Μέρη για επίσκεψη με παιδιά στο Μπέλο Οριζόντε

By | 18 Αυγούστου, 2023

Μέρη για επίσκεψη με παιδιά στο Μπέλο Οριζόντε

Το Belo Horizonte είναι η πρωτεύουσα της πολιτείας Minas Gerais της Βραζιλίας και μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα μέρη για επίσκεψη σε αυτή την πόλη με παιδιά. Θα μοιραστούμε μαζί σας μερικά δημοφιλή σημεία όπου μπορείτε να περάσετε ευχάριστα και διασκεδαστικά με τα παιδιά σας.

1. Λίμνη Pampulha

Η λίμνη Pampulha είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη με παιδιά στο Belo Horizonte. Αυτή η λίμνη σχεδιάστηκε από τον Oscar Niemeyer και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά ορόσημα της Βραζιλίας. Μπορείτε να νοικιάσετε μικρά σκάφη και να διασκεδάσετε στη λίμνη με τα παιδιά σας. Υπάρχουν επίσης χωράφια με γρασίδι γύρω από τη λίμνη Pampulha. Εδώ, τα παιδιά σας μπορούν να παίξουν με ασφάλεια και να κάνουν πικνίκ.

2. Estadual Park

Το Belo Horizonte φημίζεται για τη φυσική του ομορφιά και το Estadual Park είναι μόνο ένα από αυτά. Μπορείτε να περπατήσετε, να κάνετε ποδήλατο και να περάσετε μια υπέροχη μέρα σε αυτό το πάρκο. Το πάρκο διαθέτει επίσης πολλές παιδικές χαρές, κούνιες και τσουλήθρες. Τα παιδιά σας μπορούν να πετάξουν την ενέργειά τους και να διασκεδάσουν εδώ.

3. Κέντρο Τέχνης Inhotim

Το Inhotim Art Center είναι ένα μεγάλο υπαίθριο μουσείο τέχνης και ένα ενδιαφέρον μέρος για να επισκεφτείτε με τα παιδιά σας. Μπορείτε να εξερευνήσετε τα έργα τέχνης στο μουσείο, να πάτε στους κήπους με αυτοφυή φυτά και να εξετάσετε τα εντυπωσιακά γλυπτά. Υπάρχουν επίσης διαδραστικά εργαστήρια για να βοηθήσετε τα παιδιά σας να αναπτύξουν το ενδιαφέρον τους για την τέχνη.

4. Ζωολογικός κήπος Pomerode

Ο ζωολογικός κήπος Pomerode είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αφήσετε τα παιδιά σας να γνωρίσουν τα ζώα από κοντά και να συνδεθούν με τη φύση. Σε αυτόν τον ζωολογικό κήπο, μπορείτε να δείτε πολλά διαφορετικά είδη ζώων και να έχετε διαδραστικές εμπειρίες με τα παιδιά σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε πικνίκ εδώ και να παίξετε στην παιδική χαρά.

5. Πάρκο Mangabeiras

Το Mangabeiras Park είναι ένα από τα πιο διάσημα πάρκα του Belo Horizonte και είναι μια υπέροχη οικογενειακή εκδρομή. Το πάρκο είναι γεμάτο από παιδικές χαρές, μονοπάτια πεζοπορίας, ποδηλατόδρομους και χώρους για πικνίκ. Επιπλέον, υπάρχει τελεφερίκ στο πάρκο και μπορείτε να παρακολουθήσετε την υπέροχη θέα με τα παιδιά σας με το τελεφερίκ.

6. Κέντρο Αναρρίχησης

Το Climbing Centre στο Belo Horizonte είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για τα παιδιά σας να περάσουν μια μέρα περιπέτειας. Το κέντρο έχει τοίχους αναρρίχησης, περιοχές με τραμπολίνο και άλλες δραστηριότητες. Υπάρχουν μονοπάτια αναρρίχησης διαφορετικής δυσκολίας για ενήλικες και παιδιά, οπότε υπάρχει κάτι για όλους.

7. Πάρκο Γκουαναμπάρα

Το Guanabara Park είναι ένα όμορφο μέρος για να περάσετε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους με τα παιδιά σας. Το πάρκο έχει παιδικές χαρές, μονοπάτια πεζοπορίας, χώρους για πικνίκ, ακόμη και ζωολογικό κήπο. Μπορείτε επίσης να ταΐσετε τις πάπιες και να απολαύσετε τις φυσικές ομορφιές στις λιμνούλες στο πάρκο.

8. Επιστημονικός Χώρος

Το Science Space είναι ένα μέρος όπου τα παιδιά σας μπορούν να απολαύσουν και να μάθουν κάνοντας επιστημονικά πειράματα. Σε αυτό το διαδραστικό μουσείο, τα παιδιά μπορούν να κάνουν διάφορα πειράματα, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την επιστήμη και να μάθουν νέα πράγματα. Το Science Space προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία για τα παιδιά με τα πολλά διαδραστικά εκθέματά του που κάνουν τη μάθηση διασκεδαστική.

9. Κέντρο Εικαστικών Τεχνών

Το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών είναι το τέλειο μέρος για να αφήσετε τα παιδιά σας να επιδείξουν τη δημιουργικότητά τους και να έχουν καλλιτεχνικές εμπειρίες. Το κέντρο διαθέτει διαδραστικά εργαστήρια τέχνης, εκθέσεις και διάφορες εκδηλώσεις τέχνης. Τα παιδιά σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα τέχνης εδώ.

10. Aquario DAC

Το Aquário DAC είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τα παιδιά σας που ενδιαφέρονται για τη θαλάσσια ζωή. Σε αυτό το ενυδρείο μπορείτε να δείτε πολλά διαφορετικά θαλάσσια πλάσματα, να συμμετέχετε σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες με τα παιδιά σας και να μάθετε περισσότερα για τη θαλάσσια ζωή. Το Aquário DAC επιτρέπει στα παιδιά σας να συνδεθούν με τη φύση και να ανακαλύψουν μοναδικά θαλάσσια πλάσματα.

Από πού ερχόμαστε Πώς μπορώ να φτάσω εδώ; Αξιοθέατα Αεροδρόμιο Μπορείτε να φτάσετε στο κέντρο της πόλης με ταξί ή λεωφορείο. Pampulha Lake, Estadual Park City Centre Μπορείτε να φτάσετε σε άλλα μέρη με τη δημόσια συγκοινωνία ή ταξί. Inhotim Art Center, Pomerode Zoo Guanabara Park Μπορείτε να φτάσετε με τη δημόσια συγκοινωνία ή ταξί. Πάρκο Guanabara, επιστημονικός χώρος

Το Belo Horizonte φιλοξενεί πολλά υπέροχα μέρη για επίσκεψη με παιδιά. Σε αυτά τα μέρη, μπορείτε να συλλέξετε αξέχαστες αναμνήσεις με τα παιδιά σας και να διασκεδάσετε. Κάντε τα σχέδιά σας και περάστε τέλειες διακοπές με τα παιδιά σας στο Belo Horizonte!

Μουσείο Παιδιών και Νέων της Β-Ε

Το Μουσείο Παιδιών και Νέων της Β-Ε είναι ένα ιδανικό μέρος για τους λάτρεις της επιστήμης και της τεχνολογίας. Αυτό το μουσείο προσφέρει στους μικρούς επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις διασκεδαστικές πτυχές της επιστήμης και της τεχνολογίας. Στόχος του μουσείου είναι να ενθαρρύνει και να εμπνεύσει τα παιδιά και τους νέους στην επιστήμη.

Χαρακτηριστικά και εκθέματα

Το Μουσείο Παιδιών και Νέων της Β-Ε είναι εξοπλισμένο με πολλά διαδραστικά εκθέματα. Οι επισκέπτες μπορούν να πειραματιστούν με διαφορετικούς τομείς της επιστήμης, να παίξουν διαδραστικά παιχνίδια και να ανακαλύψουν νέες τεχνολογίες. Τα εκθέματα του μουσείου περιλαμβάνουν:

 • Έκθεση Ενέργειας και Αειφορίας: Αυτή η έκθεση παρέχει πληροφορίες για την παραγωγή ενέργειας, την εξοικονόμηση ενέργειας και τη βιωσιμότητα. Εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να πειραματιστούν με τη μετατροπή ενέργειας και να μάθουν για φιλικές προς το περιβάλλον πηγές ενέργειας.
 • Έκθεση Robotics and Coding: Αυτή η έκθεση ασχολείται με τη ρομποτική και την κωδικοποίηση. Οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν να προγραμματίζουν ρομπότ και να δημιουργούν οι ίδιοι ρομπότ.
 • Έκθεση Αστρονομίας και Διαστήματος: Αυτή η έκθεση εστιάζει στην εξερεύνηση των αγνώστων των κοσμικών γεγονότων, των πλανητών και του διαστήματος. Οι επισκέπτες μπορούν να πλοηγηθούν μέσα σε έναν πύραυλο σε φυσικό μέγεθος και να λάβουν διαδραστικές πληροφορίες για τους πλανήτες.
 • Έκθεση Βιολογίας και Υγείας: Αυτή η έκθεση παρουσιάζει πληροφορίες για την ανατομία του ανθρώπου και των ζώων, τα κύτταρα και τη γενετική. Εδώ, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον ζωντανό κόσμο και μπορούν να κάνουν πειράματα.

Κάτω από κάθε έκθεμα υπάρχουν εκπαιδευτικό υλικό, προβολές βίντεο και διαδραστικές συσκευές. Χρησιμοποιώντας αυτά τα υλικά, οι επισκέπτες μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα και να μάθουν για τα θέματα.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Το Μουσείο Παιδιών και Νέων της Β-Ε προσφέρει επίσης εκπαιδευτικά προγράμματα. Αυτά τα προγράμματα στοχεύουν να διδάξουν την επιστήμη στους μαθητές με διασκεδαστικό τρόπο. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα περιλαμβάνουν:

 • Εργαστήρια Επιστημών: Οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν εργαστήρια όπου μπορούν να διεξάγουν πειράματα σε διαφορετικούς τομείς της επιστήμης. Σε αυτά τα εργαστήρια, οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις με ειδικούς εκπαιδευτές.
 • Μαθήματα κωδικοποίησης: Τα παιδιά και οι έφηβοι μπορούν να μάθουν βασικές δεξιότητες κωδικοποίησης και να δημιουργήσουν τα δικά τους παιχνίδια ή εφαρμογές σε αυτά τα μαθήματα.
 • Επιστημονική κατασκήνωση: Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής επιστημονικής κατασκήνωσης, οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την επιστήμη και να διεξάγουν νέα πειράματα για εβδομάδες.

Το μουσείο συνεργάζεται επίσης με σχολεία για να μπορέσουν οι μαθητές να γνωρίσουν την επιστήμη από κοντά. Οργανώνονται ειδικές ξεναγήσεις και δραστηριότητες για σχολικές ομάδες. Με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από το περιβάλλον της τάξης και να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις.

Εμπειρία και εγκαταστάσεις επισκεπτών

Το Μουσείο Παιδιών και Νέων της Β-Ε διαθέτει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για να προσφέρει στους επισκέπτες του μια άνετη εμπειρία. Υπάρχουν πολλά καφέ και εστιατόρια στο μουσείο. Επιπλέον, προσφέρονται διαφορετικές επιλογές στους επισκέπτες με καταστήματα δώρων και βιβλίων.

Τα δίδακτρα είναι πολύ προσιτά καθώς η αποστολή του μουσείου είναι να είναι προσβάσιμο σε όλους και στους φοιτητές προσφέρονται εισιτήρια με έκπτωση. Το μουσείο προσφέρει επίσης μια επιλογή online κράτησης, παρέχοντας μια ευκολότερη εμπειρία για τους επισκέπτες.

συμπέρασμα

Το Μουσείο Παιδιών και Νέων της Β-Ε είναι ο τέλειος προορισμός για τους λάτρεις της επιστήμης και της τεχνολογίας. Αυτό το μουσείο ξεχωρίζει με τα διαδραστικά του εκθέματα, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και την αποστολή του να ενθαρρύνει τους νέους επισκέπτες στην επιστήμη, αυτό το μουσείο υποστηρίζει τους επιστήμονες του μέλλοντος. Τα παιδιά και οι νέοι που επισκέπτονται αυτό το μουσείο θα ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία που θα τους εμπνεύσει να εξερευνήσουν τον συναρπαστικό κόσμο της επιστήμης.

Φυσικό Πάρκο Minas Gerais: Μια μεγάλη ευκαιρία να φέρετε τα παιδιά σας στη φύση

Είναι εξαιρετικά σημαντικό τα παιδιά μας να μεγαλώνουν με τη φύση και να ανακαλύπτουν τη φύση για μια υγιή ανάπτυξη. Η φύση αναπτύσσει τη φαντασία των παιδιών, αυξάνει τη δημιουργικότητά τους και τους χαρίζει νέες εμπειρίες. Για το λόγο αυτό, χρειαζόμαστε υπέροχα μέρη όπου μπορούμε να συναντήσουμε τα παιδιά μας με τη φύση. Το Φυσικό Πάρκο Minas Gerais είναι μια ευκαιρία που καλύπτει ακριβώς αυτή την ανάγκη.

Τι είναι το φυσικό πάρκο Minas Gerais;

Το Φυσικό Πάρκο Minas Gerais είναι ένα πάρκο που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στα παιδιά σε ένα περιβάλλον συνυφασμένο με τη φύση. Σε αυτό το πάρκο, τα παιδιά μπορούν να κάνουν διασκεδαστικές δραστηριότητες και να μάθουν για τη φύση. Οι διάφορες εγκαταστάσεις στο πάρκο προσφέρουν πολλές ευκαιρίες στα παιδιά να εξερευνήσουν.

Εγκαταστάσεις του Πάρκου

Το Φυσικό Πάρκο Minas Gerais προσφέρει στα παιδιά σας πολλές δραστηριότητες και εμπειρίες φέρνοντάς τα κοντά στη φύση. Εδώ είναι μερικές από τις διαθέσιμες ανέσεις στο πάρκο:

 • Ποδηλατοδρόμιο: Αν τα παιδιά σας λατρεύουν να κάνουν ποδήλατο, ο ποδηλατόδρομος στο πάρκο είναι ιδανικός για αυτά. Η ποδηλασία στη φύση επιτρέπει στα παιδιά να αθλούνται και να εξερευνούν τη φύση.
 • Adventure Forest: Για τα παιδιά που αναζητούν μια περιπετειώδη εμπειρία, το δάσος περιπέτειας στο πάρκο είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η ζούγκλα περιπέτειας, γεμάτη τοίχους αναρρίχησης, μονοπάτια με σχοινιά και γέφυρες, επιτρέπει στα παιδιά να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους.
 • Περιοχή για πικνίκ: Αν θέλετε να κάνετε ένα πικνίκ σε επαφή με τη φύση, ο εκδρομικός χώρος στο πάρκο είναι μόνο για εσάς. Μπορείτε να κάνετε ένα ευχάριστο πικνίκ με την οικογένειά σας και να απολαύσετε τη φύση.

Ανακαλύψτε την πλούσια άγρια ​​ζωή

Το φυσικό πάρκο Minas Gerais είναι επίσης γνωστό για την πλούσια φυσική ζωή του. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στο πάρκο και να ανακαλύψετε πολλά είδη φυτών και ζώων. Αυτό επιτρέπει στα παιδιά σας να γνωρίσουν καλύτερα τη φύση και τα διδάσκει να σέβονται τη φυσική ζωή.

Πληροφορίες επίσκεψης

Το φυσικό πάρκο Minas Gerais είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσετε τα παιδιά σας με τη φύση. Οι πληροφορίες επίσκεψης του πάρκου έχουν ως εξής:

Ημέρες Ώρα λειτουργίας Ώρα κλεισίματος Δευτέρα 09:00 18:00 Τρίτη 09:00 18:00 Τετάρτη 09:00 18:00 Πέμπτη 09:00 18:00 Παρασκευή 09:00 18:00 Σάββατο 10:00 20:00 Κυριακή 10: 00 20:00

Το φυσικό πάρκο Minas Gerais είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσετε τα παιδιά σας με τη φύση. Επισκεπτόμενοι το πάρκο, μπορείτε να κάνετε τα παιδιά σας να μπλέξουν με τη φύση και να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες. Το Φυσικό Πάρκο Minas Gerais σας περιμένει να απολαύσετε τη φύση!

Μια εμπειρία γεμάτη αδρεναλίνη: Ενεργός χρόνος με τα παιδιά σας στο Belo Horizonte Adventure Park

Το Belo Horizonte Adventure Park μπορεί να είναι μια ιδανική επιλογή για να περάσετε ευχάριστα και δραστήρια με τα παιδιά σας. Αυτό το εντυπωσιακό πάρκο περιπέτειας έχει στόχο να προσφέρει στα παιδιά σας μια χαρούμενη εμπειρία προσφέροντας μια ποικιλία από συναρπαστικές δραστηριότητες. Καλύπτοντας μια μεγάλη έκταση, το πάρκο προσφέρει δραστηριότητες και ευκαιρίες ψυχαγωγίας κατάλληλες για διάφορες ηλικιακές ομάδες.

Δραστηριότητες που προσφέρονται από το Adventure Park

Το Adventure Park φιλοξενεί πολλές συναρπαστικές δραστηριότητες όπου τα παιδιά σας μπορούν να πετάξουν την ενέργειά τους. Αυτές οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν zipline (ολίσθηση σε κρεμασμένο σχοινί), τοίχο αναρρίχησης, σχοινί άλματος εις ύψος, τραμπολίνο, κούνιες και πολλές άλλες συναρπαστικές δραστηριότητες. Αυτές οι δραστηριότητες βοηθούν στην ανάπτυξη των σωματικών δεξιοτήτων των παιδιών ενώ παράλληλα τους προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία.

Τομείς Δραστηριοτήτων ανά Ηλικιακές Ομάδες

Το Belo Horizonte Adventure Park έχει χώρους δραστηριοτήτων σχεδιασμένους για διάφορες ηλικιακές ομάδες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε τη δραστηριότητα που είναι κατάλληλη για τα παιδιά σας, λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία και τις σωματικές τους ικανότητες.

 • Ηλικιακή ομάδα 3-5: Υπάρχουν πιο απλές και ασφαλείς δραστηριότητες όπως ο μικρός τοίχος αναρρίχησης, το τραμπολίνο και οι κούνιες ειδικά σχεδιασμένες για αυτήν την ηλικιακή ομάδα.
 • Ηλικιακή ομάδα 6-12: Υπάρχουν πιο συναρπαστικές δραστηριότητες για τα παιδιά αυτής της ηλικιακής ομάδας, όπως ζιπλάιν, σχοινάκι άλματος εις ύψος, τοίχος αναρρίχησης και κούνιες.
 • Ηλικιακή ομάδα 13-15: Περισσότερες προκλητικές και γεμάτες αδρεναλίνη δραστηριότητες προσφέρονται για αυτήν την ηλικιακή ομάδα. Για παράδειγμα, δραστηριότητες όπως σχοινάκι άλματος εις ύψος, ζιπλίν και τοίχος αναρρίχησης απευθύνονται σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα.

Προφυλάξεις για την ασφάλεια του Adventure Park

Το Belo Horizonte Adventure Park έχει λάβει τις απαραίτητες προφυλάξεις για την ασφάλεια των παιδιών σας. Οι περιοχές όπου διεξάγονται οι δραστηριότητες υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο ασφαλείας και παρακολουθούνται από εξειδικευμένο προσωπικό. Επιπλέον, παρέχεται εξοπλισμός ασφαλείας κατάλληλος για όλες τις ηλικιακές ομάδες και είναι υποχρεωτική η χρήση αυτού του εξοπλισμού από τους επισκέπτες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα παιδιά σας είναι ασφαλή και διασκεδάζουν χωρίς ανησυχία.

Παροχές για φαγητό και ποτό στο Adventure Park

Το Belo Horizonte Adventure Park προσφέρει επίσης ευκαιρίες για φαγητό και ποτό στους επισκέπτες του. Το εστιατόριο στο πάρκο προσφέρει νόστιμα σνακ και ποτά για να ανανεώσετε την ενέργεια σας και των παιδιών σας. Υπάρχουν επίσης χώροι για πικνίκ. ώστε να μπορείτε να φέρετε το δικό σας φαγητό και ποτό μαζί σας και να απολαύσετε τη φύση.

Δραστηριότητες Τιμή Zipline 25 TL Τείχος αναρρίχησης 20 TL Τραμπολίνο 15 TL Άλμα εις ύψος 18 TL Κούνιες 10 TL

Οι τιμές των δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται στο Adventure Park είναι αρκετά προσιτές και απευθύνονται σε όλους τους προϋπολογισμούς. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από οικονομικά πλεονεκτήματα χάρη σε ειδικές εκδηλώσεις και εκστρατείες που διοργανώνονται στο πάρκο.

Συνολικά, το Belo Horizonte Adventure Park είναι μια εξαιρετική επιλογή για να περάσετε έναν ενεργό και διασκεδαστικό χρόνο με τα παιδιά σας. Παρέχει μια ευχάριστη εμπειρία για τα παιδιά σας με τους μεγάλους χώρους δραστηριότητας, τις δραστηριότητες κατάλληλες για ηλικιακές ομάδες, τα μέτρα ασφαλείας και τις ευκαιρίες για φαγητό. Θυμηθείτε, είναι πολύ σημαντικό να αφιερώνετε ενεργό χρόνο για τη σωματική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών σας.

Μια διασκεδαστική μέρα για παιδιά στο Belo Horizonte: Λίμνη Pampulha και γύρω πάρκα

Το Belo Horizonte, που βρίσκεται στην πολιτεία Minas Gerais της Βραζιλίας, είναι μια πόλη διάσημη για τις υπέροχες φυσικές ομορφιές, τον ιστορικό και πολιτιστικό της πλούτο. Αν θέλετε να περάσετε μια αξέχαστη μέρα με τα παιδιά σας σε αυτή τη μαγευτική πόλη, η λίμνη Pampulha και τα πάρκα γύρω της είναι μόνο για εσάς!

Λίμνη Παμπούλχα

Η λίμνη Pampulha είναι ένα από τα πιο διάσημα ορόσημα του Belo Horizonte. Αυτή η λίμνη έχει μια μοντέρνα δομή που σχεδιάστηκε από τον Oscar Niemeyer και προσφέρει πολλές επιλογές φυσικής ομορφιάς και διασκέδασης γύρω της. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα γύρω από τη λίμνη, να περάσετε ευχάριστα κάνοντας ποδήλατο ή να απολαύσετε τη χαρά να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά της λίμνης.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα θαλάσσια σπορ όπως η ιστιοπλοΐα ή η κωπηλασία στη λίμνη. Τα γιοτ κλαμπ και οι μαρίνες στη λίμνη προσφέρουν διαφορετικές θαλάσσιες δραστηριότητες για να βιώσουν τα παιδιά σας. Μπορείτε να εκτελέσετε αυτές τις δραστηριότητες δίνοντας προσοχή στις προφυλάξεις ασφαλείας και συνοδευόμενοι από έμπειρους εκπαιδευτές.

Η λίμνη Pampulha είναι επίσης διάσημη για τα πάρκα και τους κήπους γύρω της. Μπορείτε να κάνετε ένα πικνίκ με τα παιδιά σας, να απολαύσετε ένα μπάρμπεκιου ή να συμμετάσχετε σε πολλές υπαίθριες δραστηριότητες. Οι καταπράσινες περιοχές και οι φοίνικες γύρω από τη λίμνη προσφέρουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Πάρκα τριγύρω

Τα πάρκα γύρω από τη λίμνη Pampulha είναι υπέροχα μέρη όπου τα παιδιά σας μπορούν να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν. Εδώ είναι μερικά πάρκα που μπορείτε να επισκεφτείτε:

Park Name Δραστηριότητες Pampulha Park Παιδότοποι, ποδηλατόδρομοι, παγοδρόμιο, μίνι τρένο Guarapari Botanical Park Περίπατοι στη φύση, βοτανικοί κήποι, λίμνες Zoobotanical Garden Zoo, παιδικές χαρές, φυσικοί βιότοποι Mineirinho Sports Complex Τένις, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ,

Τα προαναφερθέντα πάρκα προσφέρουν μια ποικιλία δραστηριοτήτων για τα παιδιά σας. Το Pampulha Park είναι γεμάτο από υπαίθριες δραστηριότητες και αθλητικά γήπεδα. Εδώ μπορείτε να έχετε ένα ευχάριστο ταξίδι με ποδήλατο, πατινάζ ή μίνι τρένο. Το Βοτανικό Πάρκο Guarapari είναι ένα ιδανικό μέρος για να μυήσετε τα παιδιά σας στη φύση και να κάνετε μια βόλτα. Μπορείτε επίσης να ψαρέψετε ή να παρακολουθήσετε πουλιών στις λίμνες εδώ.

Ο Ζωοβοτανικός Κήπος, από την άλλη πλευρά, επιτρέπει στα παιδιά να γνωρίσουν τα ζώα και να ανακαλύψουν τη φυσική ζωή. Εδώ σε αυτόν τον κήπο, που έχει μια συλλογή από σπάνια είδη ζώων, τα παιδιά σας μπορούν να δουν ζώα όπως φίδια, μαϊμούδες και εξωτικά πουλιά.

Το Mineirinho Sports Complex είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα παιδιά σας που ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό. Πολλές αθλητικές δραστηριότητες, όπως γήπεδα τένις, γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ είναι διαθέσιμες εδώ. Υπάρχει επίσης ένα έλκηθρο που επιτρέπει στα παιδιά σας να περάσουν ευχάριστα χρησιμοποιώντας το έλκηθρο.

Η λίμνη Pampulha και τα πάρκα γύρω της είναι ιδανικά μέρη για να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τα παιδιά σας στο Belo Horizonte. Να είστε σίγουροι ότι θα συλλέξετε αξέχαστες αναμνήσεις με τις φυσικές ομορφιές, τις επιλογές διασκέδασης και τις διάφορες δραστηριότητες.

Παρακάτω βρείτε το ζητούμενο άρθρο για το Δημαρχείο και τις Πινακοθήκες. Το άρθρο περιέχει περισσότερες από 500 λέξεις και χρησιμοποιεί τις ετικέτες p, ul, li, table, h1 και h2.

Μια εξαιρετική επιλογή για τα παιδιά να κάνουν μια πολιτιστική εκδρομή: Δημαρχείο και γκαλερί τέχνης

Η εισαγωγή των παιδιών στον πολιτισμό και την τέχνη σε νεαρή ηλικία μπορεί να τους επιτρέψει να έχουν μια ευρύτερη προοπτική στη μελλοντική τους ενήλικη ζωή. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να συμπεριληφθούν οι ανήλικοι στα σχέδια πολιτιστικών εκδρομών. Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε το Δημαρχείο και τις Γκαλερί Τέχνης λεπτομερώς ως μια εξαιρετική επιλογή για παιδιά.

Δημαρχείο

Το Δημαρχείο είναι σημαντικό κέντρο σε πολλές πόλεις όπου διεξάγονται οι δραστηριότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Επισκεπτόμενοι τα δημαρχεία, τα παιδιά μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα πώς λειτουργεί η δημοκρατία και τα καθήκοντα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στα δημαρχεία τα παιδιά μπορούν να συναντηθούν με τον δήμαρχο και να κάνουν τις ερωτήσεις τους και να παρακολουθήσουν στενά το έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ορισμένα δημαρχεία προσφέρουν ειδικά διαμορφωμένους διαδραστικούς χώρους για παιδιά. Σε αυτούς τους τομείς, τα παιδιά μπορούν να βιώσουν τη δουλειά στο δήμο ντυμένοι σαν πραγματικός δημοτικός υπάλληλος. Επιπλέον, τα παιδιά μπορούν να μάθουν για την ιστορία και την ανάπτυξη της τοπικής αυτοδιοίκησης μέσα από μουσεία και εκθέσεις στα δημαρχεία. Αυτή η εμπειρία προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να έχουν μια διασκεδαστική μέρα και να μάθουν.

Γκαλερί τέχνης

Οι γκαλερί τέχνης είναι ένα εξαιρετικό περιβάλλον για να αναπτύξουν την αισθητική αίσθηση των παιδιών και να τους δώσουν τη δυνατότητα να μάθουν για διαφορετικά κινήματα τέχνης. Αυτές οι γκαλερί παρουσιάζουν μια ποικιλία από έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας, προσφέροντας στα παιδιά πολλές διαφορετικές οπτικές για την τέχνη.

Τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους εξετάζοντας έργα σε γκαλερί τέχνης. Μπορούν επίσης να παράγουν οι ίδιοι έργα τέχνης συμμετέχοντας σε εργαστήρια που πραγματοποιούνται σε ορισμένες γκαλερί τέχνης. Αυτές οι ασκήσεις βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητες αυτοέκφρασης και τη φαντασία τους. Οι γκαλερί τέχνης φέρνουν τα παιδιά σε επαφή με τις καλλιτεχνικές τους εμπειρίες και τους δίνουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν την αισθητική τους κατανόηση και τις δεξιότητες κριτικής σκέψης.

Πώς πρέπει να προγραμματιστεί η επίσκεψη του Δημαρχείου και των Γκαλερί Τέχνης;

 • Οι προετοιμασίες πρέπει να γίνονται πριν από το ταξίδι. Είναι σημαντικό να ενημερώνουμε τα παιδιά μιλώντας για τα καθήκοντα της τοπικής αυτοδιοίκησης και τα διαφορετικά ρεύματα της τέχνης.
 • Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα πρέπει να διοργανώνονται διαδραστικά παιχνίδια με τα παιδιά. Για παράδειγμα, μπορεί να διεξαχθεί ένα παιχνίδι δημάρχου στο δημαρχείο ή ένας διαγωνισμός ζωγραφικής στην γκαλερί τέχνης.
 • Τα παιδιά πρέπει να ενθαρρύνονται να κάνουν ερωτήσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Η συζήτηση για τα θέματα για τα οποία είναι περίεργοι αυξάνει το κίνητρό τους να μάθουν.
 • Είναι σημαντικό οι ενήλικες που καθοδηγούν τα παιδιά κατά την επίσκεψή τους στο δημαρχείο και τις γκαλερί τέχνης να χρησιμοποιούν κατανοητή γλώσσα και να διασφαλίζουν ότι τα παιδιά κατανοούν.

Το δημαρχείο και οι γκαλερί τέχνης είναι μια εξαιρετική επιλογή για να συμπεριλάβουν τα παιδιά σε πολιτιστικές διαδρομές. Αυτές οι επισκέψεις βοηθούν τα παιδιά να γνωρίσουν τον πολιτισμό και την τέχνη, να αναπτύξουν την αισθητική τους αίσθηση και να αυξήσουν τις δεξιότητες σκέψης τους. Με τις προετοιμασίες και τις δραστηριότητες που έγιναν πριν από το ταξίδι, τα παιδιά μπορούν να αποκομίσουν το μέγιστο όφελος από αυτή την εμπειρία. Η συμμετοχή ανηλίκων σε τέτοιες δραστηριότητες θα τους επιτρέψει να υιοθετήσουν πιο εύκολα πολιτιστικές αξίες στη μελλοντική τους ενηλικίωση και θα ενθαρρύνει την ενεργό συμμετοχή τους στην κοινωνία.

Ιδανικό για λάτρεις της επιστήμης και της τεχνολογίας: Παιδικό και Εφηβικό Μουσείο της Β-Ε, Φυσικό Πάρκο Minas Gerais: Μια μεγάλη ευκαιρία να συνδέσετε τα παιδιά σας με τη φύση, Εμπειρία γεμάτη αδρεναλίνη: Ενεργός χρόνος με τα παιδιά σας στο Belo Horizonte Adventure Park, Μια μέρα διασκέδασης για Παιδιά στο Belo Horizonte : Η λίμνη Pampulha και τα γύρω της πάρκα, εξαιρετική επιλογή για τα παιδιά να κάνουν πολιτιστικές εκδρομές: Δημαρχείο και γκαλερί τέχνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *