωρεάν

Το Σαλβαδόρ είναι γεμάτο από πολλά ιστορικά και πολιτιστικά αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφτείτε με την οικογένεια. Μέρη όπως το Pelourinho, η Εκκλησία του São Francisco, η Αγορά Modelo, το Αφρο-Βραζιλιάνο Μουσείο και ο Φάρος Itapuã σάς επιτρέπουν να εξερευνήσετε την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό του Σαλβαδόρ. Με τη μοναδική ατμόσφαιρα, τους πολύχρωμους δρόμους και την ιστορική αρχιτεκτονική, το Σαλβαδόρ προσφέρει μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Το Σαλβαδόρ είναι η πρωτεύουσα της πολιτείας Bahia, που βρίσκεται στη βορειοανατολική Βραζιλία και μια από τις μεγαλύτερες χώρες της Νότιας Αμερικής. Αυτή η πόλη φημίζεται για τις ιστορικές και πολιτιστικές ομορφιές της καθώς και τα διασκεδαστικά μουσεία για παιδιά. Υπάρχουν πολλά μουσεία στο Σαλβαδόρ που μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές εμπειρίες.

Παιδικό Μουσείο Bahia

Το Παιδικό Μουσείο Bahia είναι ένα μουσείο που προσφέρει μια διασκεδαστική και διαδραστική εμπειρία μάθησης για τα παιδιά στο Σαλβαδόρ. Το μουσείο προσφέρει διαδραστικά εκθέματα όπου τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν μια ποικιλία θεμάτων όπως η τέχνη, η επιστήμη, η ιστορία και η φύση. Το εργαστήριο επιστήμης μέσα στο μουσείο περιλαμβάνει έναν χώρο για τα παιδιά να παρουσιάσουν την επιστήμη με διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο.

Το Παιδικό Μουσείο Bahia διοργανώνει επίσης εργαστήρια και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις όπου τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους. Η παιδική χαρά στον κήπο του μουσείου προσφέρει ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά μπορούν να πετάξουν την ενέργειά τους και να διασκεδάσουν.

Ενυδρείο Binbirdirek

Το Binbirdirek Aquarium βρίσκεται στο Σαλβαδόρ και είναι ένα εντυπωσιακό μουσείο που επιτρέπει στα παιδιά να εξερευνήσουν τον υποβρύχιο κόσμο. Το μουσείο διαθέτει ένα μεγάλο ενυδρείο όπου μπορείτε να δείτε πολλά θαλάσσια πλάσματα που ζουν σε τροπικά νερά. Τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των πολύχρωμων ψαριών, των κοραλλιών και άλλων θαλάσσιων πλασμάτων.

Το Binbirdirek Aquarium προσφέρει επίσης διαδραστικά εκθέματα που θα επιτρέψουν στα παιδιά να μάθουν για τη θαλάσσια βιολογία. Οι έμπειροι οδηγοί του μουσείου ενσταλάζουν επίσης την περιβαλλοντική συνείδηση ​​ενώ αφηγούνται διασκεδαστικές ιστορίες για το θαλάσσιο οικοσύστημα στα παιδιά.

Μουσείο Ταξιδιωτών με Παιδιά

Το Μουσείο ταξιδιωτών με παιδιά στο Σαλβαδόρ προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία στα παιδιά να εξερευνήσουν τον κόσμο και να γνωρίσουν διαφορετικούς πολιτισμούς. Το μουσείο προσφέρει διαδραστικά εκθέματα όπου τα παιδιά μπορούν να γνωρίσουν τις παραδόσεις, τη μουσική και τους χορούς διαφορετικών χωρών.

Το Μουσείο Ταξιδιωτών με Παιδιά διδάσκει επίσης στα παιδιά πρακτικές γνώσεις όπως ανάγνωση χαρτών και δεξιότητες πλοήγησης. Επιπλέον, χάρη σε διάφορα εργαστήρια χειροτεχνίας, τα παιδιά μπορούν να βιώσουν παραδοσιακές τέχνες από διαφορετικούς πολιτισμούς και να δείξουν τη δική τους δημιουργικότητα.

Μουσείο παιχνιδιών Fantasylandia

Το Μουσείο Παιχνιδιών Fantasylandia στο Σαλβαδόρ είναι ένα απολαυστικό μουσείο που επιτρέπει στα παιδιά να κάνουν ένα νοσταλγικό ταξίδι σε έναν κόσμο γεμάτο παιχνίδια. Το μουσείο εκθέτει εκατοντάδες παιχνίδια αντίκες και τα παιδιά μπορούν να μάθουν για παλαιότερα παιχνίδια.

Το Fantasylandia Toy Museum προσφέρει επίσης μια παιδική χαρά όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους. Υπάρχουν επίσης διαδραστικά εκθέματα που λένε στα παιδιά την ιστορία του παιχνιδιού και διασκεδαστικές ιστορίες για ιστορικά παιχνίδια αφηγούνται έμπειροι οδηγοί.

Τραπέζι:

Χαρακτηριστικά Όνομα Μουσείου Bahia Children’s Museum Διασκεδαστικά και διαδραστικά εκθέματα, εργαστήριο επιστήμης, καλλιτεχνικά εργαστήρια Binbirdirek Aquarium Ένα μεγάλο ενυδρείο με τροπικά θαλάσσια πλάσματα, διαδραστικά εκθέματα Μουσείο για ταξιδιώτες με παιδιά Διαδραστικά εκθέματα που εισάγουν διαφορετικούς πολιτισμούς, ανάγνωση χαρτών και χειροτεχνία σε μουσεία αντικειμένων. , παιδική χαρά, πληροφορίες για ιστορικά παιχνίδια

Αυτά τα διασκεδαστικά μουσεία στο Σαλβαδόρ παρέχουν ένα περιβάλλον που επιτρέπει στα παιδιά να ψυχαγωγούν και να μαθαίνουν. Αυτά τα μουσεία επιτρέπουν στα παιδιά να αναπτύξουν την αίσθηση της περιέργειάς τους και να ανακαλύψουν νέα πράγματα.

  • Το Παιδικό Μουσείο Bahia επιτρέπει στα παιδιά να εξερευνήσουν την τέχνη και την επιστήμη ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους.
  • Το Ενυδρείο Binbirdirek ενημερώνει τα παιδιά για τη θαλάσσια βιολογία και τα οδηγεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι με θαλάσσια πλάσματα.
  • Το Μουσείο Ταξιδιωτών με Παιδιά επιτρέπει στα παιδιά να γνωρίσουν διαφορετικούς πολιτισμούς και βελτιώνει τις δεξιότητές τους στην ανάγνωση χαρτών.
  • Το Μουσείο Παιχνιδιών Fantasylandia διδάσκει στα παιδιά για παιχνίδια του παρελθόντος και προσφέρει την ευκαιρία να παίξουν.

Αυτά τα μουσεία στο Σαλβαδόρ προσφέρουν μια αξέχαστη και εκπαιδευτική περιήγηση για τα παιδιά. Αυτά τα μουσεία, που είναι ελκυστικά τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες, επιτρέπουν στα παιδιά να περάσουν ευχάριστα και ταυτόχρονα τα βοηθούν να μάθουν νέα πράγματα.

Οικογενειακά πάρκα πικνίκ στο Σαλβαδόρ

Το Σαλβαδόρ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βραζιλίας και φημίζεται για τη φυσική ομορφιά και τα πάρκα του. Προσφέρει πολλές επιλογές πάρκου, ειδικά για οικογένειες, όπου μπορούν να κάνουν πικνίκ. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε λεπτομερώς τα πιο όμορφα πάρκα στο Σαλβαδόρ όπου μπορείτε να κάνετε ένα οικογενειακό πικνίκ.

1. Alah Park στο Jardim

Το πάρκο Jardim de Alah είναι μια από τις αγαπημένες περιοχές για πικνίκ τόσο των ντόπιων όσο και των επισκεπτών. Αυτό το όμορφο πάρκο προσφέρει πολλές ευκαιρίες για ενήλικες και παιδιά. Με τραπέζια για πικνίκ, χώρους μπάρμπεκιου και ένα μεγάλο πάρκο γεμάτο πράσινο, το πάρκο Jardim de Alah είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογενειακή διασκέδαση.

2. Πάρκο Pituaçu

Το πάρκο Pituaçu είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της φύσης στο Σαλβαδόρ. Εδώ μπορείτε να περπατήσετε στο πράσινο, να κάνετε ποδήλατο και φυσικά να κάνετε πικνίκ. Υπάρχουν επίσης ειδικοί χώροι όπου μπορείτε να στήσετε τη σκηνή σας. Υπάρχει επίσης μια λίμνη στο πάρκο, ώστε να μπορείτε να πάτε για ψάρεμα ή βαρκάδα αν θέλετε.

3. Parque da Cidade

Το Parque da Cidade είναι ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα του Σαλβαδόρ και είναι ιδανικό για ένα ευχάριστο οικογενειακό πικνίκ. Το πάρκο διαθέτει ειδικά μονοπάτια για περπάτημα, τζόκινγκ και ποδηλασία. Υπάρχουν επίσης παιδικές χαρές και τραπέζια για πικνίκ. Το Parque da Cidade προσφέρει ένα χαλαρωτικό περιβάλλον για οικογένειες.

4. Dique do Tororó

Το Dique do Tororó είναι ένα δημοφιλές σημείο για πικνίκ με τη λιμνούλα του και τον μεγάλο περιβάλλοντα χώρο πρασίνου. Σε αυτό το πάρκο, μπορείτε να κάνετε ένα πικνίκ γύρω από τη λίμνη με την υπέροχη θέα και να περάσετε ευχάριστα με την οικογένειά σας. Επιπλέον, τα γλυπτά στο πάρκο είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που κάνει αυτό το μέρος να αξίζει να δεις.

5. Πάρκο Abaeté

Το Abaeté Park είναι ιδανικό για οικογένειες που θέλουν να εξερευνήσουν τη φυσική ομορφιά του Σαλβαδόρ. Ξαπλωμένο στην παραλία, το πάρκο είναι γεμάτο με τεχνητές λίμνες και εκτεταμένα λιβάδια. Εδώ μπορείτε να κάνετε πικνίκ, να κάνετε πεζοπορία και ακόμη και να κάνετε θαλάσσια σπορ. Επιπλέον, τα εστιατόρια και οι καφετέριες στο πάρκο μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας για μια γεμάτη οικογενειακή μέρα.

Το πάρκο διαθέτει τραπέζια για πικνίκ στο Jardim de Alah Park, χώρους μπάρμπεκιου, μεγάλους χώρους πρασίνου Pituaçu Park Χώροι πεζοπορίας, ποδηλατόδρομοι, χώροι για τέντες Parque da Cidade Ειδικές διαδρομές για περπάτημα και τζόκινγκ, παιδικές χαρές Dique do Tororó για πικνίκ με θέα, γλυπτά Πάρκο Abaeté Τεχνητές λιμνούλες , βοσκοτόπια, ευκαιρίες για θαλάσσια σπορ

Το Σαλβαδόρ έχει πολλά όμορφα πάρκα όπου μπορείτε να κάνετε ένα οικογενειακό πικνίκ. Το πάρκο Jardim de Alah, το πάρκο Pituaçu, το Parque da Cidade, το Dique do Tororó και το Abaeté Park είναι τα πιο δημοφιλή. Όποτε το επισκέπτεστε, να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε ευχάριστα και διασκεδαστικά οικογενειακά σε αυτά τα πάρκα.

Διασκεδαστικές δραστηριότητες με τα παιδιά σας στο Σαλβαδόρ

Το Σαλβαδόρ είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Βραζιλίας και είναι επίσης διάσημο για τις όμορφες παραλίες και την ιστορική και πολιτιστική του κληρονομιά. Επομένως, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες στο Σαλβαδόρ όπου μπορείτε να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας. Ακολουθούν ορισμένες δραστηριότητες που θα κάνουν τα παιδιά σας χαρούμενα:

1. Παίζοντας και κολύμπι στην παραλία

Το Σαλβαδόρ φημίζεται για τις μεγάλες και όμορφες παραλίες του.Μπορείτε να παίξετε παιχνίδια σε μια από τις παραλίες όπου μπορείτε να απολαύσετε τη μέρα με τα παιδιά σας και να περάσετε ευχάριστα το μπάνιο σας στα δροσερά νερά. Ορισμένες παραλίες προσφέρουν περιοχές χωρίς κύματα και ναυαγοσώστες που επιτρέπουν στα παιδιά να κολυμπούν με ασφάλεια.

2. Εξερευνώντας την περιοχή Pelourinho

Το Pelourinho είναι γνωστό ως το ιστορικό κέντρο του Σαλβαδόρ και φημίζεται για τα ιστορικά κτίρια, τους πολύχρωμους δρόμους και τις ζωντανές πολιτιστικές εκδηλώσεις του. Μπορείτε να εξερευνήσετε αυτήν την περιοχή με τα παιδιά σας, να απολαύσετε τα ιστορικά κτίρια και να παρακολουθήσετε παραστάσεις στο δρόμο. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τις διάφορες γκαλερί τέχνης και καταστήματα χειροτεχνίας στο Pelourinho και να αγοράσετε τοπικά χειροτεχνήματα.

3. Ζωολογικός κήπος του Σαλβαδόρ

Ο ζωολογικός κήπος του Σαλβαδόρ είναι ένα εξαιρετικό κέντρο ψυχαγωγίας και εκμάθησης για παιδιά. Εδώ μπορείτε να δείτε διάφορα είδη ζώων, να μάθετε για τα ζώα και να συμμετάσχετε σε διάφορες δραστηριότητες που σχετίζονται με τη φύση. Επιπλέον, οι παιδικές χαρές στο ζωολογικό κήπο είναι ένα μέρος όπου τα παιδιά σας μπορούν να απαλλαγούν από την ενέργειά τους και να διασκεδάσουν.

4. Επίσκεψη στο Mercado Modelo

Το Mercado Modelo είναι ένα από τα πιο διάσημα σημεία αγοράς στο Σαλβαδόρ. Εδώ μπορείτε να βρείτε πολλά χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, ρούχα και άλλα αναμνηστικά. Μπορείτε να επισκεφτείτε την αγορά με τα παιδιά σας, να δοκιμάσετε τοπικές λιχουδιές και να αγοράσετε αναμνηστικά. Επίσης, ορισμένοι πωλητές προσφέρουν ειδικά παιχνίδια και δραστηριότητες για παιδιά.

5. Επίσκεψη στον καθεδρικό ναό του Σαλβαδόρ

Ο καθεδρικός ναός του Σαλβαδόρ είναι ένα από τα σημαντικότερα θρησκευτικά και ιστορικά κτίρια της πόλης. Επισκεπτόμενοι αυτόν τον υπέροχο καθεδρικό ναό, μπορείτε να διδάξετε τα παιδιά σας για την ιστορική και θρησκευτική κληρονομιά και να απολαύσουν ένα αξιοθέατο της πόλης. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα πικνίκ στους κήπους του καθεδρικού ναού ή να κάνετε μια βόλτα γύρω από αυτόν με τα παιδιά σας.

Εκδήλωση Ημερομηνία Ώρα Παραλία Παιχνίδι και κολύμπι κάθε μέρα Όλη μέρα Εξερεύνηση της περιοχής Pelourinho Κάθε μέρα 09:00-18:00 Ζωολογικός κήπος του Σαλβαδόρ Καθημερινά 10:00-19:00 Επίσκεψη Mercado Modelo Καθημερινά 10:00-18:00 Salvador Επίσκεψη στον Καθεδρικό Ναό κάθε μέρα Ημέρα 08:00-19:00

συμπέρασμα

Το Σαλβαδόρ προσφέρει πολλές δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε με τα παιδιά σας. Μπορείτε να παίξετε παιχνίδια στις παραλίες, να εξερευνήσετε την περιοχή Pelourinho, να επισκεφθείτε τον ζωολογικό κήπο, να ψωνίσετε στο Mercado Modelo και να επισκεφτείτε τον καθεδρικό ναό του Σαλβαδόρ. Όλες αυτές οι δραστηριότητες θα διασκεδάσουν τα παιδιά σας και ταυτόχρονα θα τα αφήσουν να ανακαλύψουν τις ομορφιές του Σαλβαδόρ.

Απολαμβάνοντας τη θάλασσα με τα παιδιά στο Σαλβαδόρ: Οι καλύτερες παραλίες

Το Σαλβαδόρ είναι μια πόλη στη βορειοανατολική Βραζιλία γνωστή για τις εκπληκτικές παραλίες της. Με τις όμορφες παραλίες, το ζεστό κλίμα και την τιρκουάζ θάλασσα, το Σαλβαδόρ είναι το ιδανικό μέρος για διακοπές για να απολαύσετε τη θάλασσα με τα παιδιά. Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε τις καλύτερες παραλίες όπου μπορείτε να περάσετε με ασφάλεια χρόνο με τα παιδιά.

1. Πόρτο ντα Μπάρα

Το Porto da Barra είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και καλύτερες παραλίες στο Σαλβαδόρ. Αυτή η παραλία προσφέρει μια ασφαλή παιδική χαρά για τα παιδιά με τα ήρεμα νερά και τη λευκή άμμο. Επιπλέον, οι καφετέριες και τα εστιατόρια στην παραλία σας επιτρέπουν να έχετε ένα ευχάριστο γεύμα με την οικογένειά σας. Διατίθεται επίσης ενοικίαση ξαπλώστρας.

2. Φλαμένγκο

Το Flamengo είναι μια μεγάλη και ευρύχωρη παραλία που βρίσκεται στα προάστια του Σαλβαδόρ. Να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν πολύ σε αυτή την παραλία. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα κατά μήκος της μεγάλης παραλίας, να παίξετε παιχνίδια στην άμμο ή να ανανεωθείτε στα εστιατόρια δίπλα στη θάλασσα. Υπάρχουν επίσης φρουροί ασφαλείας στην παραλία, που σας ενημερώνουν ότι τα παιδιά σας είναι ασφαλή.

3. Jaguaribe

Η Jaguaribe είναι μια από τις πιο ήσυχες παραλίες στο Σαλβαδόρ και είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να περάσετε μια ήρεμη μέρα με τα παιδιά σας. Η παραλία περιβάλλεται από μεγάλους βραχώδεις σχηματισμούς, που σας προσφέρουν προστασία από τα κύματα. Δραστηριότητες όπως η αναρρίχηση στους αμμόλοφους και το παιχνίδι στην άμμο μπορεί επίσης να είναι διασκεδαστικές για τα παιδιά σας.

4. Itapuã

Η Itapuã είναι μια από τις πιο διάσημες παραλίες του Σαλβαδόρ και προσφέρει ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε μια διασκεδαστική μέρα με τα παιδιά σας. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα σε αυτή την παραλία με τα παιδιά σας, να απολαύσετε το μπάνιο σας στη θάλασσα ή να περάσετε χρόνο στις παιδικές χαρές στην παραλία. Επίσης, αν θέλετε να παίξετε μπιτς ποδόσφαιρο ή μπιτς βόλεϊ, υπάρχουν και κατάλληλοι χώροι.

5. Στέλλα Μαρή

Το Stella Maris είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες του Σαλβαδόρ και έχει μια οικογενειακή ατμόσφαιρα. Εάν σκέφτεστε να σερφάρετε στα ταραγμένα νερά σε αυτή την παραλία, είναι σημαντικό να κρατήσετε τα παιδιά σας μακριά από τα ήρεμα νερά. Μπορείτε να κάνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα στην παραλία ή να χαλαρώσετε κάνοντας ηλιοθεραπεία στη ζεστή παραλία.

Παραλία Όνομα Χαρακτηριστικά Porto da Barra Ήρεμα νερά, λευκή άμμος, καφέ και εστιατόρια. Flamengo Ευρύχωρη παραλία, εστιατόρια, φύλακες. Jaguaribe Ήρεμη παραλία, αμμόλοφοι. Itapuã Διάσημη παραλία, περπάτημα, παιδικές χαρές. Stella Maris Όμορφη παραλία, κολύμβηση με αναπνευστήρα, ηλιοθεραπεία.

Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές για θαλάσσια διασκέδαση με παιδιά στο Σαλβαδόρ. Παραλίες όπως το Porto da Barra, το Flamengo, το Jaguaribe, το Itapuã και το Stella Maris είναι τα τέλεια μέρη για να ζήσετε αξέχαστες διακοπές με τα παιδιά σας. Μπορείτε να επιλέξετε αυτές τις παραλίες για να σας ενημερώσουν ότι τα παιδιά σας είναι ασφαλή ενώ απολαμβάνουν ευχάριστες διακοπές.

Ιστορικά και πολιτιστικά μέρη για οικογενειακές επισκέψεις στο Σαλβαδόρ, μουσεία διασκέδασης για παιδιά στο Σαλβαδόρ, πάρκα για οικογενειακό πικνίκ στο Σαλβαδόρ, διασκεδαστικές δραστηριότητες με τα παιδιά σας στο Σαλβαδόρ, απολαμβάνοντας τη θάλασσα με τα παιδιά στο Σαλβαδόρ: Οι καλύτερες παραλίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *