Διασκεδαστικά υδάτινα πάρκα στην περιοχή Khao Yai: Δροσιστείτε!

By | 18 Αυγούστου, 2023

Διασκεδαστικά υδάτινα πάρκα στην περιοχή Khao Yai: Δροσιστείτε!

Το Khao Yai είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τουριστικές περιοχές στην Ταϊλάνδη και, φυσικά, φημίζεται όχι μόνο για τη φυσική ομορφιά του, αλλά και για τα υδάτινα πάρκα του. Η περιοχή Khao Yai προσφέρει πολλά διασκεδαστικά υδάτινα πάρκα για τους επισκέπτες που θέλουν να δροσιστούν και να απολαύσουν την ημέρα. Σε αυτό το άρθρο, θα περιγράψουμε λεπτομερώς τα πιο δημοφιλή υδάτινα πάρκα στο Khao Yai και τα χαρακτηριστικά τους.

1. Splash Jungle Water Park

Το Splash Jungle Water Park, ένα από τα πιο δημοφιλή υδάτινα πάρκα του Khao Yai, προσφέρει στους επισκέπτες του μια αξέχαστη εμπειρία με τις συναρπαστικές τσουλήθρες, την πισίνα κυμάτων και τις παιδικές χαρές του. Αυτό το υδάτινο πάρκο διαθέτει τσουλήθρες υψηλής ταχύτητας για όσους αγαπούν τη συγκίνηση, ενώ όσοι αναζητούν μια πιο ήσυχη εμπειρία έχουν επίσης χαλαρωτικές πισίνες όπου μπορούν να απολαύσουν τις ξαπλώστρες τους.

2. Waterworld@The Serenade Natural Park

Το Waterworld είναι ένα υδάτινο πάρκο που βρίσκεται εντός του φυσικού πάρκου Serenade, το οποίο φημίζεται για τις φυσικές του ομορφιές. Αυτό το υδάτινο πάρκο διαθέτει νεροτσουλήθρες για τους επισκέπτες, χώρο καταδύσεων, μεγάλες πισίνες και παιδικές χαρές για οικογένειες. Το Waterworld καθαρίζεται και απολυμαίνεται συχνά για να παρέχει ένα υγιεινό και ασφαλές περιβάλλον.

3. Water Park Cowboy

Το Cowboy Water Park είναι ένα από τα μεγαλύτερα υδάτινα πάρκα στην Ταϊλάνδη και προσφέρει στους επισκέπτες του μια μέρα γεμάτη διασκέδαση. Διαθέτει πολλές δραστηριότητες, όπως νεροτσουλήθρες, τεμπέλικο ποτάμι, πισίνα κυμάτων και παιδικές χαρές που προορίζονται για παιδιά. Υπάρχουν επίσης εστιατόρια στο υδάτινο πάρκο όπου μπορείτε να δειπνήσετε και χώροι καφέ που σερβίρουν αναψυκτικά.

4. Scenical World Water Park

Το Scenical World Water Park είναι ένα από τα πιο δημοφιλή υδάτινα πάρκα στο Khao Yai. Αυτό το υδάτινο πάρκο προσφέρει στους επισκέπτες πολλές διαφορετικές νεροτσουλήθρες, πισίνες περιπέτειας, πισίνες κυμάτων και σπα. Οι επισκέπτες του υδάτινου πάρκου Scenical World μπορούν να απολαύσουν περιπέτειες γεμάτες νερό όλη την ημέρα ή να χαλαρώσουν κάνοντας ηλιοθεραπεία στην ήρεμη ατμόσφαιρα.

5. Υδάτινο Πάρκο Jungle Splash

Το Jungle Splash Water Park είναι ένα βιώσιμο υδάτινο πάρκο που χτίστηκε χωρίς να αγγίζει τη φύση. Αυτό το υδάτινο πάρκο διαθέτει συναρπαστικές νεροτσουλήθρες, πισίνες και θαλάσσιες δραστηριότητες ανάμεσα σε φυσική βλάστηση και μπαμπού. Το Jungle Splash Water Park προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία και υποστηρίζει επίσης τις προσπάθειες διατήρησης της φύσης.

Water Park Χαρακτηριστικά Συνολική αξιολόγηση Splash Jungle Water Park Συναρπαστικές τσουλήθρες, πισίνα κυμάτων, παιδικές χαρές 9/10 Waterworld@The Serenade Natural Park Νεροτσουλήθρες, χώρος καταδύσεων, μεγάλες πισίνες 8/10 Cowboy Water Park Νεροτσουλήθρες, τεμπέλικο ποτάμι, κύμα , παιδικές χαρές 9,5/10 Scenical World Water Park Διαφορετικές επιλογές νεροτσουλήθρας, πισίνα περιπέτειας, πισίνα με κύμα 8,5/10 Jungle Splash Water Park Φιλικές προς τη φύση νεροτσουλήθρες, πισίνες, θαλάσσιες δραστηριότητες 9,5/10

 • Splash Jungle Water Park: Αυτό το υδάτινο πάρκο προσελκύει την προσοχή με τις τσουλήθρες και τις χαλαρωτικές πισίνες που απευθύνονται σε όσους αγαπούν τον ενθουσιασμό.
 • Waterworld@The Serenade Natural Park: Αυτό το υδάτινο πάρκο περιβάλλεται από φυσική ομορφιά και αποτελεί ιδανική επιλογή για επισκέπτες που ενδιαφέρονται για θαλάσσια σπορ.
 • Water Park Cowboy: Αυτό το υδάτινο πάρκο είναι ιδανική επιλογή για οικογένειες με πολλές δραστηριότητες και χώρους για φαγητό και ποτό.
 • Scenical World Water Park: Αυτό το υδάτινο πάρκο προσφέρει νεροτσουλήθρες και επιλογές πισίνας για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.
 • Jungle Splash Water Park: Αυτό το υδάτινο πάρκο είναι ένα υδάτινο πάρκο χτισμένο σε αρμονία με τη φύση και προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία.

Η περιοχή Khao Yai είναι ένας ιδανικός προορισμός για επισκέπτες που θέλουν να δροσιστούν και να περάσουν ευχάριστες διακοπές με τα διασκεδαστικά υδάτινα πάρκα της. Κάθε ένα από τα προαναφερθέντα υδάτινα πάρκα έχει μοναδικά χαρακτηριστικά και διασκεδαστικές εμπειρίες. Ανάλογα με το είδος της εμπειρίας υδάτινου πάρκου που αναζητάτε, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Splash Jungle Water Park, Waterworld@The Serenade Natural Park, Cowboy Water Park, Scenical World Water Park ή Jungle Splash Water Park. Έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας σε κάθε υδάτινο πάρκο και τα πρότυπα καθαριότητας διατηρούνται υψηλά. Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία υδάτινου πάρκου ενώ επισκέπτεστε το Khao Yai!

Θαλάσσια πάρκα όπου συναντιούνται η περιπέτεια και η διασκέδαση: Στιγμές γεμάτες αδρεναλίνη στο Khao Yai

Το Khao Yai είναι ένα θέρετρο που έχει αποκτήσει φήμη ως ένα από τα μεγαλύτερα υδάτινα πάρκα της Ταϊλάνδης. Ενώ αυτά τα υδάτινα πάρκα προσφέρουν στιγμές γεμάτες αδρεναλίνη για τους λάτρεις της περιπέτειας, προσφέρουν επίσης διασκέδαση και χαλάρωση. Τα υδάτινα πάρκα στο Khao Yai υπόσχονται στους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία.

1. Jurassic Water Park

Το Jurassic Water Park είναι ένα από τα πιο δημοφιλή υδάτινα πάρκα του Khao Yai. Αυτό το πάρκο ξεχωρίζει με τον σχεδιασμό του με θέμα τους δεινόσαυρους και προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική περιπέτεια. Οι νεροτσουλήθρες και οι πισίνες προσφέρουν συναρπαστικές στιγμές τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

Μπορείτε να απολαύσετε το κολύμπι σε μια θεματική πισίνα που περιβάλλεται από ηφαίστεια που εκρήγνυνται ή να διασκεδάσετε στη μεγάλη κυματιστή πισίνα. Είναι επίσης πολύ συναρπαστικό να περνάς τις φιγούρες των δεινοσαύρων ενώ αλλάζεις ανάμεσα στις νεροτσουλήθρες.

2. Ζούγκλα νερού

Το Water Jungle είναι ένα άλλο υδάτινο πάρκο στο Khao Yai και είναι ιδανικό σημείο για όσους αγαπούν τη διασκέδαση και την περιπέτεια. Αυτό το πάρκο έχει πολλές δραστηριότητες, όπως νεροτσουλήθρες, πισίνες με κύματα και τεμπέλικο ποτάμι.

Οι νεροτσουλήθρες με ιλιγγιώδη ύψη είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της αδρεναλίνης. Είναι επίσης δυνατό να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε ενώ κολυμπάτε ήρεμα στο τεμπέλικο ποτάμι. Το Water Jungle προσφέρει επίσης μεγάλο τζακούζι και χώρο σπα.

3. Scenical World Water Park

Το Scenical World Water Park είναι ένα από τα νεότερα υδάτινα πάρκα του Khao Yai. Αυτό το πάρκο προσφέρει στους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία με τις απίστευτες νεροτσουλήθρες και τους χώρους διασκέδασης.

Συγκεκριμένα, η νεροτσουλήθρα που ονομάζεται «Free-fall Tower» προσφέρει στιγμές γεμάτες αδρεναλίνη στους γενναίους λάτρεις της περιπέτειας. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να διασκεδάσετε στην πισίνα του big wave ή να περάσετε ευχάριστα με τα παιδιά σας στην παιδική πισίνα.

Δραστηριότητες που προσφέρονται στα υδάτινα πάρκα στο Khao Yai:

Τα υδάτινα πάρκα στο Khao Yai προσφέρουν μια ποικιλία δραστηριοτήτων, προσκαλώντας τους επισκέπτες για διασκέδαση και περιπέτεια. Ακολουθούν μερικές ευχάριστες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε σε αυτά τα πάρκα:

Περιγραφή δραστηριότητας Νεροτσουλήθρες Μπορείτε να βιώσετε μια έκρηξη αδρεναλίνης με νεροτσουλήθρες υψηλής ταχύτητας, περιστρεφόμενες και γεμάτες έκπληξη. Wave Pool Μια τέλεια ευκαιρία να κολυμπήσετε στη μεγάλη πισίνα κυμάτων και να πολεμήσετε ενάντια στα κύματα. Τζακούζι και Σπα Μπορείτε να περάσετε ώρες ευχάριστο χρόνο στους χώρους του τζακούζι και του σπα για να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από το άγχος. Lazy River Μπορείτε να απολαύσετε κολύμπι χωρίς άγχος κάνοντας ολίσθηση με ήρεμο ρεύμα. Θέμα Δεινοσαύρων Τα υδάτινα πάρκα με θέμα τους δεινόσαυρους προσφέρουν μια διασκεδαστική εμπειρία εκμάθησης, ειδικά για τα παιδιά.

Τα υδάτινα πάρκα στο Khao Yai προσφέρουν μια διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία διακοπών για οικογένειες, ζευγάρια και παρέες φίλων. Σε αυτά τα πάρκα, μπορείτε να δροσιστείτε τις ζεστές μέρες της Ταϊλάνδης, να ζήσετε ενθουσιασμό με δραστηριότητες γεμάτες αδρεναλίνη και να συλλέξετε αξέχαστες αναμνήσεις.

Αν ψάχνετε για διακοπές γεμάτες περιπέτεια και διασκέδαση, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε τα υδάτινα πάρκα στο Khao Yai. Ο χρόνος σας εδώ θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς!

Εξαιρετική επιλογή για οικογένειες: υδάτινα πάρκα φιλικά για παιδιά στο Khao Yai

Το Khao Yai είναι μια περιοχή της Ταϊλάνδης που φιλοξενεί όμορφα φυσικά τοπία. Αυτή η περιοχή είναι επίσης διάσημη για τα υδάτινα πάρκα που είναι φιλικά για παιδιά. Προσφέρει πολλές επιλογές για οικογένειες για να περάσουν ευχάριστα και διασκεδαστικά με τα παιδιά τους. Ειδικά το καλοκαίρι, οι παραθεριστές συρρέουν σε υδάτινα πάρκα και συγκεντρώνουν αξέχαστες αναμνήσεις.

1. Υδάτινο Πάρκο XYZ

Το υδάτινο πάρκο XYZ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή υδάτινα πάρκα στην περιοχή Khao Yai. Προσφέρει πολλές δραστηριότητες για να απολαύσουν τα παιδιά σας το νερό. Έχει μια μεγάλη περιοχή γεμάτη με μεγάλες και συναρπαστικές τσουλήθρες, πισίνες και σιντριβάνια. Υπάρχει επίσης μια ειδική παιδική πισίνα όπου τα παιδιά σας μπορούν να διασκεδάσουν άνετα και με ασφάλεια. Υπάρχουν επίσης διάφορες δραστηριότητες και θαλάσσια παιχνίδια που πραγματοποιούνται καθημερινά στο υδάτινο πάρκο, ώστε τα παιδιά σας να μην βαρεθούν.

XYZ Water Park Διεύθυνση Ιστοσελίδα Εκδηλώσεις XYZ Water Park 123 Park Street, Khao Yai www.xyzsunpark.com Αγώνες κολύμβησης, αγώνες υδατοσφαίρισης

2. Υδάτινο Πάρκο ABC

Το ABC Water Park είναι ένα από τα πιο καινοτόμα και διασκεδαστικά υδάτινα πάρκα στο Khao Yai. Επιτρέπει στα παιδιά σας να βιώνουν αδρεναλίνη στις κορυφές με διαφορετικά παιχνίδια νερού, νεροτσουλήθρες και βόλτες με φαράγγι. Προσφέρει επίσης πιο τολμηρές δραστηριότητες για εφήβους και ενήλικες. Το συναρπαστικό φυσικό τοπίο και η χαλαρωτική ατμόσφαιρα του ABC Water Park είναι επίσης αρκετά αξιοσημείωτα.

ABC Water Park Διεύθυνση Ιστότοπος Εκδηλώσεις ABC Water Park 456 Water Street, Khao Yai www.abcsunpark.com Παιδικό θαλάσσιο πατινάζ, τσουλήθρα με πίδακα

3. Υδάτινο Πάρκο First Steps

Το First Steps Waterpark είναι ειδικά σχεδιασμένο για μικρά παιδιά. Αυτό το υδάτινο πάρκο είναι το ιδανικό μέρος για τα παιδιά να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους στην κολύμβηση και να αλληλεπιδράσουν περισσότερο με το νερό. Προσφέρει ρηχή και ασφαλή παιδική πισίνα, παιχνίδια με σπρέι και νεροτσουλήθρες με αργό ρυθμό. Υπάρχουν επίσης ξαπλώστρες και σκιεροί χώροι για να χαλαρώσουν οι γονείς. Το First Steps Water Park είναι ένα ιδανικό μέρος για οικογένειες να περάσουν μια χαλαρή και ευχάριστη μέρα.

First Steps Water Park Διεύθυνση Ιστοσελίδα Δραστηριότητες First Steps Water Park 789 Children’s Street, Khao Yai www.ilkadimlarsunparki.com Παιχνίδια με πίδακες νερού για παιδιά, υποβρύχια φωτογραφία

Αυτά τα φιλικά για παιδιά υδάτινα πάρκα στο Khao Yai επιτρέπουν στις οικογένειες να ζήσουν αξέχαστες διακοπές. Με διασκεδαστικές δραστηριότητες, συναρπαστικές τσουλήθρες και ασφαλή περιβάλλοντα, τα παιδιά σας θα διασκεδάζουν απεριόριστα όλη την ημέρα. Εκτός από αυτά τα υδάτινα πάρκα, οι περίπατοι στη φύση και άλλες εκδρομές στα αξιοθέατα στην περιοχή Khao Yai είναι επίσης εξαιρετικές επιλογές για οικογένειες. Μην ξεχάσετε να εξερευνήσετε τα φιλικά προς τα παιδιά υδάτινα πάρκα στο Khao Yai για να απολαύσετε τις διακοπές σας!

Δροσιστείτε και διασκεδάστε στα υδάτινα πάρκα στο Khao Yai

Το Khao Yai είναι ένα συναρπαστικό φυσικό πάρκο που βρίσκεται στη μέση της Ταϊλάνδης. Διάσημο για τη φυσική ομορφιά και την άγρια ​​ζωή του, το Khao Yai είναι επίσης διάσημο για τα υδάτινα πάρκα του. Αυτά τα πάρκα περιμένουν επισκέπτες που θέλουν να δροσιστούν και να περάσουν μια μέρα γεμάτη διασκέδαση.

Water Park 1: Chokchai Farm Water Park

Το υδάτινο πάρκο Chokchai Farm είναι ένα από τα πιο δημοφιλή υδάτινα πάρκα στο Khao Yai. Αυτό το υδάτινο πάρκο προσφέρει στους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία με την υπέροχη θέα, τις συναρπαστικές νεροτσουλήθρες και τις πισίνες του. Το πάρκο καλύπτει μια μεγάλη έκταση και προσφέρει μια ποικιλία από δραστηριότητες θαλάσσιων πάρκων, παρέχοντας ψυχαγωγία για όλες τις ηλικίες.

 • Υψηλής ταχύτητας νεροτσουλήθρες
 • δραστηριότητα του ρέοντος ποταμού
 • Ιστιοσανίδα
 • προσομοιωτή σερφ
 • πισίνες

Το υδάτινο πάρκο Chokchai Farm έχει επίσης μια μεγάλη περιοχή όπου μπορείτε να συμμετέχετε σε μπιτς ποδόσφαιρο, μπιτς βόλεϊ και άλλες αθλητικές δραστηριότητες. Παράλληλα, υπάρχουν χώροι ανάπαυσης και εστιατόρια για να καλύψουν τις ανάγκες των επισκεπτών.

Water Park 2: Bonanza Exotic Zoo Water Park

Το Bonanza Exotic Zoo Water Park είναι ένα μοναδικό μέρος που προσφέρει ταυτόχρονα υδάτινο πάρκο και εμπειρία ζωολογικού κήπου. Περιτριγυρισμένο από τη φυσική ομορφιά του Khao Yai, αυτό το υδάτινο πάρκο προσφέρει μια ολόκληρη μέρα με θαλάσσιες δραστηριότητες και εξωτικά ζώα.

Το Bonanza Exotic Zoo Water Park είναι μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά για παιδιά. Οι νεροτσουλήθρες, οι παιδικές πισίνες και οι θαλάσσιες χαρές προσφέρουν ασφαλή ψυχαγωγία για τους μικρούς επισκέπτες. Επιπλέον, τα σόου με ζώα και οι διαδραστικές εμπειρίες που πραγματοποιούνται στο πάρκο επιτρέπουν στα παιδιά να γνωρίσουν τη φύση και να ανακαλύψουν την αγάπη τους για τα ζώα.

Water Park 3: Scenical World Khao Yai

Το Scenical World Khao Yai είναι ένα από τα νεότερα υδάτινα πάρκα στο Khao Yai και είναι γνωστό για το εντυπωσιακό του τοπίο. Αυτό το υδάτινο πάρκο προσφέρει στους επισκέπτες μια ευχάριστη μέρα με τις νεροτσουλήθρες, τις πισίνες, την πισίνα κυμάτων και άλλες θαλάσσιες δραστηριότητες.

Χαρακτηριστικά του Scenical World Khao Yai: Υψηλή ταχύτητα νεροτσουλήθρες Lazy River Wave πισίνα Πισίνες Χώροι εκδηλώσεων

Το Scenical World Khao Yai προσφέρει επίσης εστιατόρια, καφέ και χώρους χαλάρωσης. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα νόστιμο γεύμα και να χαλαρώσουν σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, καθώς και θαλάσσιες δραστηριότητες.

Τα υδάτινα πάρκα στο Khao Yai είναι μια εξαιρετική επιλογή για να ξεφύγετε από το ζεστό κλίμα της Ταϊλάνδης και να περάσετε μια μέρα γεμάτη διασκέδαση. Αυτά τα υδάτινα πάρκα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες όλων, προσφέροντας δραστηριότητες που απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Αν τύχει να βρεθείτε στο Khao Yai, μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε αυτά τα υδάτινα πάρκα!

Το Khao Yai είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός στην Ταϊλάνδη και φημίζεται για τη φυσική του ομορφιά. Τα υδάτινα πάρκα στην περιοχή προσφέρουν στους επισκέπτες μια μέρα γεμάτη διασκέδαση. Εδώ είναι τα πιο δημοφιλή υδάτινα πάρκα της περιοχής Khao Yai:

Water Park 1: Khao Yai Aquagreen

Το Khao Yai Aquagreen είναι ένα από τα πιο δημοφιλή υδάτινα πάρκα της περιοχής. Το πάρκο βρίσκεται σε μια μεγάλη ανοιχτή περιοχή και προσφέρει πολλές επιλογές διασκέδασης στους επισκέπτες. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές δραστηριότητες στο πάρκο, όπως πισίνες, νεροτσουλήθρες και πισίνες κυμάτων. Υπάρχει επίσης μια άνετη εγκατάσταση και εστιατόριο στο πάρκο.

Δραστηριότητες στο Πάρκο:

 • Πισίνες: Το Aquagreen προσφέρει πισίνες διαφορετικού βάθους. Αυτές οι πισίνες είναι κατάλληλες τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί και στις πισίνες.
 • Νεροτσουλήθρες: Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μεγέθη και ταχύτητες νεροτσουλήθρες στο πάρκο. Οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να επωφεληθούν από αυτές τις συναρπαστικές διαφάνειες.
 • Wave pool: Το Aquagreen προσφέρει μια μεγάλη πισίνα κυμάτων. Σε αυτή την πισίνα, μπορείτε να ζήσετε μια πραγματική εμπειρία παραλίας.

Υπηρεσίες:

Το Aquagreen προσφέρει μια άνετη εγκατάσταση στους επισκέπτες. Υπάρχουν εγκαταστάσεις όπως ντους, τουαλέτες και αποδυτήρια στο πάρκο. Υπάρχει επίσης ένα εστιατόριο στο πάρκο. Στο εστιατόριο, μπορείτε να δοκιμάσετε τις νοστιμιές της ταϊλανδέζικης κουζίνας.

Water Park 2: Υδάτινο πάρκο Khao Yai

Ένα άλλο δημοφιλές υδάτινο πάρκο στην περιοχή Khao Yai είναι το υδάτινο πάρκο Khao Yai. Αυτό το πάρκο απλώνεται σε μεγάλη έκταση και προσφέρει πολλές επιλογές διασκέδασης στους επισκέπτες. Το Khao Yai Water Park είναι ένα υδάτινο πάρκο κατάλληλο τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

Δραστηριότητες στο Πάρκο:

 • Πισίνες: Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πισίνες στο πάρκο. Στις πισίνες διοργανώνονται διάφορα θαλάσσια παιχνίδια και δραστηριότητες.
 • Πάρκο περιπέτειας: Εκτός από τις δραστηριότητες στο νερό, το υδάτινο πάρκο Khao Yai διαθέτει επίσης ένα πάρκο περιπέτειας στην ξηρά. Οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν ευχάριστα με δραστηριότητες όπως η αναρρίχηση στον τοίχο, το σχοινάκι και το άλμα σε κούρνιες.
 • Περιοχή παραλίας: Το πάρκο διαθέτει μια παραλία εξοπλισμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο και να χαλαρώσουν εδώ.

Υπηρεσίες:

Το υδάτινο πάρκο Khao Yai προσφέρει στους επισκέπτες μια άνετη εμπειρία. Υπάρχουν ντους, τουαλέτες και αποδυτήρια στο πάρκο. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά καφέ και εστιατόρια που πωλούν τρόφιμα και ποτά στο πάρκο.

Water Park 3: Water Park Palio

Το υδάτινο πάρκο Palio είναι ένα άλλο δημοφιλές υδάτινο πάρκο στην περιοχή Khao Yai. Το πάρκο τραβάει την προσοχή με τον πολύχρωμο και διασκεδαστικό σχεδιασμό του. Το υδάτινο πάρκο Palio προσφέρει πολλές διαφορετικές δραστηριότητες για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Δραστηριότητες στο Πάρκο:

 • Νεροτσουλήθρες: Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μεγέθη και σχήματα νεροτσουλήθρες στο πάρκο. Οι επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν σε αυτές τις διαφάνειες.
 • Lazy river: Το υδάτινο πάρκο Palio διαθέτει πισίνα με ρέμα που μοιάζει με ήρεμο ποτάμι. Εδώ, μπορείτε να κολυμπήσετε για ώρες με ένα κολύμπι.
 • Παιδικός χώρος: Στο πάρκο υπάρχει ειδική παιδική χαρά για τα παιδιά. Στον χώρο αυτό υπάρχουν μικρές πισίνες, εξοπλισμός ψεκασμού νερού και παιδικές χαρές.

Υπηρεσίες:

Το υδάτινο πάρκο Palio προσφέρει στους επισκέπτες μια άνετη εμπειρία. Υπάρχουν τουαλέτες, ντους και αποδυτήρια στο πάρκο. Υπάρχει επίσης μια καφετέρια στο πάρκο όπου μπορείτε να αγοράσετε φαγητό και ποτά.

Water Park 4: Grand Ocean Khao Yai

Το Grand Ocean Khao Yai είναι ένα από τα μεγαλύτερα υδάτινα πάρκα στην περιοχή Khao Yai. Το πάρκο καλύπτει μια μεγάλη έκταση και προσφέρει στους επισκέπτες πολλές διαφορετικές επιλογές ψυχαγωγίας.

Δραστηριότητες στο Πάρκο:

 • Διαφάνειες: Το Grand Ocean Khao Yai έχει πολλές διαφορετικές τσουλήθρες. Μεγάλες, γρήγορες και περιστρεφόμενες διαφάνειες προσφέρουν στους επισκέπτες μια συναρπαστική εμπειρία.
 • Lazy river: Υπάρχει μια ήσυχη πισίνα με ρέμα στο πάρκο. Μπορείτε να περάσετε μια ευχάριστη μέρα κολυμπώντας σε αυτή την πισίνα που θυμίζει ποτάμι.
 • Πισίνα Τσουνάμι: Το Grand Ocean Khao Yai διαθέτει επίσης μια μεγάλη πισίνα κυμάτων, την πισίνα τσουνάμι. Σε αυτή την πισίνα, μπορείτε να ζήσετε μια πραγματική εμπειρία παραλίας.

Υπηρεσίες:

Το Grand Ocean Khao Yai νοιάζεται για την ασφάλειά τους παρέχοντας παράλληλα μια άνετη εμπειρία στους επισκέπτες. Το πάρκο λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των επισκεπτών. Επιπλέον, στο πάρκο υπάρχουν τουαλέτες, ντους και αποδυτήρια. Υπάρχει επίσης ένα εστιατόριο όπου μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας για φαγητό και ποτό.

Αυτά τα δημοφιλή υδάτινα πάρκα στην περιοχή Khao Yai προσφέρουν στους επισκέπτες μια διασκεδαστική και αξέχαστη εμπειρία. Αν περνάτε τις διακοπές σας στο Khao Yai, μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε αυτά τα υδάτινα πάρκα.

Το Khao Yai είναι ένα από τα μεγαλύτερα εθνικά πάρκα της Ταϊλάνδης και φημίζεται για την υπέροχη φυσική ομορφιά του. Ειδικά τα υδάτινα πάρκα της περιοχής προσφέρουν στους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε λεπτομερώς τα μοναδικά υδάτινα πάρκα της περιοχής Khao Yai.

Εθνικό Πάρκο Khao Yai

Το Εθνικό Πάρκο Khao Yai είναι το πρώτο εθνικό πάρκο της Ταϊλάνδης και περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Φημίζεται για τα καταπράσινα δάση, τα βουνά και τους καταρράκτες. Τα υδάτινα πάρκα που βρίσκονται μέσα στο πάρκο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής.

Καταρράκτης Haew Narok

Ο πιο διάσημος καταρράκτης στο Εθνικό Πάρκο Khao Yai, ο Haew Narok μαγεύει τους επισκέπτες με το υπέροχο τοπίο του. Ο καταρράκτης που ξεχύνεται από ύψος 150 μέτρων δημιουργεί μια εντυπωσιακή εικόνα. Το πράσινο και η άγρια ​​ζωή γύρω από τον καταρράκτη κάνουν αυτόν τον πραγματικό παράδεισο της φύσης.

 • Ύψος: 150 μέτρα
 • Τοποθεσία: Εθνικό Πάρκο Khao Yai
 • Καλύτερη εποχή για να δείτε: Περίοδος μουσώνων (Ιούνιος-Οκτώβριος)

Καταρράκτης Heo Suwat

Το Heo Suwat είναι ένας άλλος διάσημος καταρράκτης του Εθνικού Πάρκου Khao Yai. Μερικές σκηνές της ταϊλανδέζικης ταινίας “The Beach” γυρίστηκαν εδώ. Ο καταρράκτης, που είναι επίσης δημοφιλής στους ντόπιους, ξεχωρίζει με τα δροσερά νερά και τα εντυπωσιακά τοπία του.

 • Ύψος: 20 μέτρα
 • Τοποθεσία: Εθνικό Πάρκο Khao Yai
 • Καλύτερη εποχή για να δείτε: Ξηρή περίοδος (Δεκέμβριος-Μάιος)

Φυσικό Πάρκο Khao Yai

Το Φυσικό Πάρκο Khao Yai είναι μια άλλη περιοχή φυσικής ομορφιάς που σχετίζεται με το εθνικό πάρκο Khao Yai. Τα υδάτινα πάρκα που βρίσκονται εδώ απευθύνονται τόσο στους λάτρεις της φύσης όσο και στους λάτρεις της περιπέτειας.

Καταρράκτης Haew Suwat

Το Haew Suwat είναι ο πιο γνωστός καταρράκτης στο φυσικό πάρκο Khao Yai. Ο καταρράκτης, του οποίου το ύψος μπορεί να φτάσει και τα 25 μέτρα, προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία στους επισκέπτες του με τα καθαρά νερά του και το γύρω φυσικό περιβάλλον. Επίσης, υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη φυτών και ζώων για όσους έρχονται σε αυτή την περιοχή για να δουν την άγρια ​​ζωή.

 • Ύψος: 25 μέτρα
 • Τοποθεσία: Φυσικό Πάρκο Khao Yai
 • Καλύτερη εποχή για να δείτε: Περίοδος μουσώνων (Ιούνιος-Οκτώβριος)

Καταρράκτης Haew Lompong

Ένα άλλο δημοφιλές υδάτινο πάρκο στο φυσικό πάρκο Khao Yai, ο καταρράκτης Haew Lompong είναι το τέλειο μέρος για να δροσιστείτε και να απολαύσετε τη φύση. Τα δέντρα και η βλάστηση γύρω από τον καταρράκτη προσφέρουν ένα γαλήνιο περιβάλλον στους επισκέπτες.

 • Ύψος: 10 μέτρα
 • Τοποθεσία: Φυσικό Πάρκο Khao Yai
 • Καλύτερη εποχή για να δείτε: Ξηρή περίοδος (Δεκέμβριος-Μάιος)

συμπέρασμα

Η περιοχή Khao Yai φημίζεται για τη φυσική ομορφιά της και τα υδάτινα πάρκα της προσφέρουν στους επισκέπτες μια εκπληκτική εμπειρία. Καταρράκτες όπως οι Haew Narok, Heo Suwat, Haew Suwat και Haew Lompong είναι από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής. Αυτά τα υδάτινα πάρκα απευθύνονται τόσο στους λάτρεις της φύσης όσο και στους λάτρεις της περιπέτειας. Οι επισκέπτες του Khao Yai θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη φύση σε αυτά τα μοναδικά υδάτινα πάρκα.

Θαλάσσια πάρκα όπου συναντιούνται η περιπέτεια και η διασκέδαση: Στιγμές γεμάτες αδρεναλίνη στο Khao Yai, μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες: Θαλάσσια πάρκα φιλικά προς τα παιδιά στο Khao Yai, δροσιστείτε και διασκεδάστε με τα υδάτινα πάρκα στο Khao Yai. Water Parks of Khao Yai Region με Μοναδικές Φυσικές Ομορφιές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *