Κηπουρική στη Σιγκαπούρη: Οδηγός Βοτανικών Κήπων Bukit Timah

By | 18 Οκτωβρίου, 2023

Κηπουρική στη Σιγκαπούρη: Οδηγός Βοτανικών Κήπων Bukit Timah

Είσοδος

Αν και η Σιγκαπούρη είναι μια πόλη γνωστή για τον μοντερνισμό και τους ουρανοξύστες, είναι επίσης ένα μέρος που τραβάει την προσοχή με τις φυσικές της ομορφιές. Ένα από τα κορυφαία σημεία κήπου στην πόλη είναι ο Βοτανικός Κήπος Bukit Timah. Αυτοί οι βοτανικοί κήποι, που διακρίνονται για την πλούσια και ποικιλόμορφη χλωρίδα τους, είναι η τέλεια απόδραση για τους λάτρεις της φύσης, τους φωτογράφους και τους λάτρεις του κήπου.

Πληροφορίες για τους Βοτανικούς Κήπους Bukit Timah

Ο Βοτανικός Κήπος Bukit Timah βρίσκεται σε 74 εκτάρια στη μέση της Σιγκαπούρης. Αυτοί οι βοτανικοί κήποι ιδρύθηκαν το 1859 και είναι ένας από τους παλαιότερους βοτανικούς κήπους στον κόσμο. Αυτοί οι κήποι, που περιλαμβάνονται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, είναι μια από τις σημαντικότερες φυσικές και ιστορικές περιοχές της πόλης.

Ο Βοτανικός Κήπος Bukit Timah προσφέρει στους επισκέπτες ποικίλες εμπειρίες με τα διάφορα τμήματα του. Ένα από τα πιο δημοφιλή τμήματα είναι το Orchid Garden. Αυτό το μέρος φημίζεται για την υπέροχη συλλογή από ορχιδέες. Αυτό το τμήμα, το οποίο φιλοξενεί περισσότερα από 1000 είδη ορχιδέας, προσφέρει στους επισκέπτες μια οπτική πανδαισία. Μια στάση που δεν πρέπει να χάσετε για τους λάτρεις της ορχιδέας, το Orchid Garden φιλοξενεί τη μεγαλύτερη συλλογή ορχιδεών στη Σιγκαπούρη.

Ένα άλλο ενδιαφέρον μέρος του κήπου είναι το Ginger Garden. Αυτό το τμήμα, γεμάτο φυτά τζίντζερ, προσελκύει την προσοχή με όμορφα λουλούδια, φύλλα και ενδιαφέροντα φυτικά δείγματα. Καθώς περπατάτε εδώ, μπορείτε να χαθείτε ανάμεσα σε κάθε είδους πολύχρωμα και αρωματικά φυτά τζίντζερ.

Καθώς περιπλανηθείτε στους Βοτανικούς Κήπους Bukit Timah, θα συναντήσετε πολλές διαδρομές με τα πόδια. Αυτές οι διαδρομές επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαύσουν τη φύση. Μπορείτε να ανεβείτε στο ψηλότερο σημείο του κήπου ή να περπατήσετε μέσα στο δάσος. Μπορείτε επίσης να ζήσετε μια γραφική περιπέτεια στο Sanctuary Core Passage μέχρι τον ποταμό της περιοχής.

Πληροφορίες επισκεπτών

Ο Βοτανικός Κήπος Bukit Timah είναι ανοιχτός για τους επισκέπτες καθημερινά και είναι δωρεάν. Μπορείτε να φτάσετε εύκολα στον κήπο με τη δημόσια συγκοινωνία. Μπορείτε να το φτάσετε εύκολα από τις κεντρικές περιοχές της Σιγκαπούρης με ταξί, λεωφορείο ή MRT.

Όταν περπατάτε στον κήπο, σας συνιστούμε να φοράτε άνετα παπούτσια και ελαφριά ρούχα. Θα πρέπει επίσης να έχετε μαζί σας αντηλιακό και νερό στο ζεστό κλίμα της Σιγκαπούρης.

Προτάσεις για τους επισκέπτες

Ακολουθούν ορισμένες συστάσεις για τους επισκέπτες των Βοτανικών Κήπων Bukit Timah:

 • Προσπαθήστε να πάτε νωρίς – Θα είναι πιο ευχάριστο να το επισκεφτείτε όταν η θερμοκρασία και τα πλήθη δεν αυξάνονται.
 • Εξερευνήστε διαδρομές με τα πόδια – Απολαύστε τη φύση βιώνοντας τα διαφορετικά μονοπάτια που έχει να προσφέρει ο κήπος.
 • Πάρτε τη φωτογραφική σας μηχανή μαζί σας – Οι Βοτανικοί Κήποι Bukit Timah είναι το ιδανικό μέρος για φωτογράφους, προσφέροντας εκπληκτική φυσική ομορφιά.
 • Κάντε ένα πικνίκ – Μπορείτε να κάνετε ένα πικνίκ στις σκιερές περιοχές του κήπου και να απολαύσετε τη φύση.

συμπέρασμα

Εκτός από τη μοντέρνα γοητεία του στη Σιγκαπούρη, είναι επίσης σημαντικό να εξερευνήσετε τα φυσικά θαύματα όπως οι Βοτανικοί Κήποι Bukit Timah. Αυτοί οι βοτανικοί κήποι προσφέρουν στους επισκέπτες μια συναρπαστική εμπειρία με τη μοναδική τους χλωρίδα, τις υπέροχες περιπατητικές διαδρομές και τη μαγευτική θέα. Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στη Σιγκαπούρη, φροντίστε να προσθέσετε τους Βοτανικούς Κήπους Bukit Timah στη λίστα σας.

Βοτανικοί Κήποι Bukit Timah: Εξερευνώντας τον κόσμο των τροπικών φυτών

Για τους λάτρεις του κήπου και τους λάτρεις της φύσης, ο Βοτανικός Κήπος Bukit Timah είναι ένας παράδεισος στη Σιγκαπούρη. Αυτοί οι μοναδικοί κήποι, όπου μπορείτε να εξετάσετε την ποικιλία των τροπικών φυτών, θαμπώνουν με τη φυσική τους ομορφιά. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε λεπτομερώς τους Βοτανικούς Κήπους Bukit Timah και θα παρέχουμε πληροφορίες για τα είδη εκεί.

Ο Βοτανικός Κήπος Bukit Timah άνοιξε το 1859 και χρησίμευσε ως ο πρώτος και παλαιότερος βοτανικός κήπος της Σιγκαπούρης. Αργότερα επεκτάθηκε σε μια έκταση 82 εκταρίων τη δεκαετία του 1950. Ο κήπος ονομάστηκε Βασιλικός Βοτανικός Κήπος το 1954 και συμπεριλήφθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Περιοχές του Κήπου

Ο Βοτανικός Κήπος Bukit Timah αποτελείται από πολλά διαφορετικά τμήματα. Η κύρια ζώνη του κήπου αποτελείται από υποζώνες όπως το Rainforest, το Ginger Garden, το Bukit Timah Core, καθεμία γεμάτη με διαφορετικούς τύπους φυτών.

 • Τροπικό δάσος: Αυτή η περιοχή προσφέρει ένα από τα πλουσιότερα τροπικά δάση στο σύμπαν. Εδώ μπορείτε να περπατήσετε ανάμεσα στα δάση και τη βλάστησή του και να εξετάσετε την ποικιλομορφία των τροπικών φυτών.
 • Ginger Garden: Αυτό το τμήμα κήπου παρουσιάζει πολλά είδη της οικογένειας των φυτών τζίντζερ. Ενδιαφέροντα και πολύχρωμα λουλούδια ενισχύουν την ατμόσφαιρα του κήπου.
 • Bukit Timah Core: Αυτή η περιοχή θεωρείται η καρδιά του αρχικού βοτανικού κήπου. Εδώ μπορείτε να δείτε τα εγγενή φυτά και τα δέντρα της Σιγκαπούρης και να τα εξερευνήσετε με περιέργεια.

Τροπική ποικιλία φυτών

Οι Βοτανικοί Κήποι Bukit Timah προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία της ποικιλίας των τροπικών φυτών με περισσότερα από 10.000 είδη φυτών. Πολλά σπάνια φυτά στον κήπο διατηρούνται στο φυσικό τους περιβάλλον και προσφέρουν μια μοναδική προοπτική στον παρατηρητή.

Χαρακτηριστικά τύπου φυτού Είδη ορχιδέας Φημίζονται για την ομορφιά και την ποικιλομορφία των λουλουδιών τους. Ο Βοτανικός Κήπος Bukit Timah παρουσιάζει πολλά είδη ορχιδέας στους επισκέπτες. Υδάτινα φυτά Αυτά τα φυτά, που αναπτύσσονται στις λίμνες του κήπου και στα κανάλια νερού, είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να εξερευνήσουν ένα μέρος του υποβρύχιου κόσμου. Σαρκοβόρα φυτά Αυτά τα φυτά είναι γνωστά για τις ειδικές δομές τους που αιχμαλωτίζουν και αφομοιώνουν τα έντομα. Ο Βοτανικός Κήπος Bukit Timah διαθέτει μια συλλογή από πολλά είδη σαρκοφάγων φυτών.

Τα παραπάνω είναι μερικά μόνο παραδείγματα και πολλά άλλα είδη μπορούν να ανακαλυφθούν στον κήπο. Το περπάτημα σε αυτόν τον κήπο γεμάτο με τροπικά φυτά δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση ότι περιβάλλεται από μια πλούσια ποικιλία φυτών.

Δραστηριότητες και Εκδρομές

Ο Βοτανικός Κήπος Bukit Timah φιλοξενεί πολλές εκδηλώσεις και ξεναγήσεις που σχετίζονται με φυτά. Συμμετέχοντας σε ξεναγήσεις στον κήπο, μπορείτε να έχετε μια μοναδική εμπειρία μάθησης συνοδευόμενοι από ειδικούς στα φυτά.

 • Περίπατοι στη φύση: Οι περίπατοι στη φύση που οργανώνονται στον κήπο επιτρέπουν στους επισκέπτες να έρθουν σε πιο στενή επαφή με τη φύση. Μπορείτε να ακούσετε τις πληροφορίες που παρέχονται από τους οδηγούς για να μάθετε περισσότερα για τα είδη φυτών.
 • Εργαστήρια Φωτογραφίας: Οργανώνονται εργαστήρια φωτογραφίας για όσους θέλουν να απαθανατίσουν την ομορφιά του κήπου και να μάθουν φωτογραφία της φύσης.
 • Εκπαιδευτικά Προγράμματα: Ο κήπος στοχεύει να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά για τα φυτά και να αυξήσει την αγάπη τους για τη φύση προσφέροντας μαθησιακές δραστηριότητες και προγράμματα.

Οι Βοτανικοί Κήποι Bukit Timah είναι ένα μοναδικό μέρος για τους λάτρεις της φύσης, τους επιστήμονες και τους λάτρεις του κήπου με τη φυσική ομορφιά και την ποικιλία των φυτών. Είναι απαραίτητο να το επισκεφτεί όποιος στη Σιγκαπούρη θέλει να εξερευνήσει έναν κόσμο τροπικής χλωρίδας και να νιώσει τη δύναμη της φύσης.

Οι Βοτανικοί Κήποι Bukit Timah είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα σημεία στη Σιγκαπούρη για όσους βαριούνται το πλήθος της ζωής στην πόλη και θέλουν να έρθουν σε επαφή με τη φύση. Αυτός ο βοτανικός κήπος προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με την πλούσια φυτική του ποικιλία, την ιστορική υφή και τη γαλήνια ατμόσφαιρα. Αυτός ο κήπος, που ιδρύθηκε το 1839, είναι σήμερα στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Χαρακτηριστικά του Βοτανικού Κήπου

 • Συλλογή φυτών παγκόσμιας κλάσης: Οι Βοτανικοί Κήποι Bukit Timah είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα φυτικής ποικιλότητας σε όλο τον κόσμο. Φιλοξενεί πάνω από 10.000 είδη φυτών και προσφέρει την ευκαιρία να δείτε πολλά σπάνια είδη φυτών.
 • Θερμοκήπιο ορχιδέας: Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία του κήπου είναι το παγκοσμίου φήμης θερμοκήπιο ορχιδέας. Εδώ μπορείτε να δείτε εκατοντάδες ποικιλίες ορχιδέας και να γοητευτείτε από τα υπέροχα χρώματά τους.
 • Εντυπωσιακά δέντρα: Ο Βοτανικός Κήπος Bukit Timah φημίζεται και για τα τεράστια δέντρα του. Ανάμεσα στα μεγαλύτερα δέντρα που μπορείτε να δείτε εδώ είναι το δέντρο που ονομάζεται “Tembusu”, το οποίο είναι γνωστό ότι ζει για περισσότερα από 200 χρόνια.
 • Μια ήρεμη ατμόσφαιρα: Είναι ένα από τα σπάνια σημεία όπου μπορείτε να βρείτε ηρεμία στην αγκαλιά της φύσης, μακριά από το θόρυβο της πόλης. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στον κήπο, να κάνετε πικνίκ ή απλά να απολαύσετε τη φύση.

Πώς μπορείτε να περάσετε τη μέρα σας;

Έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλές δραστηριότητες ενώ επισκέπτεστε τους Βοτανικούς Κήπους Bukit Timah. Ακολουθούν μερικές προτάσεις για το πώς να προγραμματίσετε την ημέρα σας:

Ώρα Δραστηριότητα 10:00 Ξενάγηση στον Βοτανικό Κήπο: Μπορείτε να συμμετάσχετε στην περιήγηση στον κήπο με έναν ξεναγό και να ανακαλύψετε την ποικιλία των φυτών από κοντά. 12:00 Πικ-νικ: Μπορείτε να κάνετε πικ-νικ δίπλα στη λίμνη του κήπου και να απολαύσετε τη φύση. 14:00 Επίσκεψη Θερμοκηπίου Ορχιδέας: Μπορείτε να εξερευνήσετε το παγκοσμίου φήμης θερμοκήπιο ορχιδέας και να απολαύσετε αυτή τη μοναδική ποικιλία φυτών. 16:00 Περπάτημα: Μπορείτε να ακολουθήσετε την καθορισμένη διαδρομή για να ζήσετε από κοντά τη φυσική ομορφιά του κήπου. 18:00 Εστιατόρια: Μπορείτε να απολαύσετε νόστιμη κουζίνα της Σιγκαπούρης στα εστιατόρια του κήπου.

Αυτές οι προτάσεις παρέχονται μόνο για να δώσουν μια ιδέα. Μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας σύμφωνα με το δικό σας γούστο. Το σημαντικό είναι να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτόν τον υπέροχο κήπο.

Πρακτικές πληροφορίες

Είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στις ακόλουθες πληροφορίες όταν επισκέπτεστε τους Βοτανικούς Κήπους Bukit Timah:

 • Είσοδος: Η είσοδος στον κήπο είναι δωρεάν.
 • Ώρες λειτουργίας: Ο Βοτανικός Κήπος είναι ανοιχτός για επισκέπτες 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 5 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.
 • Συγκοινωνία: Μπορείτε να φτάσετε εύκολα από το κέντρο της πόλης με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μπορείτε επίσης να έρθετε με ταξί ή ιδιωτικό όχημα.
 • Ασφάλεια: Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τους κανόνες ασφαλείας στον κήπο. Απαγορεύεται αυστηρά να βλάψετε φυτά ή να αφήνετε σκουπίδια διάσπαρτα.

Οι Βοτανικοί Κήποι Bukit Timah είναι ένα κομμάτι παραδείσου που προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους λάτρεις των ταξιδιών. Μπορείτε να σκεφτείτε αυτό το μοναδικό μέρος ενώ κάνετε το ταξιδιωτικό σας σχέδιο για να ανακαλύψετε τις ομορφιές της φύσης και να βρείτε ηρεμία. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τους Βοτανικούς Κήπους Bukit Timah στη λίστα σας για να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις!

Ενώ η Σιγκαπούρη είναι γνωστή για τη σύγχρονη δομή της πόλης και την προηγμένη τεχνολογία της, προσελκύει επίσης την προσοχή με τις φυσικές της ομορφιές. Οι Βοτανικοί Κήποι Bukit Timah είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά παραδείγματα αυτών των φυσικών ομορφιών. Με την καταπράσινη βλάστηση, τα διάφορα είδη φυτών και την υπέροχη θέα, αυτό το μέρος επιτρέπει στους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να προσφέρουν την ευκαιρία να ενσωματωθούν με τη φύση.

Γενικές Πληροφορίες για τον Κήπο

 • Ο Βοτανικός Κήπος Bukit Timah εκτείνεται σε 63 εκτάρια και είναι ο παλαιότερος βοτανικός κήπος της Σιγκαπούρης.
 • Αυτός ο κήπος, που ιδρύθηκε το 1859, σήμερα είναι μια δημοφιλής περιοχή αναψυχής τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες.
 • Υπάρχουν περισσότερα από 5000 είδη φυτών συνολικά στον κήπο. 1000 από αυτά τα φυτά είναι ορχιδέες, καθιστώντας αυτή μια από τις μεγαλύτερες συλλογές ορχιδεών στον κόσμο.

Επιλεγμένα μέρη του κήπου

Ο Βοτανικός Κήπος Bukit Timah προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία φύσης με την πλούσια βλάστηση και τα διάφορα τμήματα του. Μερικά από τα κυριότερα σημεία του κήπου περιλαμβάνουν:

1. Amber National Orchid Garden

Είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα μέρη του Βοτανικού Κήπου Bukit Timah. Αυτό το μέρος φιλοξενεί παγκοσμίου φήμης συλλογές ορχιδέας. Χιλιάδες ορχιδέες σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια εκτίθενται εδώ. Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στον κήπο με ορχιδέα και να ανακαλύψουν την ομορφιά αυτού του μοναδικού φυτικού είδους.

2. Αρχαίοι Κήποι και Δάση

Ο Βοτανικός Κήπος Bukit Timah διατηρεί ένα κομμάτι από το αραιό εναπομείναν αρχαίο τροπικό δάσος της Σιγκαπούρης. Οι επισκέπτες που κάνουν μια βόλτα εδώ μπορούν να ζήσουν από κοντά τη δύναμη και την ποικιλομορφία της φύσης. Μπορείτε να περπατήσετε στο δάσος, να παρατηρήσετε διάφορα είδη φυτών και ζώων και να ζήσετε τη δική σας περιπέτεια στη φύση.

3. Εθνικός κήπος ορχιδεών

Ακριβώς δίπλα στους Βοτανικούς Κήπους Bukit Timah, ο Εθνικός Κήπος Ορχιδεών στεγάζει μια υπέροχη συλλογή από ορχιδέες, το συμβολικό λουλούδι της Σιγκαπούρης. Υπάρχουν περισσότερα από 1000 είδη και σχεδόν 2000 υβριδικές ορχιδέες σε αυτόν τον κήπο. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν τις διάφορες ομορφιές των ορχιδέων περιπλανώμενοι σε μια ταραχή χρωμάτων.

Συμβουλές και προτάσεις επίσκεψης

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για τους επισκέπτες των Βοτανικών Κήπων Bukit Timah:

 • Η καλύτερη ώρα για να επισκεφτείτε τον κήπο είναι το πρωί. Αυτές τις ώρες η θερμοκρασία είναι πιο ανεκτική και η φρεσκάδα των φυτών πιο εμφανής.
 • Η είσοδος είναι δωρεάν. Είναι σημαντικό να επιλέγετε άνετα παπούτσια για περπάτημα όταν επισκέπτεστε τον κήπο.
 • Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας νερό και αντηλιακό. Επειδή ο κήπος είναι μεγάλος, ίσως χρειαστεί να κάνετε μια μεγάλη βόλτα.
 • Εάν έρθετε με κάμερα ή φωτογραφική μηχανή, μπορείτε να απαθανατίσετε τις ομορφιές της φύσης.

Χαρακτηριστικά Λεπτομέρειες Τοποθεσία Σιγκαπούρη Περιοχή 63 εκτάρια Ημερομηνία ίδρυσης 1859 Είδη φυτών Περισσότερα από 5000 είδη ορχιδέας 1000

Οι Βοτανικοί Κήποι Bukit Timah είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τον φυσικό θησαυρό της Σιγκαπούρης. Σε αυτόν τον καταπράσινο παράδεισο, μπορείτε να ζήσετε τις συναρπαστικές ομορφιές που προσφέρει η φύση και να βρείτε ηρεμία ξεφεύγοντας από την αγχωτική ζωή της πόλης.

Η Σιγκαπούρη είναι ένα μέρος γνωστό για τη σύγχρονη ζωή της πόλης και τα ψηλά κτίρια. Ωστόσο, υπάρχουν και φυσικές ομορφιές και περιοχές πρασίνου στη Σιγκαπούρη. Οι Βοτανικοί Κήποι Bukit Timah είναι το τέλειο μέρος για να βρείτε ηρεμία μέσα στο χάος της πόλης. Σε αυτό το άρθρο, θα περιγράψουμε λεπτομερώς την ιστορία των Βοτανικών Κήπων Bukit Timah, τα χαρακτηριστικά του και τις εμπειρίες που προσφέρει στους επισκέπτες.

ιστορία

Ο Βοτανικός Κήπος Bukit Timah είναι ο παλαιότερος βοτανικός κήπος της Σιγκαπούρης. Ο κήπος, που ιδρύθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα, δημιουργήθηκε για να ερευνήσει τη φυτική ποικιλία της Ανατολικής Ασίας. Οι Βοτανικοί Κήποι Bukit Timah, μέρος των Βοτανικών Κήπων της Σιγκαπούρης, συμπεριλήφθηκαν στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO το 2015.

Χαρακτηριστικά

Ο Βοτανικός Κήπος Bukit Timah καλύπτει μια έκταση 160 εκταρίων και φιλοξενεί μια μεγάλη συλλογή φυτών. Υπάρχουν περίπου 10.000 είδη φυτών στον κήπο. Αυτά περιλαμβάνουν σπάνια και απειλούμενα είδη.

Οι Βοτανικοί Κήποι προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να περιπλανηθούν σε διάφορες περιοχές. Το κύριο μέρος του κήπου βρίσκεται γύρω από την Πύλη Tanglin, γνωστή ως το κύριο σημείο εισόδου. Μια ποικιλία από λουλούδια όπως πολύχρωμες ορχιδέες και τριαντάφυλλα βρίσκονται εδώ. Υπάρχουν επίσης χώροι για πικνίκ και παιδικές χαρές γύρω από την Πύλη Tanglin.

Ένα άλλο μέρος του κήπου είναι ο παιδικός κήπος Jacob Ballas. Αυτός ο κήπος είναι ειδικά σχεδιασμένος για να επιτρέπει στα παιδιά να αλληλεπιδρούν με τη φύση. Ανάμεσα σε μίνι γήπεδα, παιδικές χαρές και ιτιές, τα παιδιά μπορούν να μάθουν και να εξερευνήσουν.

Το φυσικό καταφύγιο Bukit Timah βρίσκεται επίσης μέσα στον κήπο. Αυτή η περιοχή φημίζεται για τα πυκνά δάση, τις καταπράσινες κοιλάδες και τα μοναδικά είδη χλωρίδας και πανίδας. Εδώ μπορείτε να περπατήσετε, να παρακολουθήσετε πτηνά ή απλώς να απολαύσετε τη φύση.

Επισκεφθείτε την εμπειρία

Οι Βοτανικοί Κήποι Bukit Timah είναι μια τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να κάνουν ένα ευχάριστο ταξίδι στη φύση. Μπορείτε να περιπλανηθείτε στους κήπους, που είναι ανοιχτοί για τους επισκέπτες, δωρεάν και να ανακαλύψετε τις φυσικές ομορφιές. Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στον κήπο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους προσφέρουν μια διασκεδαστική εμπειρία για παιδιά και ενήλικες.

Μπορείτε επίσης να επαναφορτίσετε την ενέργειά σας ξεκουράζοντας στα εστιατόρια και τις καφετέριες στον κήπο. Μια ποικιλία από γεύσεις είναι διαθέσιμη εδώ, από την παραδοσιακή κουζίνα της Σιγκαπούρης έως τη διεθνή κουζίνα.

συμπέρασμα

Οι Βοτανικοί Κήποι Bukit Timah είναι το ιδανικό μέρος για όσους αναζητούν μια γραφική απόδραση στη Σιγκαπούρη. Προσφέρει στους επισκέπτες του ηρεμία και ανακάλυψη με τη μοναδική φυτική ποικιλότητα και τη φυσική ομορφιά του. Προσφέρει μια εμπειρία που προσελκύει τους πάντες με τις διάφορες περιοχές του, όπως η Πύλη Tanglin και ο παιδικός κήπος Jacob Ballas. Επισκεπτόμενοι τους Βοτανικούς Κήπους Bukit Timah, μπορείτε να ξεφύγετε από τα πλήθη της πόλης και να περάσετε μια μέρα περιτριγυρισμένοι από τη φύση.

Οι Βοτανικοί Κήποι Bukit Timah είναι ένα από τα πιο αγαπημένα φυσικά αξιοθέατα της Σιγκαπούρης. Αυτός ο μοναδικός βοτανικός κήπος φιλοξενεί μια παγκοσμίου φήμης ποικιλία φυτών. Βρίσκονται στο δάσος Bukit Timah, το οποίο θεωρείται περιοχή διατήρησης του φυσικού οικοσυστήματος, αυτοί οι κήποι προσφέρουν στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία φύσης.

Ιστορία των Κήπων

Οι Βοτανικοί Κήποι Bukit Timah ιδρύθηκαν το 1859 κατά τη διάρκεια της βρετανικής αποικιοκρατίας. Από τότε, οι βοτανικοί κήποι παραμένουν ένα από τα αξιοσημείωτα φυσικά πλεονεκτήματα της Σιγκαπούρης. Οι κήποι που βρίσκονται γύρω από το δάσος Bukit Timah έχουν δώσει ώθηση σε προηγμένες φυτοεπιστημονικές έρευνες και προσπάθειες διατήρησης. Η Αρχή Εθνικών Πάρκων της Σιγκαπούρης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία αυτής της σημαντικής περιοχής και τη διατήρηση της για τις μελλοντικές γενιές.

Ποικιλότητα φυτών

Οι Βοτανικοί Κήποι Bukit Timah αποτελούνται από επτά διαφορετικούς θεματικούς κήπους που εκτείνονται σε μια έκταση 63 εκταρίων. Το Herbarium, Orchid Garden, Home Gardens και πολλά άλλα τμήματα παρουσιάζουν την εντυπωσιακή φυτική ποικιλία αυτής της περιοχής. Οι κήποι φιλοξενούν περισσότερα από 2000 είδη φυτών, πολλά από τα οποία έχουν συλλεχθεί από τοπικά δασικά οικοσυστήματα.

Τύπος φυτού Εύρος Ξερόφυτα Έρημος και άνυδρες περιοχές Επίφυτα Υψηλά κλαδιά δέντρων Κρίνοι Επίπεδο εδάφους δασών

 • Ξερόφυτα: Αυτά τα φυτά είναι εξειδικευμένα να επιβιώνουν σε έρημες και άνυδρες περιοχές. Τα παχύφυτα (φυτά με φύλλα που μοιάζουν με δέρμα) είναι ένα παράδειγμα αυτού του τύπου. Ο Βοτανικός Κήπος Bukit Timah προσφέρει πολλές πληροφορίες για τα Ξερόφυτα και εξηγεί τις στρατηγικές επιβίωσης αυτών των φυτών.
 • Επίφυτα: Αυτοί οι τύποι φυτών είναι φυτά που αναπτύσσονται σε ψηλά κλαδιά δέντρων. Τα είδη ορχιδέας είναι ένα παράδειγμα των πιο γνωστών επιφύτων. Το Orchid Garden in the Gardens είναι αφιερωμένο σε αυτά τα είδη φυτών και προσφέρει στους επισκέπτες πολύχρωμα και όμορφα δάση.
 • Κρίνοι: Οι Βοτανικοί Κήποι Bukit Timah φιλοξενούν επίσης φυτά που αναπτύσσονται στο επίπεδο του εδάφους. Αυτά τα φυτά βρίσκονται συχνά στα χαμηλότερα μέρη των δασών και αναδύονται από τα γύρω δέντρα. Το τμήμα του Τροπικού Τροπικού Δάσους των κήπων παρέχει το τέλειο μέρος για να παρατηρήσετε τις στρατηγικές ανάπτυξης των λιανών.

Ταξιδιωτικές Εγκαταστάσεις

Ο Βοτανικός Κήπος Bukit Timah προσφέρει πολλές εκδρομές στους επισκέπτες. Είναι το τέλειο μέρος για να κάνετε μια βόλτα στους κήπους, να κάνετε ένα πικνίκ ή απλώς να απολαύσετε τη φύση. Μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα για τα φυτά και τη φύση συμμετέχοντας σε οργανωμένες εκδρομές.

συμπέρασμα

Οι Βοτανικοί Κήποι Bukit Timah είναι ο τέλειος χώρος για να παρουσιάσετε τη μοναδική φυτική ποικιλία της Σιγκαπούρης. Ένα εξαιρετικό μέρος για τους λάτρεις της φύσης, αυτοί οι κήποι φιλοξενούν χιλιάδες είδη φυτών. Παράλληλα, αυτοί οι κήποι, που αποτελούν σημαντικό πόρο για επιστημονική έρευνα, συμβάλλουν και σε μελέτες φυτοπροστασίας. Επισκεπτόμενοι τους Βοτανικούς Κήπους Bukit Timah, μπορείτε να ζήσετε την ομορφιά και την ευθραυστότητα της φύσης και να υποστηρίξετε τις προσπάθειες διατήρησης.

Κηπουρική στη Σιγκαπούρη: Οδηγός Βοτανικών Κήπων Bukit Timah, Βοτανικοί Κήποι Bukit Timah: Εξερευνώντας τον κόσμο των τροπικών φυτών, Ένα κομμάτι του ουρανού για τους λάτρεις του ταξιδιού: Βοτανικοί κήποι Bukit Timah, Πράσινος Παράδεισος της Σιγκαπούρης: Bukit Timah Singapore, Βοτανικοί Κήποι Timah, Μοναδική Ποικιλότητα Φυτών: Περιήγηση στους Βοτανικούς Κήπους Bukit Timah

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *