Βίγκαν και χωρίς γλουτένη στάσεις γεύσης στο Campinas

By | 17 Αυγούστου, 2023

Βίγκαν και χωρίς γλουτένη στάσεις γεύσης στο Campinas

Το Campinas έχει πολλές επιλογές για όσους προτιμούν μια δίαιτα vegan και χωρίς γλουτένη. Η πόλη φημίζεται για την ποικιλία από εστιατόρια και καφέ που μπορούν να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις για φαγητό. Σε αυτό το άρθρο, θα παρέχουμε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις στάσεις για vegan και χωρίς γλουτένη στο Campinas.

Το Campinas είναι ένα ιδανικό μέρος για vegans που εκτιμούν την υγιεινή και συνειδητή διατροφή. Υπάρχουν πολλά vegan εστιατόρια στην πόλη, και τα περισσότερα από αυτά σερβίρουν νόστιμα και υγιεινά vegan γεύματα.

1. Veganza

Το Veganza είναι ένα δημοφιλές μέρος για vegan φαγητό στο Campinas. Το μενού του περιλαμβάνει ποικιλία από vegan burgers, σάντουιτς, πίτσα και ζυμαρικά. Προσφέρουν επίσης επιδόρπια και ποικιλία ποτών. Τα δημιουργικά πιάτα της Veganza επαινούνται από τους πελάτες.

2. Jardim Veggie

Το Jardim Veggie έχει επιλογές χωρίς γλουτένη, καθώς και πιάτα vegan. Μια ποικιλία από σαλάτες, σάντουιτς, ζυμαρικά και vegan γεύματα που θυμίζουν κρέας είναι διαθέσιμα εδώ. Ετοιμάζουν επίσης υγιεινά γεύματα χρησιμοποιώντας βιολογικά και φρέσκα υλικά.

3. Vegan Vegan

Το Vegan Vegan είναι ένα εστιατόριο που ειδικεύεται σε vegan φαγητό. Τόσο οι επιλογές χωρίς γλουτένη όσο και οι επιλογές χωρίς γλουτένη είναι διαθέσιμες εδώ. Το μενού περιλαμβάνει ποικιλία από σαλάτες, σάντουιτς, σούπες και ζεστά πιάτα. Σερβίρουν επίσης επιδόρπια και smoothies.

Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές στο Campinas για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μια δίαιτα χωρίς γλουτένη. Εστιατόρια, καφετέριες και αρτοποιεία χωρίς γλουτένη καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών προσφέροντας τρόφιμα χωρίς γλουτένη.

1. Καφέ χωρίς γλουτένη

Το Gluten Free Café είναι ένας χώρος στο Campinas που ειδικεύεται στο φαγητό χωρίς γλουτένη. Μια ποικιλία από κέικ, πίτες, ψωμιά και μπισκότα χωρίς γλουτένη είναι διαθέσιμα εδώ. Προσφέρουν επίσης μια ποικιλία από υγιεινά σνακ και ποτά.

2. Coisas da Nalu

Το Coisas da Nalu είναι ένα καφέ που προσφέρει επιλογές τόσο για vegan όσο και χωρίς γλουτένη. Μια επιλογή από κέικ, μπισκότα και σάντουιτς χωρίς γλουτένη είναι διαθέσιμη εδώ. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε vegan milkshakes και smoothies.

3. Pan-Funcional χωρίς γλουτένη

Το Pan-Funcional χωρίς γλουτένη είναι ένα αρτοποιείο που προσφέρει λειτουργικές επιλογές διατροφής καθώς και προϊόντα χωρίς γλουτένη. Ψωμιά χωρίς γλουτένη, κέικ, ζύμη πίτσας και άλλα αρτοσκευάσματα είναι διαθέσιμα εδώ. Προσφέρουν υγιεινές και νόστιμες επιλογές.

Στον παρακάτω πίνακα, συγκρίναμε τα εστιατόρια vegan και χωρίς γλουτένη στο Campinas:

Εστιατόριο Vegan Επιλογές Χωρίς γλουτένη Διάσημα πιάτα Veganza Ναι Ναι Vegan burger Jardim Veggie Ναι Ναι Χωρίς γλουτένη Σαλάτα Vegan Vegan Ναι Ναι Veggie Pasta Χωρίς γλουτένη Cafe Όχι Ναι Κέικ χωρίς γλουτένη Coisas da Nalu Ναι Ναι Κέικ χωρίς γλουτένη Όχι χωρίς γλουτένη Yes Pan-Funional Δωρεάν ψωμί

Όπως υποδηλώνει ο παραπάνω πίνακας, υπάρχουν πολλά εστιατόρια στο Campinas που έχουν επιλογές για vegan και χωρίς γλουτένη. Κάθε εστιατόριο έχει τα δικά του μοναδικά πιάτα και προσφέρει στους πελάτες μια ποικιλία επιλογών.

Αν και το Campinas είναι ένας ιδανικός προορισμός για τη βίγκαν και τη δίαιτα χωρίς γλουτένη, άλλα εστιατόρια της πόλης προσφέρουν συχνά αυτές τις επιλογές. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να ελέγξετε το μενού πριν πάτε σε οποιοδήποτε εστιατόριο και να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων εάν χρειαστεί.

Να θυμάστε ότι οι διατροφικές συνήθειες του καθενός είναι διαφορετικές και θα πρέπει πάντα να επιλέγετε τις σωστές επιλογές για τον εαυτό σας. Οι επιλογές που θα βρείτε σε εστιατόρια που σερβίρουν vegan φαγητό και φαγητό χωρίς γλουτένη στο Campinas θα σας βοηθήσουν να έχετε μια υγιεινή και νόστιμη εμπειρία.

Επιλεγμένα εστιατόρια με επιλογές για vegan και χωρίς γλουτένη στο Campinas

Για όσους δεν μπορούν να καταναλώσουν γλουτένη ή ζωικά προϊόντα, η επιλογή ενός εστιατορίου μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολη. Ωστόσο, υπάρχουν εστιατόρια στην πόλη Campinas που προσφέρουν πολλές επιλογές για vegan και χωρίς γλουτένη. Αυτά τα εστιατόρια έχουν στόχο να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των ατόμων με ειδικές διατροφικές ανάγκες σερβίροντας υγιεινά και νόστιμα γεύματα. Εδώ είναι τα εστιατόρια στο Campinas που ξεχωρίζουν με τις vegan επιλογές τους και τις επιλογές χωρίς γλουτένη:

1. Πράσινο σημείο

Το Green Spot είναι ένα εστιατόριο στο Campinas που φημίζεται για τις vegan επιλογές του και τις επιλογές χωρίς γλουτένη. Στο μενού τους μπορείτε να βρείτε πολλά βιολογικά και υγιεινά πιάτα. Μερικές από τις καλύτερες στιγμές του εστιατορίου είναι τα vegan burgers, τα ζυμαρικά χωρίς γλουτένη και οι σαλάτες. Προσφέρονται επίσης σπιτικά ποτά και επιδόρπια.

Διεύθυνση Τηλέφωνο Ώρες εργασίας Ornek Mah. Ornek Cad. No: 123 555-1234 Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-22:00 Σάββατο-Κυριακή: 11:00-20:00

2. Vegan Lounge

Το Vegan Lounge είναι ένα εστιατόριο που ειδικεύεται σε κουζίνες vegan και χωρίς γλουτένη. Προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από vegan πιάτα στο μενού τους. Τα κυριότερα σημεία του εστιατορίου περιλαμβάνουν βίγκαν πίτσα, σούσι και παγωτό. Υπάρχει επίσης ένας πλήρως vegan μπουφές με επιλογές χωρίς γλουτένη.

Διεύθυνση Τηλέφωνο Ώρες εργασίας Ornek Mah. Ornek Cad. No: 456 555-5678 Δευτέρα-Σάββατο: 11:00-23:00 Κυριακή: Κλειστά

3. Εναλλακτική

Το Alternative είναι ένα άλλο δημοφιλές εστιατόριο που σερβίρει vegan γεύματα και γεύματα χωρίς γλουτένη. Μπορείτε να βρείτε πολλές υγιεινές εναλλακτικές εδώ. Το μενού τους περιλαμβάνει ζεστά και κρύα πιάτα, σούπες και επιδόρπια. Τα κυριότερα σημεία του εστιατορίου περιλαμβάνουν κεφτεδάκια vegan και ψωμιά χωρίς γλουτένη από υποκατάστατα μοσχαρίσιου κρέατος.

Διεύθυνση Τηλέφωνο Ώρες εργασίας Ornek Mah. Ornek Cad. No: 789 555-9012 Δευτέρα-Σάββατο: 10:30-21:30 Κυριακή: Κλειστά

Τα προαναφερθέντα εστιατόρια είναι τα μόνα με επιλογές vegan και χωρίς γλουτένη που διατίθενται στο Campinas, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα εστιατόρια στην πόλη. Αυτά τα εστιατόρια σερβίρουν υγιεινά και θρεπτικά γεύματα, διασφαλίζοντας ότι όσοι έχουν ειδικές διατροφικές ανάγκες απολαμβάνουν ένα νόστιμο γεύμα. Όσοι υιοθετούν έναν vegan ή χωρίς γλουτένη τρόπο ζωής μπορούν να έχουν μια ακόρεστη εμπειρία επισκεπτόμενοι ένα από αυτά τα εστιατόρια στο Campinas.

Μια δίαιτα χωρίς γλουτένη είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους ασθενείς με κοιλιοκάκη. Το Campinas προσφέρει πολλές επιλογές για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μια δίαιτα χωρίς γλουτένη στη Βραζιλία. Συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες γευστικές στάσεις στην πόλη. Εδώ είναι οι καλύτερες γευστικές στάσεις για όσους ακολουθούν δίαιτα χωρίς γλουτένη στο Campinas:

1. Restaurante Emporio Natural

Το Restaurante Emporio Natural είναι ένας χώρος που σερβίρει νόστιμα γεύματα χωρίς γλουτένη με φυσικά και βιολογικά προϊόντα. Αυτό το εστιατόριο προτείνεται επίσης από συλλόγους με κοιλιοκάκη στην πόλη και προσφέρει μια ποικιλία από επιλογές χωρίς γλουτένη. Οι νόστιμες σαλάτες, τα σάντουιτς και τα επιδόρπια στο μενού το καθιστούν ιδανική επιλογή για όσους ακολουθούν δίαιτα χωρίς γλουτένη.

Παραδείγματα μενού Emporio Natural:

Συστατικό γεύματος Σαλάτα με κινόα Κινόα, λαχανικά, dressing ελαιόλαδο Σάντουιτς χωρίς γλουτένη Ψωμί χωρίς γλουτένη, γαλοπούλα, τυρί, λαχανικά Brownie χωρίς γλουτένη Αλεύρι χωρίς γλουτένη, κακάο, αυγά, ζάχαρη

2. Aipim Bistro

Το Aipim Bistro είναι ένα μέρος που προσφέρει βραζιλιάνικη και διεθνή κουζίνα χωρίς γλουτένη. Αυτό το εστιατόριο, που προσελκύει την προσοχή με την κομψή διακόσμηση και τη ζεστή του ατμόσφαιρα, έχει ένα πλούσιο μενού για όσους ακολουθούν δίαιτα χωρίς γλουτένη. Οι επιλογές κρέατος, ψαριού, λαχανικών και σαλάτας περιλαμβάνουν επιλογές χωρίς γλουτένη.

Παραδείγματα μενού Aipim Bistro:

Συστατικά γεύματος Κοτόπουλο φούρνου χωρίς γλουτένη Κοτόπουλο, πατάτες, μπαχαρικά Ζαχαροπλαστικής χωρίς γλουτένη Αλεύρι χωρίς γλουτένη, λαχανικά, κρέας Pavlova σιρόπι σφενδάμου χωρίς γλουτένη, φρέσκα φρούτα

3. Mon Ami Delicatessen

Το Mon Ami Delicatessen είναι ένας συνδυασμός καταστημάτων και εστιατορίων που φημίζονται για τα προϊόντα χωρίς γλουτένη. Αυτός ο χώρος τραβάει την προσοχή με το ψωμί χωρίς γλουτένη, τα ζυμαρικά, το αλεύρι και πολλά άλλα προϊόντα. Το τμήμα του εστιατορίου προσφέρει επίσης σάντουιτς χωρίς γλουτένη, πίτσες και επιδόρπια.

Παραδείγματα μενού Mon Ami Delicatessen:

Συστατικά γεύματος Ραβιόλια χωρίς γλουτένη Καλαμποκάλευρο, κιμάς, σάλτσα Πίτσα χωρίς γλουτένη Ζύμη χωρίς γλουτένη, μοτσαρέλα, λαχανικά Ζυμαρικά χωρίς γλουτένη Ζυμαρικά χωρίς γλουτένη, σάλτσα, παρμεζάνα

Το Campinas προσφέρει πολλές επιλογές για όσους ακολουθούν δίαιτα χωρίς γλουτένη. Τα εστιατόρια και τα καταστήματα εξυπηρετούν ασθενείς με κοιλιοκάκη με υγιεινά και νόστιμα γεύματα χωρίς γλουτένη. Εάν κάνετε δίαιτα χωρίς γλουτένη, μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε αυτά τα μέρη αν τύχει να βρεθείτε στο Campinas!

Ένας προορισμός για Vegan και δίαιτες χωρίς γλουτένη: Νόστιμες επιλογές στο Campinas

Το Campinas είναι μια πόλη που βρίσκεται στη Βραζιλία και προσφέρει πολλές νόστιμες επιλογές για vegan και δίαιτες χωρίς γλουτένη. Σε αυτή την πόλη, υπάρχουν πολλά εστιατόρια και καφέ που προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις κατάλληλες για τον ουρανίσκο. Διάσημο για τις φυτικές εναλλακτικές του, το Campinas χρησιμοποιεί μια ποικιλία βιολογικών προϊόντων για να σερβίρει υγιεινά και εποχιακά γεύματα.

Εστιατόρια βίγκαν και χωρίς γλουτένη

Το Campinas είναι πολύ δημοφιλές σε εστιατόρια για vegan και χωρίς γλουτένη. Εκτός από το να σερβίρουν νόστιμα vegan γεύματα, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επίσης μια ποικιλία επιλογών για δίαιτες χωρίς γλουτένη. Παρακάτω είναι μερικά δημοφιλή vegan εστιατόρια και εστιατόρια χωρίς γλουτένη που μπορείτε να βρείτε στο Campinas:

Τύπος εστιατορίου Κουζίνα Διεύθυνση Grão Vegan Vegan Rua Barreto Leme, 2345 Verdi Vegan Vegan Rua Carolina Φλωρεντία, 1456 Alquimia Restaurante Vegan, Χωρίς γλουτένη Rua Gustavo Amora, 567

Τα παραπάνω εστιατόρια προσφέρουν προσεκτικά επιλεγμένα μενού για να καλύψουν τις ανάγκες της vegan και δίαιτας χωρίς γλουτένη. Σε αυτά τα εστιατόρια, μπορείτε να βρείτε πολλά νόστιμα και υγιεινά πιάτα που παρασκευάζονται με φρέσκα και βιολογικά υλικά.

Vegan και Καφέ χωρίς γλουτένη

Υπάρχουν επίσης vegan καφέ και καφετέριες χωρίς γλουτένη στο Campinas. Αυτά τα καφέ προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών στους επισκέπτες τους, προσφέροντας σνακ, γλυκά και ποτά vegan και χωρίς γλουτένη. Παρακάτω είναι μερικά δημοφιλή vegan και καφέ χωρίς γλουτένη που μπορείτε να βρείτε στο Campinas:

 • BioCarioca
 • Café Vegethus
 • Sonoma Coffee amp; Co.

Αυτά τα καφέ προσφέρουν σνακ και ποτά ειδικά παρασκευασμένα για vegan και δίαιτες χωρίς γλουτένη. Προσφέρονται επίσης βιολογικοί καφέδες και φρέσκοι χυμοί.

Βιολογικές Αγορές

Το Campinas φημίζεται επίσης για τις βιολογικές του αγορές. Αυτές οι αγορές είναι τα καλύτερα μέρη για να αγοράσετε υγιεινά και βιολογικά προϊόντα. Οι βίγκαν και όσοι κάνουν δίαιτα χωρίς γλουτένη μπορούν να βρουν φρέσκα φρούτα, λαχανικά, δημητριακά και πολλά άλλα υγιεινά προϊόντα σε αυτές τις αγορές. Σπιτικά vegan προϊόντα και προϊόντα χωρίς γλουτένη μπορείτε επίσης να βρείτε σε βιολογικές αγορές.

Όταν έρθετε στο Campinas, φροντίστε να επισκεφθείτε τις ακόλουθες αγορές βιολογικών προϊόντων:

 • Βιολογική Αγορά Praça do Coco
 • Feira Organica de Campinas
 • Feira de Produtos Organicos

Σε αυτές τις αγορές, εκτός από βιολογικά προϊόντα, υπάρχουν τροφές ειδικά παρασκευασμένες για vegan και δίαιτες χωρίς γλουτένη. Μπορούν επίσης να βρεθούν άλλα φυσικά προϊόντα, όπως βιολογικά καλλυντικά και βιώσιμα ρούχα.

Το Campinas είναι μια πόλη με πολλές νόστιμες επιλογές για vegans και λάτρεις της γλουτένης. Όταν επισκέπτεστε αυτήν την πόλη, μπορείτε να φάτε υγιεινά δοκιμάζοντας εστιατόρια, καφέ και βιολογικές αγορές για vegan και χωρίς γλουτένη. Ως πόλη που προωθεί την υγιεινή διατροφή, το Campinas είναι ένας ιδανικός προορισμός για vegans και όσους τρώνε χωρίς γλουτένη.

Η επιλογή εκείνων που αναζητούν υγιεινές εναλλακτικές λύσεις: Βέγκαν και στάσεις χωρίς γλουτένη στο Campinas

Για όσους προτιμούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, τα vegan και τα τρόφιμα χωρίς γλουτένη έχουν γίνει πλέον μια τάση που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Η εύρεση ενός εστιατορίου ή καφέ κατάλληλου για αυτή τη διατροφική προτίμηση μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολη. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά μέρη στο Campinas της Βραζιλίας που έχουν υγιεινές και νόστιμες επιλογές για vegan και χωρίς γλουτένη. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουμε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις καλύτερες στάσεις για vegan και χωρίς γλουτένη στο Campinas.

1. Αφήνουμε Πάο

Το Leve Pão είναι ένα αρτοποιείο διάσημο για τα ψωμιά χωρίς γλουτένη και άλλα αρτοσκευάσματα. Εδώ μπορείτε να βρείτε διάφορα είδη ψωμιών, κέικ και μπισκότων χωρίς γλουτένη. Προσφέρει επίσης πολλές επιλογές για vegan πελάτες. Το Leve Pão είναι ένα μέρος που παράγει υγιεινά τρόφιμα χρησιμοποιώντας φυσικά και βιολογικά συστατικά.

Συνιστώμενα προϊόντα Πληροφορίες προϊόντος Ψωμί χωρίς γλουτένη Φρέσκα και νόστιμα ψωμιά φτιαγμένα με αλεύρια χωρίς γλουτένη. Κέικ χωρίς γλουτένη Κέικ χωρίς γλουτένη φτιαγμένα με διάφορα φρούτα ή σοκολάτα. Vegan Cookies Διαφορετικοί τύποι μπισκότων ειδικά παρασκευασμένων για βίγκαν πελάτες.

2. Urban Remedy

Το Urban Remedy είναι ένα μέρος που προσφέρει υγιεινά και νόστιμα smoothies φτιαγμένα με φρέσκα βιολογικά φρούτα και λαχανικά. Υπάρχουν ειδικές συνταγές κατάλληλες για vegan και προτιμήσεις διατροφής χωρίς γλουτένη. Υπάρχουν επίσης σάντουιτς χωρίς γλουτένη φτιαγμένα ειδικά για τους πεινασμένους.

Προτεινόμενα προϊόντα Πληροφορίες προϊόντος Green Smoothie Υγιεινό ρόφημα παρασκευασμένο με φυσικά πράσινα λαχανικά και φρούτα. Acai Bowl Ένα υγιεινό σνακ φτιαγμένο με πουρέ acai γαρνιρισμένο με φρέσκα μούρα. Σάντουιτς χωρίς γλουτένη Λαχταριστά σάντουιτς φτιαγμένα με ψωμί χωρίς γλουτένη και διαφορετικά λαχανικά.

3. Café Gothico

Το Café Gothico είναι ένα καφέ διάσημο για τους βιολογικούς καφέδες του μαζί με τα vegan και τα τρόφιμα χωρίς γλουτένη. Εδώ μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές όπως κέικ vegan και χωρίς γλουτένη, μπισκότα και σάντουιτς. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε καφέδες που παρασκευάζονται με φυτικά γάλατα και βιολογικά γλυκαντικά.

Προτεινόμενα προϊόντα Πληροφορίες προϊόντος Vegan Brownie Το Vegan chocolate brownie είναι ένα φρέσκο ​​και νόστιμο σνακ. Σάντουιτς χωρίς γλουτένη Λαχταριστά σάντουιτς φτιαγμένα με ψωμί χωρίς γλουτένη και διαφορετικά λαχανικά. Vegan Cheesecake Λαχταριστό vegan cheesecake φτιαγμένο με φυτικά συστατικά.

Αν ψάχνετε τόσο για vegan όσο και για τρόφιμα χωρίς γλουτένη στο Campinas της Βραζιλίας, πρέπει να επισκεφτείτε αυτά τα τρία μέρη. Το Leve Pão, το Urban Remedy και το Café Gothico είναι μέρη που προσφέρουν υγιεινές και νόστιμες εναλλακτικές. Σε αυτά τα μέρη, μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία από φαγητά κατάλληλα για τις διατροφικές σας προτιμήσεις και μπορείτε να απολαύσετε τα γεύματά σας με ηρεμία.

Γειά σου! Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μαζί σας τις ιδανικές στάσεις για όσους αναζητούν vegan φαγητό στο Campinas. Βρίσκεται στα νοτιοανατολικά του Σάο Πάολο της Βραζιλίας, η Campinas είναι μια πόλη που προσφέρει νόστιμες και ποικίλες επιλογές για vegan φαγητό. Ας σας ξεναγήσουμε για να ανακαλύψετε τα καλύτερα και τα πιο ατμοσφαιρικά σημεία σε αυτή την πόλη που προσφέρει πολλές επιλογές για vegans.

Πάγκοι Vegan Food στο Campinas

1. Juntus Vegan

Το Juntus Vegan είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της πόλης, με το δικό του στυλ και διάσημο για το vegan φαγητό του στο Campinas. Το μενού του περιλαμβάνει άφθονα πιάτα με φυτικές πρωτεΐνες και φημίζεται για τα νόστιμα vegan burgers του. Η ατμόσφαιρα είναι αρκετά χαλαρή και έχει έναν υπέροχο κήπο.

2. Vegacy

Το Vegacy, ένας άλλος χώρος στο Campinas που προσφέρει ειδικά και ποικίλα μενού για vegan, προσφέρει επιλογές τόσο vegan όσο και χωρίς γλουτένη. Προσφέρονται στους πελάτες πιάτα που παρασκευάζονται με βιολογικά και φρέσκα υλικά. Το μενού στο Vegacy περιλαμβάνει επίσης vegan επιδόρπια και ποτά.

3. Bioma Restaurante

Αυτό το εστιατόριο επικεντρώνεται σε vegan και βιολογικά τρόφιμα. Όλα τα γεύματα στο Bioma Restaurante παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας μόνο βιολογικά συστατικά και είναι γεμάτα με θρεπτική αξία. Το μενού του εστιατορίου περιλαμβάνει υγιεινές και νόστιμες επιλογές για vegan, καθώς και ποικιλία από vegan και βιολογικά ποτά.

4. Empório Mae Terra

Μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο, το Empório Mãe Terra είναι ένα μέρος για vegan φαγητό, καθώς και βιολογικά και φυσικά προϊόντα. Το εστιατόριο προσφέρει νόστιμες και υγιεινές σαλάτες, σάντουιτς και ζεστά γεύματα. Επισκεφθείτε το Empório Mãe Terra για να εξερευνήσετε επιλογές vegan τροφίμων και να αγοράσετε βιολογικά προϊόντα.

5. Vegan Gourmet

Ένα άλλο δημοφιλές vegan εστιατόριο στην πόλη, το Vegano Gourmet προσφέρει πιάτα με βάση όλα τα φυτά. Εδώ μπορείτε να βρείτε πολλές νόστιμες vegan επιλογές όπως vegan πίτσα, ζυμαρικά, σαλάτα. Η γεύση των πιάτων ενισχύεται από τις ιδιαίτερες σάλτσες που σερβίρονται με τα βιολογικά και φρέσκα υλικά που χρησιμοποιεί το εστιατόριο.

Εστιατόριο Όνομα Διεύθυνση Τηλέφωνο Juntus Vegan São Bernardo, 567 – Cambuí, Campinas – SP 55 (19) 3326-0082 Vegacy Avenida Barão de Itapura, 3526 – Jd. Guanabara, Campinas – SP 55 (19) 3255-4028 Bioma Restaurante Rua Coronel Quirino, 1056 – Cambuí, Campinas – SP 55 (19) 2517-5361 Empório Mãe Terra Rua Irmã Serafina -SP, 845, Campina, 845 (19) 3255-3402 Vegano Gourmet Rua Irmã Maria Claudia, 99 – Guanabara, Campinas – SP 55 (19) 99795-8363

 • Το Juntus Vegan είναι ένα εστιατόριο διάσημο για τα vegan burgers του.
 • Το Vegacy προσφέρει vegan γεύματα και γεύματα χωρίς γλουτένη.
 • Το Bioma Restaurante ξεχωρίζει για τα βιολογικά και υγιεινά vegan πιάτα του.
 • Το Empório Mãe Terra είναι ένα μέρος όπου πωλούνται βιολογικά προϊόντα καθώς και vegan τρόφιμα.
 • Το Vegano Gourmet προσφέρει πιάτα αποκλειστικά φυτικής προέλευσης.

Παρουσιάσαμε εν συντομία τις ιδανικές στάσεις για όσους αναζητούν vegan φαγητό στο Campinas. Όλα αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν νόστιμο και υγιεινό vegan φαγητό. Ως vegan στο Campinas, μπορείτε να επισκεφτείτε αυτά τα εστιατόρια για να ανακαλύψετε διάφορες γεύσεις και να φάτε υγιεινά.

Επιλεγμένα εστιατόρια με επιλογές βίγκαν και χωρίς γλουτένη στο Campinas, καλύτερες γευστικές στάσεις για όσους κάνουν δίαιτα χωρίς γλουτένη στο Campinas, ενδιάμεσος σταθμός για δίαιτες βίγκαν και χωρίς γλουτένη: Νόστιμες επιλογές σε Campinas, που προτιμώνται από όσους αναζητούν υγιεινές εναλλακτικές: Vegan και Gluten-Fre Στάσεις στο Campinas, Ιδανικές στάσεις για vegan γεύματα στο Campinas

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *